Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Kovo » 1

Liaudies receptas. Kaulų skausmo gydymas!

Jeigu turite problemų su kaulais, dažnai jaučiate pavargusias galūnes, šis straipsnis yra tai, ko jums reikia!?

Tai senas, japonų samurajų receptas. Jie naudojo šį receptą daugelį metų. Nors, Japonija yra laikoma viena iš labiausiai išsivysčiusių šalių pasaulyje, daugelis japonų vis dar naudoja šį metodą.
Paruoškite sveikatos toniką, pasikraukite visai dienai energijos, pamirškite kaulų skausmą!

Šio gėrimo privalumas yra tas, kad jūsų kūnas gauna didelį kiekį maistinių medžiagų! Tai -  vitaminų, baltymų ir kalcio.

Liaudies receptas. Kaulų skausmo gydymas!

Recepto paruošimui reikalingi ingredientai:

  • 150 ml obuolių acto;
  • 1 vidutinio dydžio vištos kiaušinio.

Nuplaukite kiaušinį, įdėkite jį į stiklinę su obuolių actu ir palikite ten 7 dienas. Geriausia naudoti namie pagamintą obuolių actą.

Per šį laiką, kiaušinio apvalkalas ištirpsta acte, liks tik membrana, kuri laiko baltymą ir trynį. Šią membraną reikia pašalinti. Kai tai padarysite, įdėkite kiaušinį atgal į actą ir gerai išmaišykite.
Norėdami gauti geresnius rezultatus, vartokite kasdien po 10 ml šio vaisto, 3 kartus per dieną. Galima ištirpinti 10 ml šio mišinio šiltame vandenyje, 1 stiklinės.

Jeigu šis straipsnis jums patiko pasidalinkite su draugais, šeimos nariais kurie kenčia nuo kaulų skausmo, jie padėkos jums už tai. O jeigu kas šį metodą išbandys, pasidalinkite su paranormal.lt skaitytojais. Mes gi turime žinoti, kas tiesa, kas melas, kas nuodas, kas vaistas.

Kaip pasigaminti obuolių actą namuose:

 

 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.11.2019 laikas 17:31 Receptai – Patiekalai Eklerai Su Avietėmis

Sviestą ir vandenį pakaitinti. Sumažinti ugnį ir suberti miltus. Maišyti, kol susiformuos tešla. Atvėsinti ir nuolat maišant po vieną įmušti 3 kiaušinius. Konditeriniu švirkštu formuoti eklerus ir ištepti likusio kiaušinio plak...

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:24 Receptai – Patiekalai Saldžios duonos riekelės su cukrumi ir cinamonu
Gaminame. Saldžios duonos riekelės su cukrumi ir cinamonu. Iškeptas riekeles dedame į lėkštę. Jas galima patiekti su šviežiomis uogomis, bananais, arba apšlakstytas medumi ar tirpintu šokoladu. Labai paprasta ir skanu!...

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Obuolių pyragas dėl kurio visi kraustosi iš proto

Gardaus obuolių pyrago receptas. Dar šiltas obuolių pyragas gali būti patiekiamas su ledais.  Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau