Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistika » Mistika

Mistika:


17.06.2015, 22:27
Mistika Peržiūrų (4835)

Bėgant laikui kiekvienas daiktas kaupia savyje begalę teigiamos ir neigiamos energetikos. Kiekvienas daiktas turi savo atsiradimo istoriją ir savo gyvenimą. Sekant įvairius ezoterinius mokslus ir teorijas būtina saugotis suskilusių, sulūžusių ir vėliau suklijuotų daiktų, užadytų ir susiūtų rūbų. Kas vis dėlto slypi už tokių rūbų ir daiktų? Kokia jų energetika ir kas joje žalingo?

Sužinok daugiau ...
05.06.2015, 19:57
Mistika Peržiūrų (5054)

1787 metais balandžio 21 d. Jungtinės Valstijos išleido savo pirmąją monetą – varinį pensą, kuris vėliau pramintas variniu centu.

Sužinok daugiau ...
24.05.2015, 16:34
Mistika Peržiūrų (4314)

Pasaulyje stebuklų vyksta kiekvieną dieną. Kažkam pavyksta nugalėti sunkią ligą arba laimėti milijoną. Tačiau, ko gero, labiausiai pasiseka tiems, kuriems suteikiamas antras šansas gyventi. Visais laikais būta įvykių, kurie nusinešė daugybę žmonių gyvybių, bet paliko vieną ar kelis išsigelbėjusius. Kas tai – likimo ženklas, Dievo dovana ar paprasčiausias atsitiktinumas? Kad ir kaip būtų, tokie nutikimai nesiliauja stebinti. Šios 5 istorijos apie išsigelbėjusius po katastrofų žmones nėra vienintelės, bet apie kiekvieną iš jų būtų galima parašyti romaną ir sukurti minias pravirkdantį filmą.

Sužinok daugiau ...
13.05.2015, 22:01
Mistika Peržiūrų (4149)

Žmogus kartais pademonstruoja neįtikėtinus sugebėjimus. Daug pasakojimų yra apie magiją ir burtus. Štai 14 a. gyvenęs ibn-Kaldūnas*) , parašęs “Didžiąją istoriją”, tvirtino, kad Indijoje yra asmenų, kuriems pakanka pirštu parodyti į žmogų ir tas krenta negyvas. Skrodžiant paaiškėja, kad tasai žmogus ... be širdies. Ir aišku visi girdėjo (ir prisižiūrėjo fimuose) apie vūdų burtus. Rusiškoje literatūroje radau tokį pasakojimą.

Sužinok daugiau ...
03.05.2015, 11:06
Mistika Peržiūrų (5354)

Rusų geochemikas ir minerologas Aleksandras Fersmanas (1883-1945), grįžęs iš Vidurinės Azijos, vienoje publikacijoje išsakė mintį, kad akmuo irgi gyva, vos ne mąstanti substancija? Ginti savo požiūrio jis nesiėmė, pasakęs, kad pajuokavo. Bet ar galimi pokštai solidžiose ekspedicijų ataskaitose? Ir ištarto žodžio nesugražinsi...

Sužinok daugiau ...
26.04.2015, 08:35
Mistika Peržiūrų (11698)

Trikampis simbolizuoja trejybę – kūnas, protas, dvasia arba Tėvas, Sūnus, šv. Dvasia, arba motina, tėvas, vaikas, arba praeitis, dabartis, ateitis. Magijoje ir burtuose trikampis gali būti naudojamas kaip įrankis, skirtas panaudoti savo stipriąsias savybes. Jis įkūnija augimo procesą, aukščiausią dvasinės transformacijos viršūnę, svajonių ir tikslų įgyvendinimą.

Sužinok daugiau ...
21.03.2015, 15:02
Mistika Peržiūrų (5762)

Senovės Egiptiečiai tikėjo, kad miražas - tai šalies , kurios nebėra pasaulyje, vaiduoklis. Tai tik graži legenda. Ji byloje tai, kad kiekviena Žemės vieta turi savo sielą. Mūsų pragmatiškame amžiuje lieka vis mažiau gamtos paslapčių, kurios yra tikras penas legendoms ir prietarams. Apie miražus taip pat jau daug kas žinoma ... Miražas - tai optinis atmosferos reiškinys, kurio dėka regėjimo zonoje atsiranda atvaizdai daiktų, kurie natūraliose sąlygose yra nematomi. Tokie „stebuklai" vyksta dėl to, kad optiškai nevienalytėje sferoje šviesos spinduliai išsikreipia, tarsi užlinkdami už horizonto.

Sužinok daugiau ...
21.03.2015, 12:47
Mistika Peržiūrų (5418)

Buvęs Naujosios Zelandijos gubernatorius grafas Onslovas, baigęs savo karališkąją tarnybą sugrįžo į Metropolija ir ilgam apsistojo Londone, neskubėdamas į savo šeimos dvarą Klendon Hausą, esantį netoli Gilfordo. Eksgubernatoriaus pajamos žymiai sumažėjo, o pilies išlaikymui buvo reikalingos lėšos. Todėl jis su dideliu džiaugsmu sudarė sutartį su turtingu prancūzų bankininku, kuris norėjo vasarą praleisti pilyje ir pamedžioti jos apylinkėse. Tačiau praėjo nedaug laiko, grafas Onslovas gavo nemalonią nuomininko telegramą su prašymu anuliuoti pasirašytą sutartį.

Sužinok daugiau ...
14.03.2015, 16:36
Mistika Peržiūrų (7137)

Paslaptinga požeminių tunelių sistema Kvinta De Regailera (Quinta Da Regaleira) rūmų komplekse Sintros municipalitete Portugalijoje, įrengta praėjusio amžiaus pradžioje, tarsi skirta mistiškam perėjimui iš šviesos į tamsą. Pagrindinis šios sistemos akcentas yra Įšventinimo šulinys, įėjimą į kurį saugo mistiniai sargai penumbros, atstovaujantys pusšešėlių pasauliui.

Sužinok daugiau ...
08.03.2015, 11:06
Mistika Peržiūrų (4828)

Energetinio vampyrizmo fenomeną dažniausiai tiria okultistai ir nežinomų reiškinių tyrėjai. Pastaraisiais metais jau ir oficialusis mokslas po truputį susidomėjo šiuo reiškiniu. Tačiau, ko gero, ženkliai pasistūmėti šio mįslingo reiškinio tyrime galima bus tik tada, kai bus atskleistos paslaptys, susijusios su žmogaus dvasine esybe.

Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 15 16 17