Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Vasario » 24

Natūralūs antibiotikai liaudies medicinoje

Subjurus orams daugelis ima skųstis šlubuojančia sveikata. Poliklinikose nusidriekia ilgiausios eilės, o savijauta vis prastėja... Nenorite laukti? Štai keletas natūralių antibiotikų.

Propolį vertėtų prisiminti, jei sergate angina. Jo veiksmingumas sergant peršalimo ligomis moksliškai įrodytas dar 1989 m. Dėl daugybės virusus ir bakterijas naikinančių antioksidantų ši priemonė efektyviai neutralizuoja peršalimo simptomus, tad jei jūsų gerklės purškalo sudėtyje yra propolio, neabejokite – tikrai padės.

2005 m. Kanadoje atlikti tyrimai parodė, kad ženšenis šiuo atveju taip pat labai pravartus. Jei dar turite citrinos ir medaus, galite pasidaryti arbatos.

Natūralūs antibiotikai liaudies medicinoje

Nepamirškite ir eterinio čiobrelių aliejas – jis pasižymi antibakteriniu, antiseptiniu, priešgrybeliniu poveikiu, tad tikrai pravers sergantiems bronchitu, angina, sinusitu ar ausies uždegimu. Vartokite jį po du lašus tris kartus per dieną.

Arbatmedžio aliejus veiksmingas gydant daugelį ligų – dažniausiai gerklės, ausų skausmus, sinusitą. Įlašinkite jo po 3–4 lašelius į arbatinį šaukštelį medaus ir sunaudokite per tris kartus. Kartokite, kol pasveiksite.

Kodėl sveika valgyti česnaką? Naujausių tyrimų duomenimis, jis pajėgus susidoroti su 60 rūšių grybeliais ir 20 bakterijų tipų (tarp jų ir neįveikiamasis auksinis stafilokokas bei pneumokokas). Pakanka vos poros skiltelių per dieną, kad išliktumėte sveiki. Na, o jeigu jau sergate, galite „dozę“ padvigubinti.

Obuolių actas naudojamas esant padidėjusiam kraujospūdžiui, ausies skausmui, osteoporozei, jo rūgštis veiksminga net kovoje su stafilokoku ir streptokoku. Atskieskite jį šiltu vandeniu  (santykiu 1:1) ir du ar tris kartus per dieną praplaukite ausį (tačiau geriau tegul ją pirma apžiūri gydytojas – skausmas gali būti ir meningito požymiu, tokiu atveju užsiimti savigyda griežtai draudžiama).

Dėl bioflavonidų greipfruto sėklų ekstraktas veiksmingas kovojant su daugybe virusų, bakterijų, ir ypač rekomenduojamas tiems, kuriems ramybės neduoda candida rūšies grybelis – šis sukelia nuovargį, migreną, sąnarių skausmus.

Tiems, kuriuos nuolat vargina šlapimo takų infekcijos, rekomenduojama per dieną suvalgyti po 250 g spanguolių (vaistinėse galima atskirai įsigyti veikliosios medžiagos – proantocianidino) – 1995 m. atliktų tyrimų duomenimis, šias uogas reguliariai  į savo racioną įtraukiančios moterys tokių problemų turi rečiau.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.06.2019 laikas 09:18 Receptai – Patiekalai Sveikuoliški moliūgų blynai

Gardžių ir sveikų moliūgų blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 20:38 Receptai – Patiekalai Varškės keksas prie arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame. Masę sudedame į kepimo fo...

Skaityti daugiau

09.10.2019 laikas 18:45 Receptai – Patiekalai Sultingi Mėsos Zrazai + Receptas (Video)
Pradžiai darome įdarą: pjaustome svogūnų laiškus ir 3 kietai virtus kiaušinius. Viską dedame į atskirą indą, į įdarą galima berti truputį druskos, truputį pipirų, jei norite dar kokių nors prieskonių, tai dėkite į faršą....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
17.04.2024 laikas 14:51 Kaip elgiatės per pirmąjį pasimatymą pagal savo Zodiako ženklą
Avinai garsėja spontaniškumu, linksmumu ir aistra. Gyvenime visuomet stengiatės kuo geriau pasirodyti, ne kitaip yra ir pasimatymų scenoje. Pirmiausia, tikėtina, kad būtent tu prisiėmei atsakomybę ir suplanavai pasimatymą. Ir galima daryti prielaidą,...

Skaityti daugiau

17.04.2024 laikas 14:46 Kur veda svajonės apie idealų vyrą?
Moterys labiau linkusios kurti lūkesčius ir fantazijas šeiminio gyvenimo tema, vyrai šiuo klausimu būna pragmatiškesni, nors pasitaiko visokių variantų.

Skaityti daugiau

17.04.2024 laikas 14:42 Kaip sužinoti, ar jūsų geriausias draugas yra toksiškas: 9 tikslūs požymiai
Vienas iš pagrindinių draugystės ramsčių – būti šalia vienas kito, kai to reikia. Tokia draugystė dažnai būna paslėpta po bendro juoko, ilgų pokalbių ir iš pažiūros malonių gestų sluoksniu. Tačiau neleiskite savęs apgauti....

Skaityti daugiau