Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugsėjo » 3

Jūs kenčiate nuo inkstų akmenų? Štai, kaip valyti inkstus!

Puikus įrankis, kuris ne tik padeda iš inkstų išvalyti akmenis...

Inkstai yra gyvybiškai svarbus organas mūsų kūne. Jie reikalingi pašalinti kenksmingus toksinus ir papildomas druskas iš organizmo. Tačiau inkstus laikas nuo laiko reikėtų valyti, kad galėtų veiksmingai dirbti. Sugerdami inkstai toksinus ir druskas per tam tikrą laiką, organizme susiformuoja smėlis arba akmenis. Šie susikaupimai turi būti pašalinti, nes jie gali sukelti stiprų skausmą, rašo healthyfoodstar.com.

Kaip natūraliu būdu išvalyti inkstus.

arbata iš petražolių, inkstų valymas

Reikalingos sudedamos dalys:

  • petražolės arba kalendros lapų sauja;
  • vanduo.

Paruošimas:

  • Sutrinkite kalendros ar petražolės lapus.
  • Įdėkite į dubenį ar puodą ir įpilkite vandens, kad apsemtu lapus.
  • Mišinį virkite 10 minučių.
  • Po 10 minučių nuimkite dubenį nuo ugnies ir leiskite atvėsti mišiniui.
  • Perkoškite mišinį ir įdėkite į šaldytuvą.

Vartok po vieną puodelį per dieną.

Jūs taip pat galite pasidaryti arbatos. Viską, ką jums reikia padaryti, tai palikti mišinį sandariai uždengtą 30 minutės.

Vartokite reguliariai kelias dienas ir jūs pastebėsite, kad jūsų šlapimo spalva pakito. Organizmas pašalina sukauptus toksinus iš inkstų.

Jei jūs turite inkstų akmenis, jūs turėtumėte žinoti, kad ši priemonė "pajudins" juos, o tai reiškia, kad jums gali tekti kreiptis pas gydytoja. Tuo metu, kai geriate petražolių arbata, reikėtų gerti daugiau vandens per diena, kad palaikyti tinkamą inkstų funkciją.

Jūs taip pat galite naudoti ir kitus natūralius ingredientus inkstų išvalymui, pavyzdžiui, obuolius, citrinas ar arbūzą. Alyvuogių aliejus labai padeda inkstų akmenų pašalinimui.

Jūs neturėtumėte vartoti šio gėrimo jai esate nėščia.

Ekspertai pataria reguliariai gerti šį gėrimą du kartus per mėnesį. Galite gerti petražolių arbatą menstruacijos metu, palengvins mėnesinių skausmą ir spazmus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.04.2020 laikas 08:58 Receptai – Patiekalai Labai Skanus Karamelinis Obuolių Pyragas
Nors šis karamelinis obuolių pyragas ir yra karališkai atrodantis, bet jį tikrai nėra sunku pasigaminti. Karamelinis obuolių pyragas - labai gardus patiekalas, kurį nesunkiai pasigaminsite.

Skaityti daugiau

16.08.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Bandeles su obuoliais. Be orkaitės ir be mielių
Labai paprastos ir skanios keptos bandeles su obuoliais. Gaminame keptuvėje, orkaitė nereikalinga. Pabadykite pasigaminti! Išsamų bandelių su obuoliais paruošimą žiūrėkite vaizdo įraše žemiau. Skanaus!

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 19:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Tulžies akmenligės gydymui
Tulžies akmenligė liaudies medicinoje, Tulžies akmenligė, receptai nuo akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau