Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 13

Paspauskite delne ant šių taškų - rezultatas nustebins

Vienintelis dalykas, ką jums reikia padaryti, tai paspausti ant tam tikrų delnę esančių taškų, palaikant 5 sekundes, lėtai  ir giliai kvėpuojanti.

Ar žinote, kad galite numalšinti skausmą tam tikrose kūno vietose, paspausdami konkrečius taškus delne, todėl, kad tarp šių taškų ir sukeliančių skausmą taškų yra ryšys.

Nykščio pradžios taškas.
Norėdami atsikratyti kosulio, kvėpavimo distreso simptomų, taip pat pagerinti savo skydliaukės funkcija, galite spausti ant šio taško.

Sveikata pagal delno taškus.

Nykštys.
Nykščio taškas gali padėti kontroliuoti depresija, nerimą, dirglumą ir skrandį. Taigi, jei jaučiate pilvo skausmą, galvos skausmą, odos problemas arba jus jaučiate tiesiog emocine depresija, paspauskite ant nykščio.

Smilius.
Šis taškas gali padėti, jei turite problemų su inkstais ir šlapimo pūsle. Jei jaučiate, baimę ar nusivylimą, šis taškas padės juos valdyti. Be to, galite pašalinti raumenų ir nugaros skausmus, rėmuo ir dantų skausmus.

Didysis pirštas.
Šis taškas gali padėti iškilus problemoms su kepenų ir tulžies pūslės veikla. Jei manote, kad jūs tam tikruose dalykuose neapsisprendžiate ar esate irzlus, galite pagerinti sau nuotaiką, paspauskite ant šio taško. Be to, tai labai naudinga, siekiant pagerinti kraujotaką, regėjimą, taip pat padeda sumažinti migrenos galvos skausmą ir menstruacijos spazmus.

Bevardis pirštas.
Jūs galite stimuliuoti plaučių ir storosios žarnos funkcija, paspaude ant šio taško. Jei turite virškinimo problemų, arba jūs kenčiate nuo kvėpavimo takų ligų ar nesveikos odos būklės, paspauskite šį tašką, gali padėti išspręsti šias problemas.

Mažylis.
Šis taškas padeda plonosios žarnos ir širdies reguliavimui. Paspaudę ant taško gali padėti su širdies ligomis, pilvo pūtimu, skausmas gerklėje ir turint problemų su kaulais.

Išorinė delno dalis.
Šis taškas gali padėti jums kontroliuoti cukraus kiekį, taip apendikso klausymais.

Delno centras.
Paspaudę šį tašką jums sumažės virškinimo stresas ar pilvo skausmas.

Mėsinga delno dalis.
Šis taškas atsako už endokrininių liaukų ir širdies funkcijas. Jis gali subalansuoti hormonus ir padėti turintiems širdies reglamento problemoms.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.06.2019 laikas 17:47 Receptai – Patiekalai Tokio niekur negirdėjau. Dabar „Napoleoną“ gaminu tik ant keptuvės

Šuo receptu su manimi pasidalino mano draugo mama! Iki to karto bandžiau įvairius receptus, kaip pasigaminti nuostabų „Napoleoną“ , bet visada grįžtu prie šio recepto! Tuoj suprasite kodėl!

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sklerozes gydymui
Sklerozė liaudies medicinoje, Sklerozė, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo sklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

11.09.2018 laikas 10:16 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai migrenos gydymui

Migrena liaudies medicinoje, migrena, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo migrenos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau