Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2016 » Vasario » 25

Svetimųjų rūšys ir rasės

Nagai (tai reptoidai, driežažmogiai, drakonidai, homozaurai ir net „didžianosiai pilkieji“) svarbų vaidmenį turi Indijos ir Tibeto legendose, kur dažnai priskiriami požemių pasauliui (skaitykite apie Indijos mitų nagus). Apibūdinami kaip 7-8 pėdų aukščio ir įvairių spalvų, dažniausiai pilkai žalsvos su žvynuota „krokodilo“ oda. Laikomi kilusiais iš dvikojų zaurų šakos, gyvavusios prieš tūkstančius metų ir per mutacijas bei natūralią atranką išvystę sugebėjimus, būtinus technologijų kūrimui. Pranešama, kad kai kurios rūšys vis dar išlaikė įžiūrimą „uodegą“, nors ir gerokai atrofavusis. Kai kurie pagrobtieji tvirtino, kad „driežažmogiai“ priminė humanizuotą Velociraptoriaus*) atmainą.

Po, atseit, senaisiais laikais įvykusį mūšį tarp „iki-skandinaviškos rasės“ iš Gobio dykumos ir reptilijų rasės iš Antarktidos, reptoidai pralaimėjo, prarado dominavimą paviršiuje ir pasitraukė į požemius, kur Nagai (tai reptoidai, driežažmogiai, vimanai, pilkieji ) išvystė orlaivystę ir kosminę technologiją. Tais laikais mūšiuose naudoti skraidantys aparatai (Indijos epuose aprašomi kaip vimanai).

Teiginiai:

  • Sakoma, kad nagai atsirado Gautamos Sidhartos (tapusio Buda) gimimo metu;
  • Senovinis Šešna „šulinys“, buvęs Benarese (Varanasi, Indija) yra vieta, kur buvo parašytos Patandžali „Joga sutros“. Sakoma, kad tas „šulinys“ yra įėjimas į vieną iš nagų pasaulių. Šermanas Mintonas tvirtina, kad „Šešnos šulinys“, kaip įėjimas į „Patalas“ [iš 7 pasaulių ar lygių] tebepastebimas Benarese ir „40 laiptelių veda iki apvalios įdubos su akmeninėmis durimis su kobromis. Sakoma, kad jos veda į Patalą, reptilijų, nagų, ‚gyvačių’ požemius, kur tie gyvena plačiuose požeminiuose rūmuose Himalajų kalnuose. Tikima, kad tos būtybės gali skraidyti kosmose ir turi nepaprastą protą ir magiškas galias. Jos nėra labai priešiški žmogui, jei jis yra smalsus ieškotojas, tyrinėtojas ar kalnietis [alpinistas]. Anot šventosios indų tradicijos, giliuose nagų urvuose saugomi nepaprasti turtai, apšviečiami brangakmenių spindesio. Žinoma apie požemines buveines tam tikrose Himalajų ir Tibeto vietose, ypač aplink Didžiųjų nagų ežerą – Manosarowar’ą**)

Pagal legendas Aghartos kelių lygių požeminių olų sistema Centrinėje Azijoje siejama su „Gyvačių pasauliu“, besirandančiu po pietvakariniais Himalajų šlaitais. Narga tradicijoje sutinkame „gyvačių“ kultą, skelbiantš žmonių ir reptilijų bendradarbiavimą. Manoma, kad su jais bendravo nacių Thule draugija Antrojo pasaulinio karo metais.

Pasakojama, kad labai senai Azijos princas kai kuriuos karinių ordinų vienuolius į vieną olų, kad išnaikintų tą kultą. Per tą konfliktą reptilijos ir bendradarbiaujantys su jais buvo išstumti, tačiau dabar jie vėl atsigauna.

Kinai ir meksikiečiai juos vadina nagal, tibetiečiai - lu, javos saloje - sesa...

Pagal indų mitus išminčius Kasjapa ir Kadru, Dakšos dukra, turėjo tūkstantį palikuonių. Jie buvo priešiški žmonėms, kai su jais būdavo blogai elgiamasi. Jų nuodai – mirtini. O nagų moterys buvo neapsakomai žavios. Jie taip pat saugo gyvybės ir nemirtingumo eliksyrą. Taip pat laikyti protingais – ir kuo daugiau galvų turėjo, tuo protingesniu buvo.

[ Šiaurės rytų Indijoje, miškingoje vietovėje į vakarus nuo Mianmaro ir į šiaurę Indijos Manipuro valstijos rasta primityvi Tibeto-Birmos gentis, save vadinanti Nagų gentimi, praktikuojanti galvų medžioklę, nes jos duoda papildomos išminties ]

Šeša, kas reiškia „nemirtinga“, yra „Pasaulio gyvatė“, tarnaudama Višnaus lova (skaitykite Miegantis dievas). Ji vaizduota arba kaip žmogus, arba kaip gyvatė Bala-Rama forma (purpuriniu apdaru su tūkstančiu galvų), sukelianti žemės drebėjimus, kai pajudina savo galvas.

Senaisiais laikais nagai gyveno požeminiame Bhogavati (Naga loka arba Patala loka) mieste. Įėjimą į jį žymėjo skruzdėlynai (nors taip pat sakoma, kad jis buvo ant Meru kalno). Jo centre stovėj gyvenimo ir reinkarnacijos medis, saugomas drakono.

Pasakojama, kad Brahma nukėlė nagus į žemesnius pasaulius, kai jų žemėje labai pagausėjo, ir nurodė jiems kąsti tik už tikrą blogį ir tiems, kuriems lemta mirti anksčiau. Jų valdovu buvo Vasuki, turėjęs brangakmenį ant galvos, galintį išgydyti visas ligas ir suteikiantį turtus. Sakoma, kad Višnu miegojo ant Žemę laikančios gyvatės Anantos žiedų. Daugelis garsių šeimų teigė esą nagų palikuonimis. Anot E. Blavatskajos „Slaptosios doktrinos“, nagų plikuonys apgyvendino Ameriką, nugrimzdus Atlantidai.

Nagai taip pat vadinami kaip targzisianai. Anot šumerų, Enki susiporavo su ID, nage, pagimdžiusia Marduką. Enki (pusiau nagas, pusiau plejadietis ar šio iliuzija) poravosi su daugeliu žmonių moterų, norėdamas susilaukti vyriškos giminės palikuonį, tačiau nesėkmingai, nors Enki buvo biologas ir genetikas. Anot Sitčino, tos moterys gausino hibridų (nefilimų) kiekį. Kitas aiškinimas dėl moterų gimimo yra lytinis nesuderinamumas (vyriškos Y chromosomos nebuvimas) neatrodo įtikinamas, nes Enki buvo genetikas ir tai turėjo žinoti.

Riley Martin'is mini, kad targzisianai kartu su biavijanais gyvena 40 km skersmens „motininiame” kiaušinio formos laive prie Saturno (kartu su kitomis 5 rasėmis, tarp jų ir siriečiais).

Targzisianai kartais tapatinami su drakonidais ir turi sugebėjimą kurti telepatines iliuzijas apie formos keitimą.

Nordikai („sparnuočiai“, „sparnų gamintojai“) – aukšti (apie 2 m aukščio; moterys – apie 1,7 m), šviesiaplaukiai, mėlynakiai, kampuotų bruožų veido, atletiški. Beveik nesisikiria nuo žmonių, tik galvos kiek didesnės. Dažniausiai vadinami elohimais. Siejami su Plejadėmis, laikomi nepriešiška rase. Pasižymi telepatiniais ir telekinetiniais sugebėjimais. Akių, nosių ir lūpų dydžiai skiriasi, galvos pailgesnės už žmonių. Smegenų tūris kaip ir žmonių. Teturi 28 dantis, nes neturi vienos krūminių dantų poros. Širdis yra žmonių kepenų vietoje.

Tačiau turi fiziologinių skirtumų, daugiausia dėl gyvenimo sąlygų. Jų planetos yra ypač karštos ir sausos, o ore mažas deguonies kiekis. Tad jie privalėjo turėti didesnius plaučius ir jų kraujas turėjo daugiau vario, kad efektyviau perneštų deguonį. Oda gali sugerti drėgmę iš aplinkos. Šlapimas tirštas ir jame gausu mineralų ir spalva bei tekstūra primena naftą. Akys saugomos vidinių vokų, ir gali matyti ultravioletinio spektro šviesą. Moterys gali pastoti kada nori, tačiau vyrai gali apvaisinti tik kartą metuose. Nėštumas trunka 3-5 mėn.

Norsai minimi Daniel Fry „Baltuosiuose smėlynuose“ kaip „eterinė“ aukštesniųjų matavimų rasė, kilusi Veneroje, tačiau ją dabar palikę. Kai sumano įgauti fizinę formą, atrodo tarsi Žemės šiauriečių tautų atstovai. Laikomi viena seniausių rasių Saulės sistemoje ir priklauso „Galaktikos tarybai“.

Oranžiniai - genetiškai modifikuota, driežažmogių ar hibridinė rasė Pagal legendą, norsai yra Lemūriją aplankiusi rasė. Ji taip pat gali būti pasistačiusi bazes Mėnulyje, Veneroje ir Marse. Oranžiniai - po pietų Nevada, šiaurės Naująja Meksika ir, galbūt, Juta. Kai kur apibūdinami kaip „žmonių“ rasė su plonais ir ilgais geltonais, raudonais ar oranžiniais plaukais, o kitur kaip genetiškai modifikuota, driežažmogių ar hibridinė rasė. Dažnai apibūdinami kaip žmonių pavidalo su išlikusiais reptilijų elementais. Taip pat, atseit, turi žmogaus tipo dauginimosi organus ir, galbūt, žmogiškąją „sielos matricą“, tad yra atsiskyrusi žmonijos ar reptoidų šaka, žiūrint, kuris oranžinių „tipas“ aptariamas. Kartais apibūdinami kaip oranžinės reptilijos be žmogiškos „sielos matricos“.

Kai kurie „oranžiniai“ kažkaip siejasi su Barnardo žvaigžde (tik neaišku, ar tai atskira rasė, ar raudonplaukiai lyriečiai [Lyssa Royal]). Tai gali būti Amerikos Sitecah arba Raudonieji milžinai. 1911 m. šachtininkai iškasdami šikšnosparnių išmatų sluoksnį urve, esančiame maždaug 22 mylios nuo Lovelock'o (Nevadoje), rado mumifikuotus palaikus, kurie gyvi galėjo būti 6,5 pėdų aukščio. Mumijos vis dar buvo išsaugojusios „aiškiai“ raudonus plaukus. Vietos indėnų pajutų legendos pasakoja apie raudonplaukius milžinus, buvusiais daugelio indėnų genčių priešais.

Kai kas mano, kad tai atskira „pilkųjų“ porasė.

Brantonas: sakoma, kad jie įsikūrė po vakariniu Archuleta kalno šlaitu netoli „Deimanto“. Kiti sako, kad jie randasi tuneliuose po Nevados kariniu kompleksu. Juos trumpai paminėjo William Cooper minėdamas slaptus dokumentus, kuriuos skaitė Karinio jūrų laivyno žvalgybos skyriuje.

Gali būti, kad „oranžiniais“ vadinamos dvi skirtingos rasės: viena – raudonplaukiai humanoidai iš Barnardo žvaigždės, kita – reptoidai su žvynuota oda. Dar kai kur „oranžiniai“ siejami su Oriono sistema (žr. orionidai) ir netgi Sirijumi.
Beje, svetimasis, pavaizduotas Whitley Strieber‘io „Komunijoje“ atrodo tarsi „oranžinis“.

Oliveriečiai - normalaus dydžio humanoidai „alyvų“ atspalvio žalia oda. Atseit, iš požemių ar urvų po Europa. Minimi kaip iš šv. Martino žemės ar Evadamikai (Evadamics).

Nyptoniečiai paminimi Riley Martin‘o knygoje „Tano atėjimas“. Joje aprašoma, kaip autorius buvo paimtas į miližinišką kiaušinio dydžio nežemiečių „motininį“ laivą, esantį Saturno apylinkėse. Jame gyveno 7-ios skirtingos protingų svetimųjų rasės, kurių viena buvo nyptoniečiai.

Neonatai - ypatingai protingi nežemiečiai. Jie 3-4 pėdų aukščio, grybą primenančia galva, platėjančia viršuje. Mažai raumeningi, oda nuo šviesiai pilkos iki tamsiai kreminės, todėl kartais supainiojami su pilkaisiais (tačiau skirtingai nuo tų turi akių vyzdžius ir tinklainę; be to jie turi 5 pirštus, kai pilkieji – tik 4). Pranešama juos turint telepatinių sugebėjimų. Jie buvo Rozvelo avarijos 1947 m. vietoje, o taip pat, atseit, pagrobę Betę ir Barnį Hilus 1962-ais, kuriems sakėsi esą iš Tinklelio Dzeta sistemos.

Velociraptorius (lot. Velociraptor mongoliensis - „greitas vagis“) – mažas, judrus, laibas plėšrusis dinozauras.

Manasarovaras - ežeras Tibete, 4557 m aukštyje, apie 2000 km nuo Lhasos, į pietus nuo Kailaso kalno. Tai yra šventa vieta, traukianti piligrimus. Ežero pakrantėje yra keli vienuolynai, tarp jų ir Chiu Gompa, atrodantis tarsi iškirstas iš uolos.
Pagal indų mitus ežeras iš pradžių buvo sukurtas dievo Brahmos mintyse: sanskrito kalba Manas reiškia mintis, o Sarovar – ežerą. Jis garbinas tiek induistų, tiek budistų, tiek džainistų, tiek Bono religijos išpažinėjų.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://nso.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.12.2017 laikas 20:01 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai su obuoliais

Varškę dedame į dubenį, įmušame kiaušinį, beriame cukrų, druską, dedame obuolius ir miltus. Visus ingredientus sumaišome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome miltais. Tarp delnų suvoliojame rutuliukus ir pri...

Skaityti daugiau

19.08.2019 laikas 20:35 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai

Gaminame. Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai Batono riekutes užpilame pienu ir paliekame išmirkti. Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame smulkesne tarka. Taip pat sutarkuojame svogūną. Česnako skilteles išspaudžiame. Į ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau