Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugpjūčio » 6

Mokslininkai: šie du ingredientai išgydo net krūties vėžį!

Puikus derinys, kuris labai naudingas sveikatai!

Ciberžolė ir juodieji pipirai turi daug gydomųjų savybių, tai vieni iš labiausiai naudojamų liaudies medicinos ingredientų. Tačiau, jei šiuos komponentus sujungti kartu, jie padarys stebuklus. Iš juodųjų pipirų ir ciberžolės išgydoma daugeli lėtinių ligų, kurių vienas yra krūties vėžys. Šis faktas neseniai buvo atrastas mokslininkų iš Mičigano universiteto.

Ciberžolė yra žinoma savo gydomosiomis savybėmis nuo senų laikų. Savo ruožtu, juodieji pipirai sustiprina ciberžolės savybes. Šis derinys ne tik gydo ligas, bet ir atlieka prevencinę priemonę nuo ligų.

Neseniai atliktas tyrimas nustatė, kad piperinas, esantis juoduosiuose pipiruose, kartu su ciberžolę, yra efektyviausias derinys gydymui ir vėžio profilaktikai.

Mokslininkai: šie du ingredientai išgydo net krūties vėžį!

Be to, šis derinys padės jums:

Mažina uždegimą ir skausmą.

Ciberžolė kovoja su infekcija ir uždegimu, blokuoja aktyvumą ir fermentų sintezę, pavyzdžiui, 5-LOX ir COX2, kurie yra aktyvūs uždegimo procese.

Svorio praradimas.

Svorio netekimas, pagrindinė sritis, kur taikomas ciberžlės ir juodųjų pipirų derinys. Tai labai efektyvi priemonė, kuri pagerina medžiagų apykaitą, padeda sudeginti kalorijas akimirksniu.

Gamtos antidepresantai.

Serotonino ir dopamino padidėjimas organizme dėl ciberžolės ir juodųjų pipirų vartojimo, gali padaryti laimingesnį. Jis taip pat slopina fermentą monoamino oksidą, kuris yra atsakingas už depresija. Tokiu būdu, kombinuotas derinys veikia kaip aktyvus antidepresantas.

Be to, galite ciberžolės ir juoduosius pipirus galite įdėti į daržovių sultis ar kokteilius, taip pat salotas.

Parengta pagal: letsgohealthy.net

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
Kokiais kiekiais si misini vartoti?
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.06.2019 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su bulvių įdaru
Keptuvėje kepti pyragėliai su bulvių įdaru. Skanaus!

Skaityti daugiau

22.09.2019 laikas 14:42 Receptai – Patiekalai Greitai paruošiami sviestiniai sausainiai
Kambario temperatūros sviestą labai gerai išsukite su cukraus pudra ir vanilės ekstraktu. Paruoštą sausainių tešlą dėkite į konditerinę rankovę ir ant kepimo popieriumi išklotos skardos formuokite sausainius.

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti varškės blynus

Gaminame. Varškės blynai Į dubenį dedame varškę, mušame kiaušinius, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir išmaišome. Pilame kefyrą, beriame nubrauktą šaukštelį sodos, dalimis dedame miltus ir užmaišome blynų tešlą.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau