Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Spalio » 28

Pašalinkite visus toksinus iš organizmo per 3 dienas

Pašalinkite visus toksinus iš organizmo per 3 dienas: metodas, kuris apsaugo nuo vėžio, pašalina riebalus ir vandens perteklių iš organizmo!

Verta pabandyti!

Toksinų buvimas mūsų kūne yra tiesiog neišvengiamas. Tokiais atvejais, svarbu juos pašalinti iš organizmo. Štai valymo procesas kuris užtrunka 3 dienas, kuris padės pakeisti jūsų mityba ir kūno detoksikaciją.

Svarbu, prieš pradedant valymą, prieš dvi dienas nustokite vartoti pieno produktus. Pieno produktai sunkiai virškinami, todėl gali užkirsti kelią šiam valymo procesui.

Pašalinkite visus toksinus iš organizmo per 3 dienas

Dabar, atlikite šiuos veiksmus:

Naktis prieš proceso pradžia. Reikia išgerti 1 puodelį žolelių arbatos. Tai padės jums pašalinti toksinus iš jūsų žarnų, išvengsite vidurių užkietėjimo. Jis padeda detoksikacijos procesui.

Rytas. Prieš pusryčius. Gerkite citrinų sultis. Sultys: 2 citrinos ir 1/2 puodelio šalto vandens. Tai skatina gerą virškinimą, taip pat atstato jūsų plaučius.

Rytas. Po pusryčių. Iškart po pusryčių išgerkite 1.5 stiklines greipfrutų sulčių. Taip pat, galite pabandyti ananasų sulčių vietoj greipfrutų. Sultyse yra gausu antioksidantų, todėl jos padės išlaikyti jums sveiką kvėpavimo sistemą.

Pietūs. Prieš vakarienę. Išgerkite 1 puodelį morkų sulčių. Tai pagreitina detoksikacijos procesą. Morkos yra naudingos kvėpavimo takams, dėl didelio kiekio vitamino A.

Pietūs. Po pietų. Jūs galite pasigaminti kalio sulčių, naudojant morkas, salierus, petražoles ir špinatus. Išspauskite šiuos ingredientus, kad gautumėte 1.5 puodelio sulčių ir gerkite jas valgio metu. Tai padeda išvalyti organizmą ir jų antioksidacinės savybės apsaugo nuo laisvųjų radikalų.

Vakarienė. 1 valandą prieš valgį, pasidarykite gėrimą iš imbiero ir mėtų. Mėgaukitės arbata, kuri padės atsikratyti gleivių ir nosies užgulimą.

Prieš miegą. Tiesiog išgerkite 340 ml spanguolių sulčių. Šios sultys apsaugos organizmą nuo infekcijų, labai naudingas šlapimui ir organizmo kraujui.

Tęskite šią procedūrą 3 dienas. Jūs būsite nustebinti šiais rezultatais. Jūs atsikratysite toksinų ir riebalų. Jūsų plaučiai bus išvalyti! Tiesiog pradėkite jau šiandien!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
staigus  detoksikacijos procesas yra pavojingas,,gal būt tai naudinga  sveikam organizmui,bet turint rimtesnius  negalavimus detoksikacijos procesas turi  vykti vos ne ištisai,,
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.06.2019 laikas 18:32 Receptai – Patiekalai Naminiai florentinai

Pasigaminkime naminius florentinus namuose. Nežinote, kaip? Naminių florentinų receptas.

Skaityti daugiau

17.07.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais. Vištienos krūtinėlę, ananasus ir pievagrybius pjaustome kubeliais. Sūrį tarkuojame burokine tarka. Riešutus pasmulkiname. Į dubenį dedame vištieną, ananasus, pievagrybius, graikinius ...

Skaityti daugiau

11.09.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Paprasčiausias ir sėkmingiausias naminės duonos receptas

Su kvapnia, traškia plutele, tikras skanumėlis. Skanios naminės duonos receptas gaminkite duoną patys namuose!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau