Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 28

Kaip paskatinti skreplių išėjimą iš plaučių

Tik 2 puodeliai šio gėrimo per dieną sukūrė stebuklą: net mano terapeutas negalėjo patikėti!

Aromatinė ir gydomoji - štai, ką galima pasakyti apie šį nuostabų iš žolelių gėrimą. Ši arbata pripažinta gydytojų, kaip efektyviausia priemonė, kuri padeda išvalyti plaučių alveolę!

Dėka unikalių, gėrimo sudedamųjų dalių savybių ypač šis gėrimas yra nepakeičiamas buvusiems rūkaliams: mažina uždegimą ir palengvina kosulį, skatina skystinimą ir skreplių išėjimą. Šis užpilas taip pat padeda nuo bronchito, rašo takprosto.cc.

Kaip pašalinti gleives iš plaučių

Kaip paskatinti skreplių išėjimą iš plaučių.

Gyslotis - veiksmingas atsikosėjimui ir priešuždegiminis augalas, padedantis pašalinti gleives iš plaučių, kurie trukdo normaliai kvėpuoti. Krapai pašalina toksinus, o melisa ramina kosulį, pašalina krūtinės spaudimo jausmą.

Kaip pašalinti gleives iš plaučių

Sudedamosios dalys:

  • 1 valgomasis šaukštas melisos;
  • 1 valgomas šaukštas gysločio;
  • 1 arbatinis šaukštas krapų sėklų;
  • 500 ml vandens;
  • medaus.

Kaip paskatinti skreplių išėjimą iš plaučių

Paruošimas ir vartojimas:

Užvirkite vandenį, įberkite melisos, gysločių, krapų seklų. Laikykite ant mažos ugnies 10 minučių. Paimkite dubenėlį nuo ugnies ir gėrimą dar palaikykite su dangčiu 20 minučių. Perkošk.

Norėdami pagardinti, pagerinti šį gėrimą įdėkite medaus pagal skonį. Išgerkite po 200 ml nuoviro mažais gurkšneliais, 2 kartus per dieną ant tuščio skrandžio.

Išbandykite šį gėrimą - pasijusite daug geriau. Kad plaučiai būtų švarūs ir sveiki, visų pirma meskite rūkyti, sportuokite, venkite pernelyg užterštas vietas.

Padaryk draugams paslaugą, pasidalink šiuo stiprinančiu plaučių gėrimo receptu!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.01.2018 laikas 19:09 Receptai – Patiekalai Vaisingumui skatinti (Paprastoji takažolė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Džiovinta takažolė, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

18.09.2018 laikas 07:38 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai išsiplėtusių venų gydymui
Išsiplėtusios venos liaudies medicinoje, išsiplėtusios venos, venos, venų gydymas, receptas venoms, vaistažolės venoms, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis va...

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 13:31 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai peršalus

Peršalus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai peršalus, receptai peršalus, peršalimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau