Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistika » 2017 » Rugsėjo » 21

Koks yra Jūsų angelas sargas, pagal gimimo datą

Kiekvienas žmogus turi savo Angelą Sargą. Mūsų nematomi pagalbininkai padeda mums ir apsaugo mus nuo visokių nelaimių. Tačiau, dėja, ne visi žmonės jaučia dangaus globėjo pagalbą.

Koks yra Jūsų angelas sargas, pagal gimimo datą

Žemiau pateiksime informaciją, kaip atpažinti savo Angelą Sargą pagal gimimo datą, remiantis apskaičiavimais.

Jeigu jus jaučiate, kad jums nesiseka, nesiklosto santykiai asmeniniame gyvenime, be to, dažnai kyla finansinių problemų, tikriausiai jūs tiesiog praradote ryšį su savo Angelu-Sargu.

Siekiant pagerinti ryšį su savo Angelu Sargu ir pradėti geriau suprasti jį, reikia daugiau sužinoti apie jį. Tam yra naudojami numerologiniai apskaičiavimai.

Kaip nustatyti Angelą-Sargą pagal gimimo datą apskaičiavimas

Galima sužinoti savo Angelo Sargo amžių pagal gimimo datą pridėjus prie savo gimimo datos skaičių 4. Pavyzdžiui, jeigu jus gimėte 15 dieną, tai jūsų Angelo Sargui 19 metų (15+4=19). Angelo Sargo amžius nesikeičia.

Angelo lytis bei charakteris nustatomi sudėjus visus gimimo datos skaičius.Pavyzdžiui, jus gimėte 1978-06-26. Sudedame visus skaičius ir tokiu būdu gauname vienaženklį skaičių: 1+9+7+8+0+6+2+6 =39=3+9=12=1+2=3. Skaičius 3 – tai, pavyzdyje pateiktos gimimo datos Angelo sargo simbolis. Jeigu skaičius lyginis, jūsų sargas vyriškos lyties, jeigu nelyginis, moteriškos.

Nustačius savo angelo skaičių, galite pereiti prie jo reikšmės.

1 – Jūsų Angelas – šventasis

Jis vienas iš patikimiausių ir geriausių dangaus sargų. Šis angelas be jokių prašymų ir maldų pats ateis į pagalbą ir pašalins bėdą. Dažniausiai tokius angelus turi žmonės, kurių energetinis laukas yra labai silpnas. Jų pagalba gali pasireikšti bet kokiu būdu. Tai patys aktyviausi sargai.

2 – Šviesos Angelas

Šie dangaus globėjai ant senovinių piešinių visada buvo vaizduojami su dideliais baltais sparnais. Dažnai šie angelai bučiuoja savo „globotinius“ jiems gimus. Šis bučinys pasireiškia strazdanų pavidalu. Šviesos angelai bendrauja su žmonėmis per sapnus ir veidrodžius. Taigi jeigu jus turite būtent šį angelą, reikėtų rimčiau žiūrėti į savo sapnus. Be to, jums labai pasisekė: šis angelas visada yra šalia.

3 – Oro angelas

Šie angelai beveik nematomi, tačiau juos galima atpažinti pagal neįprastus garsus bei į šnabždėjimą panašų triukšmą. Tokio angelo turėtojai dažnai patenka į keblias padėtis bei sunkias situacijas, todėl jiems yra labai svarbu palaikyti ryšį su savo saugotoju.

4 – Išminties angelas

Ši dangaus būtybė suteikia savo globotiniui protingumą, lankstų intelektą ir daro viską kas įmanoma, kad jis/ji apgalvotų savo sprendimus. Išminties angelas dovanoja sekmę moksluose bei karjeroje. Jis gali tam tikru mastu valdyti savo globotinio mintis ir nuolat pataria, kaip reikia elgtis.

5 – Metalo angelas

Tai labai stiprūs bei drąsūs gynėjai. Jis dažniausiai ateina pas žmogų tuo metu, kai jis verkia. Ašaros suteikia angelui energijos, nuo jų jsi tampa stipresnis ir gali viską padaryti dėl to, kas jam padeda. Dažniausiai metalo angelą turi stiprūs, savimi pasitikintys žmonės. Šis angelas taip pat dovanoja ilgą gyvenimą.

6 – Angelas-vaivorykšte

Šios dangaus būtybės apdalija savo globotinius talentais bei originaliu mąstymu. Jie sugeba pakelti nuotaiką net liūdesio ir ilgesio metu. Su tokiu angelu galima rasti kontaktą per kūrybą.

7 – Energijos angelas

Jie labai nepastovūs. Norint gauti jų palaikymą, reikia nuolat dėkoti jiems ir net juos girti, tada jie bus palankesni. Dažniausiai tokie angelai pataria, kaip teisingai pasielgti, ir įspėja apie pavojų sapnuose. Tačiau su jais reikia būti atsargiems: energijos angelai lengvai įsižeidžia, juos gali įžeisti bet koks šiurkštus žodis.

8 – Tai mirusieji giminaičiai ir artimieji angelų pavidalu

Tai patys gailestingiausi angelai. Visada ateis į pagalbą, tačiau apie juos visada reikia prisiminti.

9 – Šilumos angelai

Tam, kad palaikyti ryšį su savo globotiniais, jie gali įgauti gyvūnų arba mirusių artimųjų išvaizdą. Jie suteikia žmogui vidinę harmoniją ir dovanoja gerą nuotaiką.

Paruošta pagal: bigbenas.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.06.2019 laikas 07:24 Receptai – Patiekalai Trupininis obuolių pyragas
Labai gardus ir paprastai pagaminamas trupininis obuolių pyragas.

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 12:52 Receptai – Patiekalai Skanių varškės spurgų receptas
Gaminame. Varškės spurgos Į dubenį dedame varškę, pertriname šakute, mušame kiaušinius, beriame druską, cukrų, vanilinį cukrų. Sodą nugesiname šlakeliu acto ir taip pat pilame į dubenį. Visus ingredientus gerai išmaišome, dalimis ...

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 22:01 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos salotos su obuoliu ir vištiena
Sluoksniuotos salotos receptas. Lengvos, sočios su pikantiška rūgštele – štai tokios salotos gaunasi galutiniame rezultate. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
30.04.2024 laikas 17:45 12 pagrindinių požymių, kad vyras yra nelaimingas santuokoje
Nelaimė santuokoje gali būti panaši į bandymą išspręsti galvosūkį. Kalbėsime apie devynis ženklus, kurie gali rodyti, kad vyras jaučiasi nelaimingas santuokoje. Šiuos požymius ne visada lengva pastebėti, tačiau jie yra tarsi mažos užuominos, pranešan...

Skaityti daugiau

30.04.2024 laikas 15:23 "AstraZeneca" gali sumokėti 255 mln. svarų sterlingų už "nekokybišką" vakciną "Covid", gali sukelti retą šalutinį kraujo krešulių poveikį

Kompanijai "AstraZeneca" gali tekti sumokėti iki 255 mln. svarų sterlingų kompensaciją, nes buvo nustatyta, kad jos vakcina "Covid" sukelia labai retą šalutinį kraujo krešulių poveikį, pranešė "DailyMail".

...

Skaityti daugiau

30.04.2024 laikas 09:35 Žmonės, kurie atmetė nuodingus depopuliacijos švirkštus, dabar priversti rūpintis naiviomis masėmis, kurios tuos švirkštus priėmė
Kai pandemijos įkarštyje masėms buvo pradėti leisti eksperimentiniai COVID-19 skiepai, daugelis žmonių labai nenoriai leidosi skiepijami nepatikrintomis vakcinomis. Kai kurie vėliau pasidavė bendraamžių spaudimui dėl viešų kampanijų, gėdinančių juos,...

Skaityti daugiau