Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Spalio » 8

Kaip atstatyti pažeistus inkstus, naudojant tik 1 arbatinį šaukštelį sodos!

Pasirodo, tai labai paprasta!

Inkstai - gyvybiškai svarbus organas mūsų kūne. Pagrindinė jo funkcija yra užtikrinti hormonų ir fermentų veiklą, kad suskaidyti maistą ir paversti jį cheminėmis medžiagomis, kurią galėtume naudoti, kaip energiją.

Natrio bikarbonatas aktyviai gaminamas mūsų kasoje, apsaugo inkstus nuo pažeidimų, virškinimo proceso metu. Tačiau, kartais fermentų gamybą inkstuose padidėja, dėl maisto kurį mes valgome.

Atsižvelgiant į neseniai atliktus tyrimus, buvo nustatyta, kad soda yra naudinga inkstams, iš tikrųjų, gali sulėtinti inkstų akmenų susidarymą.

Sodos naudojimas, atstatant inkstų veiklą

Tyrimas taip pat nustatė, kad, jai jūs dializės stadijoje - soda, gali padėti jums atkurti pažeistus inkstus ir suteikti palengvėjimą nuo dializės.

Natūrali natrio bikarbonato gamybą, mūsų organizme, išlaiko inkstus formoje. Bet, kai natrio kiekis organizme sumažėja, inkstai bando pagaminti daugiau natrio. Tokiu būdu, kraujas gali tapti rūgštingesnis, kuris gali privesti prie ligų.

Tokiais atvejais, inkstai negali pašalinti rūgšties pertekliaus iš kraujo.

Naudojimas sodos iš tikrųjų pagerina dializės poveikį. Tai padeda mums išvengti inkstams daroma žalą, neutralizuojant rūgštį iš maisto. Soda veikia gerai, neutralizuoja žalingą poveikį turinti azotą, sierą ir fosforą, mūsų inkstuose. Taigi, ji padeda atkurti normalę inkstų veiklą.

Soda, turi daug kitų privalumų sveikatai. Tai padeda išvengti šalutinio poveikio chemoterapijos metu sergantiems vėžiu pacientams.

Sodos naudojimas, atstatant inkstų veiklą:

Jūs galite pirmą dieną vartoti 1/2 arbatinio šaukštelio valgomos sodos po liežuviu. Toliau, ištirpinkite 1 šaukštelį valgomos sodos ir 1/2 arbatinio šaukštelio druskos 1.5 litrų vandenyje. Gerai išmaišykite ir gerkite kiekvieną dieną.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://letsgohealthy.net/how-to-repair-your-damaged-kidney/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.01.2020 laikas 19:45 Receptai – Patiekalai Naujas Receptas: Vaisių Ir Riešutų Duona
Kol kepa pyragas, paruoškite užpilą. Dubenėlyje išmaišykite cukraus pudrą su vanilės ekstraktu, tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis. Užipilą tolygiai paskirstykite ant iškepto pyrago viršaus ir pabarstykite kepintomis p...

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Šviežios bulvės kepimo popieriuje. Kažkas naujo tavo virtuvėje!
Skanus šviežių bulvių patiekalas. Jis labai paprastas ir labai skanus. Aš savaite valgau tokias bulves ir dar neatsibodo. Kvapnios bulvės su apskrudusia odele ir minkštu vidumi. Labai skanu!

Skaityti daugiau

10.07.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Cepelinai su varške
Gaminame namuose. Cepelinai su varške. Skanių tradicinių cepelinų su varške receptas. Cepelinai tiekiami su spirgučiais ir grietine arba sviesto-grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
06.05.2024 laikas 19:42 Visiems pasiekiamos vaistingosios piktžolės - dilgėlės
Pavasaris ir vasara - tinkamas laikas rinkti ir ruošti vaistinius augalus, kuriuos galėsite naudingai panaudoti ištisus metus. Ir ne vien tik ruošdami gydomuosius preparatus, bet ir gamindami salotas, ragu ir kitus patiekalus bei arbatas...

Skaityti daugiau

06.05.2024 laikas 19:22 Visiems pasiekiamos vaistingosios piktžolės - kiaulpienės
Pavasaris ir vasara - tinkamas laikas rinkti ir ruošti vaistinius augalus, kuriuos galėsite naudingai panaudoti ištisus metus. Ir ne vien tik ruošdami gydomuosius preparatus, bet ir gamindami salotas, ragu ir kitus patiekalus bei arbatas....

Skaityti daugiau

06.05.2024 laikas 14:29 Kaip atsikratyti amarų ant augalų: veiksminga liaudiška priemonė
Lapiniai amarai greitai susilpnina jaunus augalus, čiulpdami jų sultis ir išskirdami nuodus, todėl lapai susisuka, deformuojasi ir žūsta. Lapiniai amarai yra maži žali (juodi, oranžiniai, pilki) vabaliukai, kurie čiulpia sultis iš minkštųjų augalo da...

Skaityti daugiau