Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugpjūčio » 19

Kaip išvalyti plaučius per 3 dienas

Štai keletas patarimų tiems, kurie nori pagerinti savo plaučių būklę:

Ar rūkote ar ne, mūsų plaučiai turi būti reguliariai valomi, net dūmų įkvėpimas, pramoninių ir automobilių tarša gali pakenkti plaučius ir kvėpavimo takus.

Laikui bėgant, toksinai ir bakterijos gali neigiamai paveikti plaučius, net sukelti sunkias ligas, pavyzdžiui, lėtinė obstrukcinė plaučių liga.

Kodėl būtina valyti plaučius?

Nuolatinė detoksikacija padeda sklandžiai funkcionuoti plaučiams ir greitai pašalinti toksinus. Norėdami išvalyti savo plaučius ir skatinti toksinų šalinimą, taip pat stiprinti imuninę sistemą, pasidalinsime trijų dienų plaučių detoksikacijos programa.

plaučių detoksikacija, plaučių valymas

Prieš pradedant detoksikacijos procesą svarbu pasirengti jam, jūs turite pašalinti iš dietos visus pieno produktus prieš dvi dienas. Be to, vakare prieš atliekant detoksikaciją, išgerkite mėgstamų žolelių žaliosios arbatos puodelį prieš miegą, kad išlaisvintume toksinus iš žarnyno.

Tada, tris dienas, atlik tai:

  1. Į 300 ml šilto vandens stiklinę, įdėkite ketvirtadalį puodelio citrinos sulčių (apie dvi citrinas) ir gerti prieš pusryčius.
  2. Per pusryčius, išgerti 300 ml ananasų arba greipfrutų sulčių. Šiose sultyse yra natūralių antioksidantų, kurie padeda pagerinti kvėpavimo sistemą ir išvalyti plaučius.
  3. Šarminkite organizmą detoksikacijai, gerkite ne mažiau kaip 300 ml šviežių morkų sulčių taip pusryčių ir pietų.
  4. Valgio metu gerti 400 ml sulčių, turtingu kaliu, pavyzdžiui, burokėlių, petražolių, apelsinų, bananų, pomidorų, figų.
  5. Vakare prieš miegą, išgerkite 400 ml spanguolių sulčių kovoti su infekcija ir bakterijomis plaučiuose.
  6. Naudokite 20 minučių dušą su karštu vandeniu, kuris padės pašalinti toksinus per odą.
  7. Jei norite, taip pat galite įlašinti kelis lašus eukalipto aliejaus į karštą vandenį ir įkvėpti garus, išvalys plaučius natūraliu būdu. Eukaliptas, padeda nuraminti gerklę ir sinusito problemas.
  8. Praktikuokite gilius kvėpavimus po pusę valandos kiekvieną dieną, kad atsikratyti toksinus iš plaučių.

Po šių trijų dienų, jūsų plaučių būklė pagerės. Dabar galite pradėti vėl valgyti pieno produktus, bet jūs turėtumėte pabandyti sumažinti jų vartojimą iki minimumo. Pabandykite laikytis subalansuotos, sveikos, įvairios mitybos.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.07.2019 laikas 09:47 Receptai – Patiekalai Virti vėžiai su krapais

Gaminame namuose. Virti vėžiai su krapais. Puode užviriname vandenį, beriame druską, dedame svogūną, česnako skilteles, lauro lapus, krapus ir sudedame vėžius. Uždengus dangtį verdame apie 15-25 minutes nuo užvirimo (priklausom...

Skaityti daugiau

01.08.2018 laikas 19:45 Receptai – Patiekalai Ką daryti esant dirgliosios žarnos sindromui, ką galima naudoti, ko ne?
Probiotikai su prebiotikais ir žymiai didesniais kiekiais nei rekomenduoja medicina oficianallis... bet ar yra šis sindromas iš tikro? Pasidarykite burokėlių testą... suvalgius 150-200 gr burokėlių salotų šlapimas neturi raudonuot...

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:57 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai epilepsijai gydyti

Epilepsija liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai epilepsijai gydyti, epilepsija, epilepsijos gydymas, receptas epilepsijai, vaistažolės epilepsijai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau