Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Lapkričio » 9

Natūralūs gamtiniai antibiotikai

Vaistai ne tik gydo, bet ir turi šalutinį poveikį, o juk dažnai juos galima pakeisti gamtiniais antibiotikais.

Natūralūs, gamtiniai antibiotikai neturi šalutinio poveikio, jie nekenkia, veiksmingai gydo, o kainuoja mažiau nei medikamentai, rašo fithacker.ru.

Taigi veiksmingiausių gamtinių antibiotikų penketukas: krienai, moliūgai, česnakai, bazilikai ir vaivorai.

Krienai

Krienų šaknyse yra specifinio fermento ir aliejaus. Sutarkavus krieno šaknį, šios dvi medžiagos susijungia, veikiamos deguonies, taigi susidaro natūralus antibiotikas – alilizotiocianatas. Jis sėkmingai įveikia bakterijas nosiaryklėje ir burnoje.

Su mišiniu iš 1 šaukšto tarkuotų krienų ir 3 šaukštų medaus galima išgydyti tracheitą, bronchitą, chroninį kosulį. Galima išgydyti ir cistitą – tada reikia užpilti tarkuoto krieno šaukštą verdančiu vandeniu ir gerti tokio vandens tris kartus per dieną po 200 ml.

5 natūralūs gamtiniai antibiotikai

Moliūgai

Moliūgai turi stiprių antivirusini ir antibakterinių ypatybių, yra stiprus antioksidantas. Trinti moliūgai valo šlapimo pūslę ir šlapimtakius nuo patogeninių bakterijų. Moliūgai nepakeičiami gydant peršalimo ligas, nes turi unikalių antibakterinių ypatybių.

Receptas – moliūgo masės sumaišykite su cukrumi (santykiu 3 ir 1) ir užpilkite 0,5 l šilto vandens.

Česnakai

Česnakai naikina parazitus žarnyne, naikina ir bakterijas be virusus, mažina spaudimą, neleidžia susidaryti trombams. Česnakai turi antioksidacinių ypatybių, saugo nuo onkologinių ligų. Vienoje česnako skiltelėje yra apie 400 naudingų junginių. Česnakais gydo difteriją, opą, tuberkuliozę ir įvairius susirgimus nuo parazitų.

Universalus česnakų antpilas: į permatomą stiklinį indą sudėkite 12 česnako skiltelių, užpilkite 3 l raudonojo vyno ir palaikykite ant palangės dvi savaites.

Bazilikai

Tai dar vienas natūralus gamtinis antibiotikas. Turi dezinfekuojamųjų ir antibakterinių ypatybių, saugo organizmą nuo įvairių infekcijų.

Bazilikų nuoviras (4 šaukštai smulkintų bazilikų lapų ir 250 ml verdančio vandens) gydo anginą, galvos skausmą, konjunktyvitą.

Vaivorai

Šio augalo uogose yra natūralaus aspirino, kuris gydo skausmą ir chroninius uždegiminius procesus.

Vaivorai, kaip ir medicininiai antibiotikai, naikina bakterijas šlapimtakiuose, neleidžia infekcijai išplisti po visą organizmą.

Įspėjimas – šie augalai neatstoja antibiotikų. Gydytis savarankiškai yra rizikinga, laikykitės savo gydytojo rekomendacijų.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.06.2019 laikas 22:07 Receptai – Patiekalai Nuo tokių pyragaičių nestorėjama. Užsirašykite receptą – ir skanu, ir nekenkia!

Šaldytuve liko neišgerta kefyro stiklinė, o jūs nežinote, ką su ja daryti? Pasigaminkite šiuos skanius pyragėlius! Be to šie pyragėliai paruošiami neįtikėtinai greitai, nereikia mielių, nereikia sugaišti laiko pasigaminti tešlą...

Skaityti daugiau

01.09.2019 laikas 13:33 Receptai – Patiekalai Nuostabūs sekmadienio pusryčiai - sotūs paplotėliai!

Lengvi ir skanūs! Dubenyje sumaišykite visus sausus produktus: cukrų, druską, miltus ir sodą. Atskirai suplakite kiaušinį su pienu mikseriu ir augaliniu aliejumi iki purių putų. Mišinio kiekis turėtų padidėti.

...

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sklerozes gydymui
Sklerozė liaudies medicinoje, Sklerozė, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo sklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau