Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Balandžio » 14

Gaubtinės žarnos vėžio ir prostatos vėžio gydymas ir profilaktika, vartojant vieną kartą per dieną!

Stebuklinga uoga!

Labai dažnai iš daugelį žmonių galima išgirsti turint problemų, susijusias su vidurių užkietėjimu, blogu virškinimu, storosios žarnos vėžiu ar prostata.

Kiekvieną dieną tūkstančiai žmonių eina pas gydytoją, norint surasti sprendimo būdą nuo šių ligų.

Kai kurie, laimei, randa sprendimą, bet kai kurie ne. Kartais, didžiausia pasveikimo kliūtis, tampa pats žmogus ir jo gyvenimo įpročiai. Valgymas nesveiko maisto, dėl kurio pasireiškia vidurių užkietėjimas ir maisto ne virškinimas. Be to, vyrų atveju, jie turi nuolat stebėti prostatą.

Peruvinė dumplūnė "Physalis peruviana" ( Golden Berries) privalumai

Treat And Prevent Colon Cancer Liver And Prostate Cancer Consuming This Once A Day!

Šių visų ligų sprendimas yra sveika gyvensena, sveika ir subalansuota mityba, mankšta, gera nuotaika, gerti daug vandens.

Gydyti ir apsaugoti nuo gaubtinės žarnos vėžio ir prostatos vėžio.

Šis variantas yra skirtas būtent šioms problemoms, susijusių su vidurių užkietėjimu, skrandžiu, gaubtinės žarnos vėžiu ir prostatos vėžio gydymu. Konkretus sprendimas dėl visų šių problemų ir ligų yra susijęs su virškinimo trakto ir vyrų reprodukcine sistema, per vaisių vartojimą, kuris vadinamas Peruvinė dumplūnė.

Ši uoga yra žinoma nuo Kolumbijos laikų; Inkų kultūroje manoma kad, tai šventa uoga ir naudojama medicinos tikslais. Jos vaisius – švelnaus skonio uoga, panaši į miniatiūrinį rutulinį geltoną pomidorą. Išėmus iš taurės formos taurelės, ji yra maždaug stiklo rutuliuko dydžio, 1–2 cm skersmens. JAV Žemės ūkio departamento atlikta analizė rodo, kad 100 g peruvinių dumplūnių yra mažai kalorijų ir gana daug vitamino A, vitamino C, vitamino B1 ir vitamino B3, taip pat kitų maistingųjų medžiagų. Vaisiaus tekstūra panaši į kieto pomidoro; unikalus skonis primena ananasą ir turi gaivinančio vaisių rūgštumo, panašaus į žemuogių. Uogas galima valgyti vos nuskynus arba naudoti salotose, desertuose, uogienėse ir džemuose. Jos puikiai tinka su mėsa ir kitais aštriais patiekalais, jas galima džiovinti ir valgyti kaip figas, abrikosus ar razinas. Jei norite ypatingo skonio, pabandykite pamirkyti karštame šokolade!

Peruvinė dumplūnė "Physalis peruviana" (angl. Golden Berries) privalumai:

  • atneša energijos ir gyvybingumo;
  • natūralus šaltinis vitamino A, B ir C;
  • valo kraują;
  • kovoja su vidurių užkietėjimo;
  • gerina virškinimą;
  • gydo gerklės infekcijas ir burnos ertmę;
  • natūralus diuretikas;
  • padeda gydyti prostatos padidėjus prostatai ir apsaugo nuo vėžio.

Pritaikykite šį nuostabų vaisių į savo mityba ir jūs neturėsite didelių problemų su prostata, vidurių užkietėjimu ir gaubtinės žarnos vėžio rizika.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.08.2018 laikas 10:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai virškinimo gydymui
Virškinimas liaudies medicinoje, Virškinimas, liaudiškomis priemonėmis, receptas nuo virškinimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

06.11.2019 laikas 16:12 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Morkomis
Cukinijas ir morką sutarkuojame burokine tarka. Česnaką pjaustome labai smulkiai. Viską dedame į dubenį, mušame kiaušinius, išmaišome. Beriame miltus, druską, smulkintus žalumynus ir išmaišome. Cukinijų blynus kepame keptuvėje įka...

Skaityti daugiau

02.09.2019 laikas 11:19 Receptai – Patiekalai Rudeninis trupininis pyragas iš moliūgų. Moliūgų pyragas

Sotaus pyrago gaminimas iš moliūgo.. Paruošas pyragas yra minkštas, trupininis, šiek tiek drėgnas. Ir labai skanus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau