Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Birželio » 19

Kaip detoksikuoti visus organus ir būti sveikiems

Šiais laikais daug žmonių, netgi jaunų, serga autoimuninėmis ligomis, vėžiu. Šios ligos atsiranda dėl daugelio priežasčių. Dažniausios priežastys – stresas, hormonų disbalansas, virusai, parazitai, sunkus maistas, per daug perdirbto maisto ir t. t.

Kodėl nusilpsta imunitetas?

Imuninė sistema šalina toksinus per šlapimą, vemiant, karščiuojant, o kai imunitetas nusilpsta, organizmas ima pulti pats save. Autoimunines ligas gali sukelti didelis kiekis genetiškai modifikuoto maisto, pesticidai, kviečiai ir cukrus. Be to, per žarnyną gali ištekėti daug nereikalingų baltymų, o tai – įspėjimas imuninei sistemai, ir organizmas reaguos į tai kaip į įsibrovėlį. Tada organizmas sustiprins imuniteto apsauginę reakciją ir prasidės uždegimas. Tai normali reakcija, kuri trunka kartais neilgai, o kartais gali virsti chronine liga.

Kaip detoksikuoti visus organus ir būti sveikiems

Autoimuninės ligos

  • Leukemija
  • Vilkligė
  • Autizmas
  • Astma
  • Egzema
  • Baltmė
  • Diabetas
  • Reumatoidinis artritas

Kaip detoksikuoti organizmą ir stiprinti imunitetą

Yra keli sveiki ir naudingi metodai, kaip išvalyti organizmą ir sustiprinti imuninę sistemą, patariama organichealthremedies.com.

Sveika mityba

Norint sustiprinti imunitetą, pasitelkus mitybą, reikia atsisakyti perdirbtų produktų, genetiškai modifikuotų produktų, cukraus, rafinuotų, pasterizuotų produktų. Kuo mažiau vartokite kofeino turinčių gėrimų, alkoholio. Nevartokite kontraceptinių tablečių, vandens iš krano, stenkitės vartoti kuo daugiau organizmą šarminančio maisto.

Valykite kepenis

Burokėliai, pienių šaknys, česnakai, ricinų aliejus, ciberžolė natūraliai detoksifikuoja kepenis. Jei turite akmenų tulžies pūslėje, savaitę valgykite rūgščius obuolius ir gerkite morkų sultis, kad akmenys neišsijudintų. Puikiai valo alyvuogių aliejus su citrinos sultimis.

Valykite inkstus

Geriausiai toksinus iš inkstų valo imbieras, vitaminas B6, asiūkliai ir daržovių glicerinas. Taip pat šiltas vanduo su citrinos sultimis, obuolių sidro actas, spanguolių sultys. Kiek įmanoma, venkite pesticidų.

Valykite storąją žarną

Visas kenksmingas sankaupas iš storosios žarnos galima išvalyti su klizma, indiškaisiais agrastais ir trifala (indiškas trijų džiovintų vaisių mišinys). Stenkitės valgyti kuo daugiau vaisių ir daržovių, gerkite vandens su fluoru. Šiuo tikslu tiks ir česnakai, svogūnai, pankoliai, aktyvuotoji anglis, vitaminas C.Kaip pašalinti iš organizmo sunkiuosius metalusJuos pašalinti padės kalendros, ceolito molis, kopūstai, česnakai, Briuselio kopūstai, produktai, kuriuose daug sieros. Venkite nebūtinų skiepų, kuriuose gali būti daug sunkiųjų metalų.

Kaip šalinti parazitus

Juos šalina distiliuotas vanduo, organinė kava, česnakai, kokosų aliejus, kavos klizma, bentonito molis ir cinamonas.

Kaip valyti limfos sistemą

Reikia daugiau judėti – kasdien vaikščioti, daryti jogą. Taip pat puikiai padeda masažai, gilaus kvėpavimo pratimai.

Kaip valyti odą

Daugelyje mūsų perkamų odos priežiūros priemonių yra komponentų, kurie gali sukelti fibroidus, endometriozę ir t. t. Odą valo pirtis, karšta joga, aktyvus sportas, kai išprakaituojama. Dažniau šveiskite odą, pagulėkite vonioje su magnio druska. Vitaminas D saugo nuo krūties ir prostatos vėžio.

Kaip detoksikuoti visus organus, būti sveikiems ir nejausti nuovargio

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.11.2017 laikas 09:10 Receptai – Patiekalai Arbatos receptas nuo karščiavimo
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: aviečių lapai, aviečių uogos, raudonėlis, šalpusnio lapai, vanduo.

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 21:34 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su obuolių įdaru

Skanūs, lengvai ir greitai pagaminami, pyragėliai su obuolių įdaru. Gaminame. Pyragėliai su obuolių įdaru

Skaityti daugiau

28.10.2019 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Mėsos Įdaru

Į mėsos faršą dedame prieskonius, tarkuotą svogūną, išspaustą česnaką ir išmaišome. Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame, šiek tiek nusunkiame ir apšlaktome citrinos sultimis (po nusunkimo pasilikusį krakmolą dedame atgal...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau