- 17.04.2017
- 0.0 Reitingas
- 3651 Peržiūr
- Komentarai
- 2 arbatinius šaukštelius kalendros sėklų užpilama 2 stiklinėmis verdančio vandens, po 20 minučių perkošiama. Geriama po 0,5 stiklinės 3-4 kartus per dieną.
- 10 g kukurūzų purkų užpilama 1,5 stiklinės šalto vandens, 30 minučių pavirinama. Vartojama po 1 valgomąjį šaukštą kas 3-4 valandas.
- 3 g linų sėmenų užpilama 0,5 stiklinės verdančio vandens, uždengiama ir 15 minučių teliūskuojama. Po to perkošiama ir vartojama po 1 valgomąjį šaukštą 3-4 kartus per dieną.
- 4-6 mėnesius 3-4 kartus per dieną suvartojama po 1 valgomąjį šaukštą morkų sėklų.
- 10 g pipirmėtės užpilama 0,5 stiklinės verdančio vandens, po 30 minučių perkošiama. Vartojama po 1 valgomąjį šaukštą 3 kartus per dieną, prieš valgį.
- 1 stiklinę avižų grūdų užpilama 1 l vandens ir kaitinama, kol išgaruoja 1/4 skysčio. Vartojama po 0,5 stiklinės 3 kartus per dieną, prieš valgį. Labai naudinga gerti kisielių, išvirtą iš avižų kruopų.
- 6 g džiovintų kiaulpienės šaknų užpilama 1 stikline vandens, 10 minučių pavirinama. Vartojama po 1 valgomąjį šaukštą 3 kartus per dieną, prieš valgį.
- 1 valgomąjį šaukštą džiovintų bitkrėslės žiedų termose užpilama 1 stikline verdančio vandens, 8 valandas palaukiama, perkošiama. Vartojama po 1 valgomąjį šaukštą 2-3 kartus per dieną, prieš valgį.
- 1 valgomąjį šaukštą pelyno žiedų užpilama 1 stikline verdančio vandens, po 10 minučių perkošiama. Geriama po 1/4 stiklinės 3 kartus per dieną.
- 3 kartus per dieną, prieš valgį, suvartojama po 1-2 arbatinius šaukštelius petražolės žolės sulčių.
- 2 valgomuosius šaukštus džiovintų rabarbaro lapų užpilama 1 stikline vandens, 5 minutes pavirinama, po 30 minučių perkošiama. Geriama po 1/3 stiklinės prieš miegą (vaikams duodama po 0,5-1 arbatinį šaukštelį).
- 1 valgomąjį šaukštą ramunėlių žiedų užpilama 1 stikline verdančio vandens, po 30 minučių perkošiama. Vartojama po 1 valgomąjį šaukštą 3-4 kartus per dieną.
- 2 valgomuosius šaukštus čiobrelio žolės arba 1 valgomąjį šaukštą šermukšnio ar juodojo serbento uogų užpilama 1 stikline vandens, 1 minutę pavirinama, po 1 valandos perkošiama. Geriama po 0,5 stiklinės prieš valgį.
- 1 valgomąjį šaukštą kmynų sėklų termose užpilama 1 stikline verdančio vandens, 2-3 valandas palaukiama, perkošiama. Vartojama po 2-3 valgomuosius šaukštus (vaikams - po 1 arbatinį šaukštelį) 5-6 kartus per dieną.
- 15-20 g kraujažolės žolės termose užpilama 1 stikline verdančio vandens, po keleto valandų perkošiama. Geriama po 0,3 stiklinės prieš valgį.
- 2 valgomuosius šaukštus krapų sėklų užpilama 2 stiklinėmis vandens, užvirinama, 30 minučių palaukiama, perkošiama. Geriama po 0,5 stiklinės 4-5 kartus per dieną.
- 1 arbatinį šaukštelį apynių spurgų užpilama 1 stikline verdančio vandens, po 30 minučių perkošiama. Vartojama po 1 valgomąjį šaukštą 3 kartus per dieną prieš valgį ir po 2 šaukštus prieš miegą.
- Apynių tinktūra: 1 dalį žaliavos užpilama 4 dalimis 40 proc. etanolio ir 2 savaites palaukiama. Vartojama po 5-7 lašus 2 kartus per dieną, sumaišius su vandeniu.
- 1 arbatinį šaukštelį šalavijo lapų užpilama 1 stikline verdančio vandens, po valandos perkošiama. Geriama po 1/4 stiklinės 3 kartus per dieną.
- Rekomenduojama valgyti žalius rūgštynių lapus ir iš jų išvirtas sriubas arba tyres.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau