Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 15

Trys vaisiai nakčiai atstatys stuburą ir pridės jėgų

Šiuose vaisiuose yra medžiagų, kurios sukelia minkštų audinių atstatymą stuburo tarpslanksteliniuose diskuose.

Kiekvieną vakarą prieš miegą 1,5 mėnesio, valgyti:

- abrikosus
- figas;
- slyvas;

Šis santykis:

1 figa (figmedžio);
5 džiovinti abrikosai (džiovinti abrikosai);
1 slyvą.

Šiuose vaisiuose yra medžiagų, kurios sukelia tarpslankstelinių diskų minkštų audinių atstatymą. Taip pat, šios medžiagos audinį daro labiau stabilų ir elastingą. Stiprinant šiuos audinius, slanksteliai patys atsistato į savo vietas, be išorinio įsikišimo.

Trys vaisiai nakčiai atstatys stuburą ir pridės jėgų

Dėl nepakankamo tarpslankstelinių diskų maitinimo bei apkrovos minkštasis audinys nebe sugeba išlaikyti drėgmės (vandens), ir jie tampa ne tokie elastingi, džiūsta, traukiasi, gaubiasi, pučiasi, įtrūksta ar net plyšta – susiformuoja tarpslankstelinio disko išvarža. Pats tarpslankstelinis diskas nėra jautrus; skausmas jaučiamas, jei diskas spaudžia gretimai esančias nervų šakneles.

Pabandykite padaryti tai - jūs neatpažinsite savo stuburo. Medžiagų, tokiai procedūrai atlikti neturi kiekvienas vaisius atskirai, reikalingas visų vaisių mišinys. Šis mišinys suteikia daug energijos, taip pat padidina vyrų ir moterų seksualinę galią.

Autoriui šį receptą pasakė sportininkai - olimpiečiai, kurie tokiu būdu atstato savo stuburą po didelių apkrovų. Autorius keletą metų rekomenduoja savo pacientams - tikrai padeda.

Abrikosai ar džiovinti abrikosai, nesvarbu, kaip juos vadinti, viena, tai maistingųjų medžiagų sandėlis. Moksliškai įrodyta, kad džiovinti abrikosai turi teigiamą poveikį širdies raumenų darbui, dėl to, kad turi kalio, be to, džiovinti abrikosai puikūs vėžio profilaktikai. Šio stebuklingo vaisiaus sudėtyje - fosforo, geležies, kalcio, karotino, vitamino B5.

Figos - profilaktinė priemonė nuo vėžio, normalizuoja skydliaukės veiklą. Be to, džiovintos figos padeda pašalinti parazitus iš žarnyno. Jos yra naudingos kaip liaudies gydymo priemonė bronchito gydymui.

Slyvos - dar viena gamtos dovana jūsų sveikatai. Turbūt pirmas dalykas, kam turi teigiamą poveikį džiovintos slyvos - virškinimo traktui. Slyvų užpilas padeda atsikratyti vidurių užkietėjimą ir normalizuoja virškinimo sistemą. Be to, slyvos naudingos ir tiems, kurie turi širdies problemų ir aukštą kraujospūdį. Manoma, kad slyvos naudingos inkstų ligoms, reumato, kepenų ligoms ir aterosklerozės gydymui. Ir dėka didelio vitamino A kiekio, gerina regėjimą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
3
Tai ką čia taip reklamuoja? Pirkti iš jų vaisius? Juk kiekvieno reikalas kur pirks,,,o kazkieno pesimizmas beribis biggrin gydytojai gerai sustato turbūt slankstelius ane? :'D
avatar
2
Akiu dumimas .
avatar
0
1
"Slanksteliai patys atsistato į savo vietas, be išorinio įsikišimo".Cūdų-cūdai, kaip sako dzūkai!!!Gal, vartojant šviežius  vaisius, kažkiek galima tikėtis trumpalaikio pagėrėjimo...Bet, džiovinti?! Jie juk džiovinami ciano dioksido pagrindu?!Reikėtų tuos džiovintus pamerkti bent kelioms valandoms vandenyje. Tuomet nuodingumas sumažėtų. Nepervertinkite ir netikėkite reklama.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.08.2019 laikas 19:39 Receptai – Patiekalai Vyniotinis „Napoleonas“. Skanesnio ir greitesnio nieko nebandžiau

Labai patariu pasigaminti! Pabandykite pasigaminti tortą „Napoleonas“ – nepasigailėsite! Šis skanus pyragas susideda tik iš 3 ingredientų. Skanus, švelnus ir tiesiog tirpsta burnoje.

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai mėšlungio gydymui

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mėšlungis liaudies medicinoje, Mėšlungis, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo mėšlungio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė me...

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 19:16 Receptai – Patiekalai Sausainiai “Karakumas”
Dažnai kepiau šį skanėsta, bet nežinojau, kad jis vadinamas “Karakumas”. Kaip iškepti sausainius „Karakumas“.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau