Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2016 » Liepos » 7

Kaip Fengšui padeda pritraukti pinigus

Fengšui – tai ne vien tik patarimai apie tai, kaip įsirengti namų interjerą. Senovės kinų išmintis gali būti naudojama ir susikrauti turtus. Vadovaudamiesi šiais patarimais jau po septynių dienų pastebėsite, kad materialinė padėtis pagerėjo.

7 patarimai, kaip pritraukti pinigus:

  • Keiskite požiūrį. Pagal fengšui vienas iš pagrindinių dalykų, kodėl jums nepavyksta praturtėti yra neigiamas požiūris į pinigus ir ateitį. Ar reikia stebėtis, kad toks požiūris nieko ir nepritraukia. Taigi, visų pirma reikėtų pradėti keisti savo požiūrį. Turite nuoširdžiai Kaip pritraukti pinigus? tikėti, kad visi tie amuletai, užkalbėjimai iš tikrųjų veikia ir gali padėti pritraukti pinigus. Pozityvų mąstymą padeda kurti muzikos, kuri teikia laimę ir džiaugsmą, klausymasis, dėkingumo jausmas, pasivaikščiojimas gamtoje, meditacija ir kiti būdai nuraminti mintis, knygų skaitymas (patariama paskaityti šiek tiek literatūros apie fengšui – tai sustiprins tikėjimą ir padės geriau suprasti šią filosofiją).
  • Pasirinkti amuletus ir talismanus. Jais gali būti bet kokie daiktai, kurie yra jums reikšmingi. Amuletas turėtų būti daiktas, kuris kažkaip, kad ir netiesiogiai, sietųsi su turtais. Tai gali būti vaza, dekoratyvinis medelis, monetos iš Tolimosios Azijos, statulėlės ir piešiniai, vaizduojantys graikų turtų dievą Plutą, kinų turto dievą Caišeną arba hinduistų deivę Lakšmę, akmenys (citrinas, žaliasis aventurinas, nefritas, malachitas, kvarcas, rubinas, Tigro akis ir kt.).
  • Amuletą laikyti tinkamoje vietoje. Pagal fengšui rekomenduojama amuletus laikyti, pavyzdžiui, ant stalelio prie lovos, ant popierinių sąskaitų viršaus, tarp kompiuterių, šalia pagrindinių namų durų, namų šeimininkų miegamojo kampe.
  • Palaikyti švarą namuose. Neužgriozdinti namų nereikalingais daiktais, kurie trukdyti tekėti teigiamų energijų srautams. Namie nelaikyti daiktų, kurie primintų apie jūsų neturtą ir tai, kad šiuo metu negalite kažko turėti. Nemėtykite batų po visus namus, dažniau susitvarkykite darbo stalą, nuvalykite voratinklius ir uždarykite tualetų dangčius.
  • Apsirenkite taip, kad pritrauktumėte sėkmę. Graži, tvarkinga ir nauja apranga padeda sudaryti geresnį įspūdį apie jus. Į kišenę galima įsidėti talismaną, kuris padėtų, einant į pokalbį dėl naujo darbo, svarbų susitikimą ir panašiai.
  • Bent kartą per metus pasistenkite šiek tiek atnaujinti namus, įsigyti naujų daiktų ir atsikratyti tai, kas nebereikalinga. Galbūt iš pradžių negalėsite visko pakeisti iš pagrindų, todėl pradėkite nuo tokių paprastų dalykų, kaip nauji rankšluosčiai. Pamažu viskas namie atsinaujins ir niekas nebeprimins jūsų seno, vargingo gyvenimo.
  • Nebijokite pakeisti savo amuletų ar talismanų, jeigu jie nebeveikia. Tačiau svarbiausia, niekada nenustokite jais tikėję. Fengšui pagrindas yra tikėjimas. Tikėkite, kad amuletai yra veiksmingi, bet nebūtinai tas, kurį jūs naudojate. Nebijokite ieškoti, kol atrasite tai, kas labiausiai tinka konkrečiai jums!
Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://priekavos.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.07.2019 laikas 08:00 Receptai – Patiekalai Varškės tortas su apelsinais
Gaminame namuose. Varškės tortai ne pirmą sezoną yra populiarumo pike ir tai nestebina. Jie lengvi – gabalėlio nebus per daug užbaigiant pačią sočiausią puotą. Paprastai žymiai mažiau kaloringi nei tortai su sviestiniu kremu…O dar...

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti avienos šonkauliukai
Gaminame. Avienos šonkauliukai. Skardą išklojame folija, dedame šonkauliukus ir kepame apie 20-30 minučių iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanumėlis... Skanaus!

Skaityti daugiau

31.10.2017 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Smalkinis tvertikas gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Smulkintas džiovintas smalkinio tvertikas, Verdantis vanduo

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau