Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Lapkričio » 6

Pagerinkite savo atminti ir regėjimą natūraliu būdu

Patarimai, kurių verta klausytis! Pagerinkite atminti daugiau nei 80%!

Tiems, kurie tikrai nori numesti svorio, bet kuriuo metų laiku yra geras būdas. Mes tikimės pristatyti vieną iš stipriausių gėrimų, kuris padės pasiekti šį tikslą.

Šis sirupas padės jums pašalinti riebalus ir vandenį iš jūsų kūno, tai tikrai veiksminga, jei mes dar tikrai sportuosime.

Be to, kai jūs naudosite šį gėrimą, pagreitėja smegenų funkciją, pagerindama savo atmintį, regėjimą ir klausą. Pagrindinis ingredientas - švieži krienai, daug vitamino C, kalio, vitamino B1, B2, B6, geležies, magnio ir fosforo. Krienai pagreitina medžiagų apykaitą, mažina nuovargį, tuo pačiu metu stimuliuoja naudingų bakterijų kiekį skrandyje.

Pagerinkite savo atminti ir regėjimą natūraliu būdu

Pasigaminamas šį sirupą yra gana paprastas.

Sirupas kuris pageriną atmintį, regą, klausą ir sudegina riebalus.

Sudedamos dalys:

  • 125 g. krienų;
  • 4 citrinos;
  • 3 šaukštai medaus;
  • 2 šaukštai cinamono;
  • 1 nedidelis gabalėlis imbiero, 2 cm pločio.

Paruošimas:

  1. Sumaišykite krienus ir imbierą maišytuvu.
  2. Išspauskite citrinos sultis ir supilkite į maišytuvą.
  3. Maišykite 2-3 minutes. Pridėkite 3 šaukštus medaus ir 2 šaukštus cinamono.
  4. Sumaišykite viską kartu, kol gausite sirupą.
  5. Supilkite sirupą į ąsotį.

Kaip naudoti?

Gerkite po vieną šaukštą, du kartus per dieną prieš valgį arba prieš kardio treniruotes. Kas yra kardio treniruotės? Tai lyginant su darbu su svarmenimis labai sudėtingos treniruotės. Jų esmė – organizmo privertimas dirbti praktiškai maksimaliu režimu. Kardio treniruotėmis gali būti laikomas bėgiojimas, dviračio minimas, aerobika ir kt.

Vartokite 3 savaites. Tada, jums reiks padaryti keletą dienų pertrauką. Jūs nepasigailėsite, rezultatai jus nustebins!

Be to, jums patarimų sąrašas, siekiant pagerinti savo atmintį ir smegenų veiklą. Jums tereikia būti nuosekliems, siekiant gauti gerus rezultatus, tikimės, kad jums tai pavyks!

Rozmarinas: pirmas ir pats geriausias natūralus vaistas pagerinantis atmintį ir koncentraciją. Jo komponentai pagerina smegenų funkciją. Be to, aromatas gali daryti stebuklus.

Burokėlis: daržovė, pilna natūralių nitratų, burokėliai pagerina kraujo tekėjimą į smegenis ir kūną.

Kiaušiniai: galite kiaušinius įtraukti į savo pusryčius, siekiant pagerinti savo atmintį. Kiaušinio trynyje yra cholino, kuris naudingas smegenims.

Žuvis: sardinės, lašišos, menkės - žuvys, kuriose yra gausu Omega-3 riebalų, o tai tinkamai veikia smegenis.

Avokadai: padeda pagerinti kraujo tekėjimą į smegenis.
Spanguolės: maistingi vaisiai kuriuose yra gausu antioksidantų, padedančių apsaugoti smegenis nuo oksidacinio pažeidimo.

Svogūnai: vartokite, siekiant pagerinti atmintį.

Pilni grūdai: skaidulų derinys, kompleksas angliavandenių ir Omega-3 riebalų daro neskaldytus grūdus super-maistu smegenų vystymuisi.

Pomidorai: labai stiprus antioksidantas, Likopeno apsauga smegenų ląstelėms nuo pažeidimo, kurį sukelia laisvieji radikalai, o tai daro stebuklus viso organizmo sveikatai.

Žalioji arbata: būdas pagerinti savo atmintį ir smegenų veiklą. Gerkite 2-3 puodelius šviežios žalios arbatos. Ši žolė padidina koncentracijos lygį.

Juodasis šokoladas: tai stiprus antioksidantas ir kofeino derinys, kuris padeda pagerinti atmintį ir padidinti koncentracijos lygį.

Ciberžolė: kurkuminas, pagerina atmintį ir užkertą kelią uždegimams.

Obuoliai yra vienas iš geriausių vaisių siekiant išlaikyti gerą formą, taip pat padeda pagerinti savo atmintį.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
krienu saknu?juk be proto astru turetu buti
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.07.2019 laikas 13:36 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Naminis plombyras
Tačiau problema tame, kad dabar prideda pernelyg daug įvairių chemikalų, dėl kurių plombyro skonis praktiškai dingsta. Naminį plombyrą pasigaminti bus nesunku. Yra labai geras receptas, kuriuo mes nusprendėme pasidalinti su jumis....

Skaityti daugiau

20.09.2018 laikas 07:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sergant diabetu
Diabetas liaudies medicinoje, liaudiški patarimai sergant diabetu, diabetas, diabeto gydymas, receptai diabetui, vaistažolės diabetui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis...

Skaityti daugiau

03.11.2017 laikas 13:15 Receptai – Patiekalai Bulvių kaukė Įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Didelė bulvė, Pienas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau