Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Vasario » 13

Liaudies receptai ir gydymo būdai kaip išvaryti parazitus

Kirmėles privalo naikinti visi šeimos nariai, nesvarbu, kad jų nejaučia. Priešingu atveju vaikai užsikrės nuo suaugusių, suaugusieji – nuo vaikų. Kirmėlės reikia naikinti du kartus per metus, GERIAUSIA – PER PILNATĮ.

Yra daug liaudiškų vaistų, gydančių kirmėlines ligas. Svogūnas, česnakas, bitkrėslė, moliūgo sėklos, pelynas, rūgštynė ir net silkė gana sėkmingai kovoja su šiais gana pavojingais „veltėdžiais“.

Liaudies receptai ir gydymo būdai kaip išvaryti parazitus

Moliūgų sėklos padeda atsikratyti kaspinuočių. Nevalgius, suvalgyti 100 g žalių sėklų, padengtų plona žalia plėvele, po valandos mažais gurkšneliais išgerti stiklinę natūralaus pieno, kuriame buvo išvirta česnako galvutė. Po 30 min. vartoti stiprių laisvinamųjų vaistų, o po 2 val. padaryti šilto česnakų antpilo klizmą.

*********************************************************
Česnakai šalina visų rūšių kirminus. Kasdien valgant česnakus, šiais parazitais neužsikrečiama. Būtina laikytis higienos reikalavimų.
Rekomenduojama vartoti šviežias česnakų sultis 2–3 kartus per dieną su šiltu, virintu pienu. Dozė – 10–15 lašų.

***********************************************************
50 g česnakų ir krienų košelės užpilama 0,5 l degtinės, 10 dienų palaikoma tamsioje vietoje, periodiškai pakratant. Perkošiama ir vartojama po 1 valgomąjį šaukštą 2–3 kartus per dieną 20–30 min. prieš valgį, užgeriant vandeniu. Šis vaistas šalina liamblijas, kurios pažeidžia plonąją žarną, o kartais ir tulžies pūslę.

************************************************************
Norint pašalinti kaspinuotį, reikia sutrinti 1 česnako skiltelę ir sumaišyti su 1 nevalyta ir sutrinta silke, įberti 2 valgomuosius šaukštus kviečių ir įdėti 1 kiaušinio trynį. Mišinys atskiedžiamas vėsiu virintu vandeniu ir geriamas po 0,5stiklinės keletą kartų per dieną.

*************************************************************
Smulkios baltos kirmėlės – spalinės, varomos piene išvirtu česnaku ir daromos šio nuoviro klizmos. O jei užsikrėtęs vaikas, į jo išangę galima įterpti česnako skiltelę.

**************************************************************
Efektyvus vaistas gaminamas iš česnako ir bitkrėslės: 1 valgomąjį šaukštą susmulkintų bitkrėslės žiedų sumaišoma su 2 trintomis česnako skiltelėmis, užpilama 2 stiklinėmis pieno ir 10 min. paverdama ant silpnos ugnies. Atvėsinama. Perkošiama ir daromos klizmos. Reikia stengtis nuovirą žarnyne išlaikyti kuo ilgiau. Kursas – 7 dienos. Po 10 dienų pakartoti.

***************************************************************
Susmulkinkite vidutinio dydžio svogūno galvutę ir užpilkite stikline verdančio vandens. Palikite 8-12 valandų nusistovėti, po to nukoškite. Gerkite šio antpilo po puse stiklinės per dieną 3-4 dienas iš eilės.

****************************************************************
Efektyviai iš organizmo spalines ir askarides išvaro česnakai, juos reikia gerai sutrinti ir išmaišyti virintame piene. Išgėrę šio mišinio, po 2 valandų išgerkite laisvinamųjų vaistų. Galite česnakais gydytis ir kitaip: savaitę laiko daryti česnakų ir pieno klizmas: stiklinėje pieno pavirkite česnako galvutę, kol ji suminkštės. Pieną nukoškite, atvėsinkite ir iš jo paruoštą klizmą pastatykite nakčiai. Suaugusiam žmogui prireiks 1 stiklinės pieno, o vaikui — pusės arba ketvirtadalio stiklinės.

******************************************************************
Šaukštelį susmulkintų pelynų užpilkite 2 stiklinėmis verdančio vandens. Palikite, kol atvės, po to nukoškite. Gerkite šio antpilo po 1-2 šaukštus 3 kartus per dieną 20 minučių prieš valgį.

*******************************************************************
Spalines ir askarides išvalo ir pelynų nuoviro klizmos

********************************************************************
Kirminus varo paprastosios bitkrėslės nuoviras: 1 valgomąjį šaukštą susmulkintų paprastosios bitkrėslės sėklų sumaišykite su 2 susmulkintomis vidutinio didumo česnakų galvutėmis, užpilkite puse litro pieno ir uždarame inde virkite 10 minučių, po to nuovirą nukoškite. Iš šio nuoviro darykite klizmas. Taip gydykitės keletą dienų.

*********************************************************************
Vieną kilogramą rūgštynių lapų užpilkite litru verdančio vandens, įdėkite į verdančio vandens vonelę ir pakaitinkite 2 valandas, po to nukoškite, įberkite 50 g cukraus ir dar pavirkite ant silpnos ugnies, kol liks stiklinė skysčio. Šį nuovirą po 1-2 gurkšnelius išgerkite prieš valgį.

**********************************************************************
Kirmėlėms varyti vaikams tinka moliūgų sėklų nuoviras: 500 g susmulkintų nevalytų sėklų užpilkite 1 litru vandens, įdėkite į verdančio vandens vonelę ir pakaitinkite 2 valandas, po to nuspauskite ir 10 minučių palikite, kol atvės, nukoškite ir nedidelėmis porcijomis išgerkite per valandą. Nuovirą galima paskaninti cukrumi. Išgėrus nuovirą, po 2 valandų išgerkite laisvinamųjų vaistų. Dešimties metų vaikams nuoviras verdamas iš 300 g sėklų, 5-7 metų — iš 200 g sėklų, jaunesniems kaip 5 metų — iš 100-150 g sėklų.

***********************************************************************
Galite moliūgų sėklomis varyti kirmėles ir tokiu būdu: nuvalytas moliūgų sėklas sumalkite ir rytais, prieš valgį, suvalgykite po 2 šaukštus, užsigerdami šiltu pienu. Po valandos išgerkite laisvinamųjų vaistų.

************************************************************************
Tam tikrą vaidmenį kovojant su žarnyno parazitais turi ir maistas

Jei turite spalinių ir askaridžių, kuo daugiau valgykite morkų ir gerkite morkų sulčių.

Kuo dažniau vartokite raudonųjų aitriųjų paprikų, dėkite jų į gaminamą maistą.

Gerkite rugiagėlių arbatos.

debesylo šaknis varo iš organizmo kirmėles (askarides). Išvalo spalines ir askarides.

***************************************************
Kaip įveikti kaspinuočius

Kaspinuočių turintiems žmonėms patartina laikytis dietos, nes tuomet kaspinuočiui tenka „badauti“. Jis atsipalaiduoja nuo tos žarnos sienelės vietos, prie kurios prisisiurbęs, o tada parazitą lengviau išvaryti.

*****************************************************
Rytais, nevalgius, reikia suvalgyti 50 g moliūgų sėklų, vėliau — 1-2 šaukštus ricinos aliejaus. Per pietus reikėtų pagraužti morkų, o vakarienei suvalgyti raugintų kopūstų, išgerti pelynų arbatos.

*******************************************************
Labai gera priemonė kaspinuočiams varyti yra kelminio paparčio šaknų milteliai, nes paparčio veikliosios medžiagos organizme suskyla ir paralyžiuoja kaspinuočių raumenis. Kaspinuočiai bei visi kiti parazitai žūsta ir iš organizmo pasišalina su išmatomis. Geriausiai tinka paparčio šaknys, kurios sveria iki 2 kilogramų. Truputėlį šaknų miltelių reikia sumaišyti su vaisių sultimis santykiu 1:4. Papartis yra nuodingas augalas, todėl, prieš jį vartojant, jį būtina pasitarti su gydytoju.

*********************************************************
Gera priemonė kaspinuočiui išvaryti yra česnakų sultys arba nuoviras.

**********************************************************

Pelynas, britkrėslė ir gvazdikėlis. Džiovintos žolės sumalamos kavamale ir lygiomis dalimis sumaišomos. Į mišinį įdedama šiek tiek medaus, kad iš žolių būtų galima suformuoti žirniukus. Kas rytą suplojame žirniukus kaip tabletes ir ant tuščio skrandžio nuryjame užsigerdami vandeniu. Vakare, praėjus valandai po vakarienės, darome tą patį. Po procedūros nevalgyti reikia 40 min.

Suaugusiam žmogui reikėtų išgerti po 3–4 žirniukus ryte ir vakare; vaikui užtenka 2–3 žirniukų. Vaistus nuo kirmėlių reikia gerti be pertraukos 40 dienų, kad išsivalytume nuo jau esančių kirmėlių ir nuo tų, kurios vėliau išsiris iš jau padėtų kiaušinėlių.

Dar galima įmaišyti neprinokusio graikinio riešuto.

**********************************************
Voveraitės naikina žmogaus organizmo parazitus. Jos žudančiai veikia visų rūšių parazitus, kurie sugeba įsikurti žmogaus organizme. Bet svarbiausia jų savybė - sunaikinti parazitų kiaušinėlius. Nei vienas augalas neturi tokio efektingo poveikio, o va grybai - turi. Svarbu, kad voveraitės padeda iš žarnyno pašalinti žarnyno parazitus.

Voveraitėje yra iš organizmo žarnyno parazitus valančių medžiagų, kurios, deja, pakaitinus suyra. Todėl žarnyno parazitus iš organizmo galima valyti tik tokia voveraičių tinktūra.: 2 valgomuosius šaukštus ar 3 arbatinius džiovintų susmulkintų voveraičių užpilti 150 ml degtinės, palaikyti 2 savaites šaldytuve. Vėliau, jo nenukošus, o tik kasdien pakratant , gerti po 1 arbatinį šaukštelį nakčiai. Pasak specialistų, gydymas grybais yra ilgalaikis. Pirmaisiais 3 gydymosi mėnesiais tik stabdoma liga, o gydytis grybais kartais tenka 3-6 mėnesius ar net ilgiau.

Voveraičių antpilas padeda sumažinti kraujospūdį, taip pat įveikti stafilokokų dauginimąsi, atsikratyti žarnyno parazitų. 2 šaukštus šviežių arba 3 šaukštus džiovintų voveraičių užpilti 150 g degtinės ir 2 savaites laikyti šaldytuve. Iškošti nereikia. Prieš vartojimą indą su antpilu papurtyti. Jei norite atsikratyti žarnyno parazitų, gerkite po arbatinį šaukštelį (su tirščiais) prieš miegą. Gydytis reikės mėnesį. Didelio kraujospūdžio mažinimui šio antpilo reikia išgerti 1 šaukštelį dienai per 2 kartus.

Liaudies medicina teigia, kad voveraitės turi imuninę sistemą stimuliuojančių ir priešvėžinių savybių. Bet didžiausia jų savybė - tai kad jos kovoja su žmogaus organizme gyvenančiais parazitais. Geriausiai jas valgyti žalias po 1-2 per dieną.

Galima pasigaminti vaistą savai pagalbai: džiovintas voveraites sumalti kavamale ir tokius miltelius laikyti sausoje ir vėsioje vietoje iki metų.

Labiausiai efektyvus šis vaistas – su vandeniu. Į stiklinę įpilti 100-150 ml kambario temperatūros virinto vandens, įdėti 1 arbatinis šaukštelį voveraičių miltelių ir leisti valandą nusistovėti. Išmaišyti ir iš karto viską išgerti likus 30 min. prieš valgį. Patariama gerti 1-2 kartus per dieną. Kursas 20 dienų.

Liaudies medicinoje voveraitės naudojamos helmintozės gydymui ( helmintozė – tai bendras susirgimas, kurio metu nukenčia kepenys, virškinimo traktas, kasa, nervų sistema, kraujo gamybos organai, imuninė sistema.). Liaudies medicinos žinovai šiai ligai gydyti pataria gydytis spiritine žalių voveraičių tinktūra: 2 valgomuosius šaukštus susmulkintų žalių voveraičių ( arba 3 arbatiniai šaukšteliai su kaupu džiovintų voveraičių miltelių) užpilti 150 g geros degtinės, leisti 2 savaites nusistovėti šaldytuve , o po to nefiltruojant gerti po 1 arbatinį šaukštelį prieš miegą. Sakoma, kad po tokio naudojimo žmogaus organizme nelieka nei askaridžių, nei spalinių, nei plaukagalvių.
Norint įsitikinti kaip veikia voveraitės - išbandykite su savo augintiniais, duodami su maistu voveraičių miltelių. Akivaizdžiai pamatysite kaip jos valo jūsų augintinio organizmą nuo parazitų.

Juodo ridiko sultys irgi veikia parazitus, kiekviena ryta vartoti po du šaukštus ant tuščio skrandžio, tik negarantuoju ar vaikui galima. reikėtu vėl info pasiieškoti, bet manau gal ir galima butu. nuo peršalimo ligų juk irgi duoda ridiko sultis su medumi.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.08.2018 laikas 10:13 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai žaizdoms gydyti

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Žaizdos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai žaizdoms gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, receptai žaizdoms...

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 18:14 Receptai – Patiekalai Grikių košė su kepintomis morkomis

Gaminame. Grikių košė su kepintomis morkomis Grikius nuplauname. Puode užviriname 2 stiklines sultinio (arba vandens) ir suberiame grikių kruopas. Puodą uždengiame dangčiu ir kaitiname ant labai mažos ugnies apie 15-20 minučių,...

Skaityti daugiau

25.06.2019 laikas 12:50 Receptai – Patiekalai Avokado užtepėlė

Avokadą nulupame, išimame kauliuką ir minkštimą sutriname šakute, dedame išspausto česnako, apšlakstome citrinos sultimis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau