Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugpjūčio » 28

Jei turite vitamino C trūkumą gerkite šį gėrimą!

Vitaminas C yra stiprus antioksidantas ir odos geras draugas.

Jis apsaugo odą nuo tiesioginių saulės spindulių ir stimuliuoja gijimo procesą, pagerina įdegį.

Vitaminas C taip pat žinomas, kaip askorbo rūgštis. Jis stimuliuoja ir žymiai prisideda prie kaulų gijimo procesų, sumažina cholesterolio kiekį kraujyje ir normalizuoja kraujo spaudimą. Tai nuostabi sveikatai prevencinė priemonė, kai kalbama apie apsaugą nuo vėžio, širdies ligų ir sveikatos problemų, sklerozę ir artritą. Šis vitaminas gali sustiprinti imuninę sistemą nuo virusų ir peršalimo.

Kaip atpažinti, kada jums vitamino C trūkumas?

Jei turite vitamino C trūkumą gerkite šį gėrimą!

Silpnas imunitetas, kraujavimas iš dantenų, skausmas kojose, anemija, lėtai gyja žaizdas, sulėtina kaulų gijimą, taip pat dėmių atsiradimas ant odos, visą tai sako, apie šio vitamino trūkumą.

Kaip pagerinti sveikatos būklę, dėl šio vitamino stokos?

Kompensuoti vitamino C stoką, jums padės šis gėrimas. Jis yra puikus vitamino C šaltinis.

Sudedamos dalys:

  • apelsinas - 2 vnt;
  • greipfrutas - 1 vidutinio dydžio;
  • kivis - 1 vnt;
  • 1/4 pipiro;
  • 1 puodelis lapinio kopūsto.

Paruošimas:

Nulupkite apelsinus ir greipfrutą. Tada įdėkite visus ingredientus į maišytuvą ir išmaišykite. Galite įdėti kelis ledo kubelius.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://www.naturalhealthcareforyou.com/if-you-lack-vitamin-c-then-prepare-this-beverage/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2019 laikas 20:38 Receptai – Patiekalai Varškės keksas prie arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame. Masę sudedame į kepimo fo...

Skaityti daugiau

04.09.2019 laikas 14:34 Receptai – Patiekalai Receptas tiems, kurie nori skanių kotletų, bet tingi stovėti prie viryklės!

Aš gaminu būtent taip! Šis receptas skirtas tiems, kurie nenori stovėti prie viryklės ir tuo pačiu metu nori gauti skanius, sultingus kotletus.

Skaityti daugiau

07.07.2019 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Traškūs vištienos sparneliai

Gaminame. Traškūs vištienos sparneliai. Į keptuvę pilame nemažai aliejaus (turi būti apsemta bent puse sparnelio). Kai aliejus įkaista, ugnį primažiname, nes viršus apdegs, o sparneliai dar bus neiškepę. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau