Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2017 » Gegužės » 28

Kaip gydyti žvakės liepsna

Ugnis – vienintelė Žemėje, pykčio nepaveikta gamtos stichija. Ugnis ne tik pati apsivalo,apvalo kitus, bet taip pat ir gydo.  

    Valančias gyvosios liepsnos savybes galima panaudoti gydant labai daug ligų. Įrodyta, kad fizinio kūno organų susirgimai, dažniausiai atsiranda sutrikus gyvybinės energijos ,,įėjimui“ (įtekėjimui) arba ,,išėjimui“ (ištekėjimui).  

Kaip gydyti žvakės liepsna

· Kai sutrinka gyvybinės energijos įtekėjimas, tuomet organui jos trūksta ir todėl atsiranda įvairių hipofunkcijų, sutrinka organo veikla.

· Kai sutrinka gyvybinės energijos ištekėjimas, organas jis neišsivalo nuo toksinų, silpnėja, prasideda įvairūs uždegimai.

Visus šiuos gyvybinės energijos sutrikimus galite pašalinti su žvakės liepsna, tačiau būtina atsižvelgti į Mėnulio paros metą.

Kai Mėnulis auga, žvakės liepsną atveria energetinius kamščiu, pripildo susirgusį organą stiprią, gydančia energija. O kai Mėnulio fazė mažėja, liepsna išvalo iš sergančio organo šlakus ir naikina uždegimą.

Kitas gydymo žvake būdas

   Trečdalį plonos šventintos bažnyčios ar cerkvės žvakės reikia pritvirtinti prie vidinės metalinio dangtelio pusės (dangtelis nuo paprasčiausio stiklainio).

Tada reikia pasimelsti (sukalbėti ,,Tėve mūsų“), paprašyti angelų, šventųjų ar aukščiausiųjų jėgų pagalbos ir uždegti žvakę linkint sveikatos. Po to dangtelį su degančia žvake reikia pastatyti ar sergančios kūno vietos (žmogus ar jūs pati tuomet turite gulėti). Kad dangtelis stovėtų stabiliau galima po juo padėti nedidelę (pozityvaus turinio, pvz., maldyną ar giesmyną) knygutę.   

Ką išduoda žvakės liepsna

Maldos namuose pastatyta žvakė linkint sau ar kitam sveikatos yra tarsi to žmogaus sveikatos indikatorius. Pastatyta ji elgiasi lyg gyva – savo išvaizda pasakoja labai svarbius dalykus apie tą žmogų.

· Jeigu žmogaus gyvenime viskas gerai, žvakė degs aukšta liepsna, o jos vaškas netekės.

· Jeigu žmogaus vidinis pasaulis pažeistas, žvakė pradeda verkti vašku.

· Jeigu vos pastačius žvakę, kone per visą jos ilgį nuteka nors vienas vaško lašas, žmogus yra prakeiktas, nužiūrėtas, paveiktas juodosios magijos.

Jeigu tekančio vaško kreivos ir kryžiuojasi tarpusavyje, žmogus artimiausiu metu gali rimtai susirgti.

Šaltinis: pasveikpats.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.11.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Super drėgnas šokolado pyragas be kiaušinių
Minimalus produktų kiekis, laiko ir ant stalo turite nuostabų drėgną šokoladinį pyragą be kiaušinių!

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 20:09 Receptai – Patiekalai Purūs ir skaniausi kepti pyragėliai. Tešla neprilygstama!

O pasigaminti paprasčiau nei paprasta! Nuostabūs pyragaičiai, kuriuos galima pagaminti su, bet kokiu įdaru: kopūstais, kiaušiniai ir svogūnais, su mėsa ir pan.

Skaityti daugiau

02.06.2019 laikas 21:22 Receptai – Patiekalai Tai įspūdinga! Patys skaniausi pyragaičiai, kuriuos bandžiau

Pabandykite pasigaminti – jūs nepasigailėsite! Jūsų šeima juos dievins! Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau