Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Sausio » 23

Įvairių vėžio rūšių gydymas natūraliomis priemonėmis

Leukemija (kraujo vėžys)

Reikia 1 stiklinę žydinčių grikių ūglių žolės užpilti 1 litru verdančio vandens. Šį nuovirą gerti be jokios normos. Neužilgo pajuntamas pagerėjimas.

Šis receptas stebuklingai gydo daugelį ligų (prie kitų ligų jis pateiktas atskirai). Taip pat jis gydo vėžį.
Minimalus gydymo laikas 2-3 savaitės, maksimalus – 2 mėn.

Receptas: 100-200 gramų beržų grybo, 25 gramų kraujažolių, 25 gramų pušų ūglių, 5 gramų metėlių, 25 gramų erškėtuogių uogų arba beržų pumpurų.

Visas vaistažoles (išskyrus beržo grybą) užpilti 3 litrais verdančio vandens ir palaikyti ant labai silpnos ugnies 2 val. Paskui indą suvynioti į popierių ir į vilnonę antklodę. Taip laikyti 24 val. Po to perkošti ir dar pridėti: beržo grybą, 200 gramų alijošiaus sulčių, 250 gramų geriausio konjako, 500 gramų medaus. Sandariai uždaryti ir laikyti 4 dienas šaldytuve apačioje.

Vartojimas: 6 dienas gerti po 1 šaukštelį 2 val. prieš valgį, po to po 1 didelį šaukštą 2 val. prieš valgį 3 kartus dienoje.

Jau po kelių dienų ligonis pasijunta geriau. Po to galima (bet nebūtina) vartoti mumijo ir šaltalankio aliejų.

Įvairių vėžio rūšių gydymas natūraliomis priemonėmis

Skrandžio ir kaulų vėžys

Naujausi tyrimai Japonijoje ir Australijoje parodė, kad yra priemonių, sėkmingai gydančių pažengusį skrandžio ir kaulų vėžį. Pacientai 1 mėn. turėtų 3 kartus per dieną vartoti 1 šaukštą medaus su 1 arbatiniu šaukšteliu cinamono miltelių.

Skrandžio vėžys

Reikia gegužės mėn. surinktas varnalėšos šaknis sutarkuoti ir valgyti be jokios normos. Arba gerti nuovirą iš džiovintų gysločio lapų be jokios normos.

Įvairių organų vėžys

Reikia 1 stiklinę raudonos spalvos sliekų nuplauti ir užpilti 1 litru spirito arba degtinės. Uždengti ir palaikyti 1 savaitę. Po to perkošti ir gerti po 1 šaukštą 3 kartus per dieną.

Priešvėžinė arbata

Reikia nenormuotai gerti džiovintų saulėgrąžų žiedlapių arbatą.

Vėžiniai augliai

Reikia 1 šaukštą bulvių žiedų užpilti 0,5 litro vandens, palaikyti karštoje vietoje 3-4 val. Gydymo kursas: reikia išgerti 4 litrus šio nuoviro.

Kepenų vėžys

Pirminės kepenų vėžio stadijos atveju

300 gramų svogūnų sulčių, 200 gramų porų sulčių, po 1 valgomą šaukštą kalendrų, vingiorykščių, ramunėlių, jonažolių ir kraujažolių žiedų miltelių užpilti 0,7 l sauso baltojo vyno, išlaikyti tamsoje kambario temperatūroje 1 savaitę, perkošti, žaliavą išspausti. Laikyti tamsioje vėsioje vietoje. Gerti po 1 valgomą šaukštą 4 kartus per dieną 30 minučių prieš valgį.

Skrandžio vėžys

Gydant skrandžio vėžį imti 1 kg svogūnų, susmulkinti į tyrę, sumaišyti su 1 kg skysto medaus, laikyti savaitę uždengtame inde kartais sukratant, po to leisti nusistovėti ir gerai perkošti susidariusią medaus ir svogūnų sunką. Gerti neskubant, mažais gurkšneliais 0,5 l sunkos per dieną. Visam kursui reikės 5 kg svogūnų ir 5 kg medaus. Po to padaryti 2 savaičių pertrauką ir gydymą kartoti.

Augliai

Gerybiniai augliai

Gerybinius auglius galima išsigydyti geriant šalpusnio lapų nuovirą. Šis augalas pasižymi pačiu didžiausiu priešuždegiminiu poveikiu.

Auglį galima įveikti ir tokių būdu

Reikia šviežias čemerio šaknis smulkiai supjaustyti ir virti vandenyje. Po to šiltu nuoviru įtrinti skaudamas vietas. Auglys atslūgsta.

Piktybinis auglys

Šis vaistažolių mišinys išgydo piktybinius auglius. Reikės:

  • 500 gramų juodojo beržo grybo užpilti 3 l verdančio vandens ir emaliuotame inde virti 2 val.
  • 100 gramų pušų pumpurų įdėti ir virti dar 1,5 val.
  • 100 gramų beržų pumpurų įdėti ir virti dar 30 min.
  • Po to į verdantį mišinį dar reikia sudėti apačioje išvardytus augalus (bet mišinio daugiau nevirti):
  • 20 gramų erškėtuogių
  • 20 gramų dilgėlių
  • 20 gramų kraujažolių
  • 20 gramų gysločio
  • 20 gramų pelyno.

Tuomet laikyti viską 8 val. Po to nukošti ir dar įdėti 500 gramų alijošiaus, 700 gramų medaus (0,5 l medaus sveria 700 gramų) ir įpilti 500 gramų 96 laipsnių spirito. Šį mišinį uždengti ir laikyti 1 savaitę tamsioje vietoje. Po to galima naudoti ir toliau laikant tamsioje vietoje.

Gerti: 3 kartus per dieną po 1 šauktą 20 minučių prieš valgį.

SVARBU: alijošius turi būti ne jaunesnis nei 5 metų. Prieš tai 10 dienų nelaistytas. Pjaustyti jį reikia plastmasiniu peiliuku. Virti viską ant labai silpnos ugnies!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.09.2018 laikas 08:02 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo gastrito

Gastritas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo gastrito, gastritas, gastrito gydymas, gastrito receptai, vaistažolės gastritui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažo...

Skaityti daugiau

08.08.2019 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti namuose varškės spurgas
Senai norite pagaminti spurgų, bet nežinote, pagal kokį receptą jos išeina pačios skaniausios? Tvirtai galime pasakyti, kad mūsų receptas vienas sėkmingiausių! Varškės spurgos išeina orinės, saikingai saldžios, naudingos ir nerieb...

Skaityti daugiau

21.09.2019 laikas 14:39 Receptai – Patiekalai Pieniškos dešrelės bulvių tešloje

Tai nuostabi vakarienė, svečiams atradimas, jei jie netikėtai užsuks pas jus. Galimas dalykas, jums šis patiekalas bus antras iš mėgstamiausių patiekalų, po kiaušinienės. Žinoma, čia tik idėja, galite į bulves įdėti įvairius pr...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau