Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Hipotezės » 2016 » Liepos » 8

Kas nutiktų jei Žemėje išnyku žmonės?

Žemiau esantis vaizdo įrašas skirtas neįprastai temai. Įsivaizduokite sau, jog visi žmonės mūsų planetoje staiga išnyko. Tiesiog išgaravo. Nesvarbu dėl kokios priežasties. Tiesiog pasistenkite įsivaizduoti to rezultatą. Dabar mes papasakosime, kas įvyks, kai mūsų neliks.

Po keleto valandų išnykus žmogui visame pasaulyje ims gesti šviesa. Kadangi dauguma elektrinių veikia iškastinio kuro pagrindu, be žmonių tiesiog nebus kam jį papildyti ir jos sustos. Po 48 valandų įvykus netikėtam energijos vartojimo nutrūkimui, atominės elektrinės pereis į avarinį darbo režimą. Vėjo generatoriai dar dirbs, kol baigsis tepimas. Saulės baterijos greitai nutrauks darbą dėl susikaupusių dulkių.

Beveik visuose regionuose, išskyrus tuos, kur energijos tiekimas vyksta iš vandens hidroelektrinių – bus nutrauktas energijos tiekimas. JAV vakaruose Huverio užtvankos generatoriai, veikiantys Mido ežero vandens pagalba, liks neaptarnaujami mėnesius, o galbūt ir ilgus metus.

Po dviejų-trijų dienų mums išnykus, vanduo užpils daugumą metro stočių pasaulyje, todėl, kad siurbliai, apsaugantys jas nuo gruntinių vandenų, nedirbs be žmonių,. Praėjus dešimčiai dienų uždaryti namuose naminiai gyvūnai ims mirti iš bado ir troškulio. Žus milijonai vištų, karvių ir kitų naminių gyvulių. išnyko žmonės, dingo, kas atsitiks žemei

Tie, kam pasiseks, išsiveržti į laisvę, stos į negailestingą kova už išlikimą. Žiaurioje laukinės gamtos tikrovėje neliks vietos dekoratyvinėms kačių ir šunų veislėms. Būtent jos ims mirti pirmosios. Trumpos buldogo kojytės, miniatiūriniai terjero žandikauliai greičiausia taps jų šeimininkų mirties priežastimi. Praėjus keletui savaičių Žemėje nebeliks mažųjų šunų veislių. Dideli šunys susiburs į gaujas ir ims medžioti mažus taip pat, kaip ir kitus gyvūnus.

Praėjus apytiksliai mėnesiui po mūsų išnykimo, aušinimo skystis atominėse elektrinėse išgaruos, kas sukels sprogimus, kurių griaunamoji galia bus kelis kartus didesnė, nei Fukišimos ar Černobylio tragedijose. Milijonai gyvūnų žus nuo vėžio. Tačiau Žemė pakankamai greitai ir lengvai atsigaus nuo radioaktyvaus užterštumo. Praėjus metams po žmonių Žemėje išnykimo, į Žemę ims kristi keistos žvaigždės. Per visą kosmoso užkariavimo istoriją mes iškėlėme į Žemės orbitą dešimtis tūkstančių įvairiausių objektų, patys tolimiausi palydovai nukris praėjus daugybei metų.

Praėjus 25 metams, trys ketvirtadaliai Žemės paviršiaus – arba visos aikštės ir šaligatviai – bus padengti augmenijos. O kur yra augmenija, ten ir žolėdžiai gyvūnai. O kur yra grobis, ten atsiras ir plėšrūnai. Išgyvenę šunys ims kryžmintis su vilkais, kurie ateis į didžiuosius miestus.

Be mūsų oras taps kur kas švaresnis. Matomumas kai kuriuose miestuose pagerės kelis kartus. Dubajus ir Las Vegas skęs smėlyje. Dykuma pasiims viską, kas jai priklauso. Kaip, beje, ir visa gamta.

Po 300 metų metalinės konstrukcijos – pavyzdžiui Eifelio bokštas ir plieniniai tiltai – ims griūti, todėl, kad per šiuos praėjusius šimtmečius jų niekas nedažė ir nesaugojo nuo rūdžių. Plieninė armatūra ir gelžbetonis triskart padidės apimtimis, o paskutiniai aukšti pastatai grius.

Vėl atsiras plačios pelkės, kažkada užėmusios žymią Amerikos dalį, o daugelis paukščių ir gyvūnų rūšių sugrįš į vietas iš kurių taip neteisingai buvo išvyti. Stambūs jūrų žinduoliai taip pat labai džiaugsis mums išnykus: be žmonių banginiai galės daugintis tiek, kiek jiems leis vandenynas.

Štai taip šiuolaikiniai miestai atrodys praėjus penkiems šimtams metų po žmonių išnykimo. Po 10 tūkstančių metų apie žmonių egzistavimą primins vienintelis dalykas – tai akmeninių statinių likučiai: Egipto piramidžių, Didžiosios Kinų sienos. Nacionalinis Mount Rushmore memorialas išliks nepakitęs keleto šimtų tūkstančių metų eigoje. Po 15 milijonų metų plastikiniai buteliai ir stiklo duženos bus vieninteliai mūsų egzistavimo liudininkai. Dar po 15 milijonų metų išnyks ir jie.

Kaip matote, mūsų kantri ir galinga planeta gali atsikratyti visų mūsų prigamintų šiukšlių. Jeigu po 300 milijonų metų Žemėje atsiras naujos protingos būtybės, jos gali net nepastebėti, kad iki jų planetoje egzistavo dar kažkokia civilizacija.

Taigi, mūsų planeta gali lengvai apsieiti be mūsų. Tačiau mes be jos – negalime. Saugokime ją – ji vienintelė, ką mes iš tiesų turime.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 13:20 Receptai – Patiekalai Nostalgija. Labai paprastas skanių vaflių receptas
Sugrįžimas į vaikystę, kam mama kepė tokius vaflius. Gaminame. Vafliai. Ištirpiname sviestą ir paliekame, kad atvėstų. Kiaušinius išplakame, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir gerai išsukame mediniu šaukštu, kad cukrus ištirptų....

Skaityti daugiau

18.09.2019 laikas 07:18 Receptai – Patiekalai Obuolių blynai su traškia plutele

Nulupkite obuolį, supjaustykite jį kubeliais, dėkite į blynų tešlą ir išmaišykite. Į įkaitintą keptuvę dėkite dalį tešlos, formuokite norimo dydžio bynus ir ant jų viršaus dėkite trupinių masės. Kai blynai apkeps, apverskite ju...

Skaityti daugiau

14.05.2020 laikas 22:53 Receptai – Patiekalai Troškinti rauginti kopūstai
Troškiniui reikės raugintų kopūstų, rūkytos kiaulienos šoninės, svogūno, lauro lapų, druskos, pipirų, vandens.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 09:16 Dirbtinio lietaus sukėlimas 1916 m. sukėlė tikrą potvynį
Hatfildas ir didysis San Diego potvynis: Čarlzas Hatfildas perskaitė apie "Rainmaking (Lietaus sukėlimą)" ir ėmė kurti savo lietaus sukėlimo metodus. Iki 1902 m. jis sukūrė slaptą 23 cheminių medžiagų mišinį didelėse cinkuotose garinimo talpyklose, k...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 08:53 Torysh - Akmeninių rutulių slėnis
Žavingoje Vakarų Kazachstano Mangystau srityje esantis Torysh, dar vadinamas Akmeninių rutuliukų slėniu, intriguojančiu geologiniu stebuklu sužavėjo mokslininkus, istorikus ir turistus.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 07:58 Balandžio 16 d. horoskopas: šiandien pasireiškia vampyrai
Šiandien mūsų danguje pasirodys įtemptas Saulės, Mėnulio ir Plutono trikampis. Pasirūpinkite savimi ir pastatykite į vietą tuos, kurie šiandien nori jums vadovauti!

Skaityti daugiau