Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2016 » Spalio » 2

Vakcinacija ir skiepai: komplikacijos po vakcinacijos nuo autizmo iki mirties

Iš kur atsiranda autizmas? Kodėl mes sergame? Ne vienas pagalvojame, kas kaltas? Maisto ne toleravimas, o gal vaikystėje sudarytos sąlygos būti mums neatspariais esamomis ir būsimomis ligomis... Šiandiena, aptikau įdomų straipsnį apie vakcinaciją, galbūt šis straipsnis padės apsispręsti dėl vaikų skiepijimo...

Vakcinacija ir autizmas.

Manau, kiekvienas tėvas, motina turi teisę spręsti patys apie vaikų likimą... Taigi... mažos mintys apie vakcina, vakcinacija ir skiepus. Filmą galite pažiūrėti: «Vakcinuoti: nuo sukčiavimo iki katastrofos»

Šiame filme gerai atsispindi formacijų kompanijų sukčiavimo atvejai, kaip yra paslepiami tikrieji MMR vakcinos neigiami poveikiai, dėl autizmo. Norėdami suprasti, kodėl vaikai suserga, užtenka pamatyti, kas yra įtraukta į skiepus kaip konservantai (konservanto kultūros bakterijos, kurios tariamai turi sukurti imunitetą). Šiame filme skamba frazės, pagal skiepų vakcinacijos kalendorių, kiek formacijos kompanijoms susikrauną pajamų.

Pagrindinis konservavimo medžiagų sąrašas ir simptomai:

- Mertiolatas arba tiomersalis - "Ekologinis gyvsidabris (gyvsidabrio druska), kitaip dar vadinamas metilgyvsidabris natrio susijęs su pesticidais." Tiomersalis pirmą kartą įregistruotas 1929 metais prekybiniu mertiolato pavadinimu.

- Formaldehidas - stiprus mutagenas ir alergenas. Alergines savybes apima: angioneurozinė (Kvinkės) edema (rašoma, kad ji paveldima), dilgėlinė, rinopatija (lėtinis rinitas), astminiai bronchitai, bronchitinė astma, alerginis gastritas, tulžies pūslės uždegimas (cholecistitas), kolitas, eritema ir odos įtrūkimai ir kiti.

- Fenolis - tai karbolio rūgštis, laikomas vienu iš stipriausių ląstelių (protoplazmos) nuodų. Fenolio gebėjimas slopinti imuninę reakciją, blokuojant fagocitinį aktyvumą. Toksinėmis dozėmis jis gali sukelti traukulius, širdies ir inkstų nepakankamumą.

- Tvin-80, taip pat žinomas, kaip polioksietileno sorbitano monooleatas (polisorbatas 80). Atliktame viename tyrime pranešama, kad jis pasižymi estrogeniniu aktyvumu, kai jis buvo įvedamas į naujagimių žiurkių patelių pilvo ertmę. Po 4-7 dienų buvo įšaukiamas estrogeninis poveikis.

- Aliuminio hidroksidas. Plačiai naudojamas aliuminio hidroksidas praeityje vertinamas, kaip katastrofa. Aliuminio toksiškumas atsiskleidė tik po jo panaudojimo. Atkreipkite dėmesį, kad jau dešimtmečius, jis nėra rekomenduojama naudoti vaikų skiepijimui.

Studijos skirtos įvertinti šių komponentų poveikį vaikų skiepijimui niekas ir niekada ne atliko! Tad, prieš skiepijant vaikus, reikalaukite skiepo medžiagų aprašymo...

Ne veltui yra sukurti vaistai, šiems simptomams taisyti...

Jei pažvelgsime į vaikų skiepijimo kalendorių, mes matome, kad bendras toksiškų medžiagų kiekis, kuris patenka į organizmą vaiko, yra labai didelis, todėl būtina atsižvelgti į tai, gyvsidabris patenka į smegenų lipidus ir kaupiasi ten, rezultate gyvsidabris išsiskiria iš smegenų du kartus ilgiau, nei iš kraujo.

Lietuvos Respublikos vaikų profilaktinis skiepijimo kalendorius

Lietuviškas vaikų skiepijimo kalendorius

Rusijos vaikų profilaktinis skiepijimo kalendorius

Rusijoje vaikų skiepijimo kalendorius

Vaizdo medžiaga: kaip gyvsidabris patenka į smegenis ir kaip gyvsidabrio turintys komponentai sunaikina neuronus, galima aiškiai pamatyti čia (su mechanizmo paaiškinimu):

Turbūt labiausiai paplitęs ir metinis mėginys yra Mantų mėginys (ne skiepas). Jis gaunamas iš tuberkuliozės bakterijų filtrato, kuris nepalankiomis sąlygomis gali pats tarnauti, kaip pagrindinis tuberkuliozės sukėlėjas.

Be to, pagal anotacijas firmos Aventis Pasteur MSD Ltd, tuberkulino gamintojas ("Tuberosol") rašo: yra "Tween 80" (0,0005%), kaip stabilizatorius ir fenolio (0,28%) pridedamas, kaip konservantas. Fenolis, žinomas kaip karbanolio rūgštis, kaip ankščiau buvo minima laikomas vienu iš galingiausių ląstelių nuodų, ir visos kalbos apie jo tariamą "saugus, mažos koncentracijos", - ne daugiau, kaip spelionės, nes niekas niekada nebuvo atlikę šiuos tyrimus. Bet jis gerai žinomas, kaip gebantis slopinti imuninį atsaką, blokuojant fagocitinį aktyvumą. Todėl, didelės dozės, gali sukelti traukulius, širdies ir inkstų nepakankamumą.  Taip pat minimas ir stabilizatorius su kukliu vardu "Tvin-80", jis turi estrogenino, t.y. įtakoja hormonų veiklą, todėl visa tai gali turėti įtakos ankstyvajam brendimui.
Natūralu, nei kancerogeninis, nei mutogeninis potencialas šio preparato "Tuberosol", kaip beveik visos vakcinos, nebuvo tiriamos.

Pagal savo esme, Mantų testas yra nieko daugiau, kaip cheminė reakcija su pesticidų naudojimu, be to ši reakcija pateikiama ne mėgintuvėlyje, o vaiko kūno viduje! Tačiau pasaulyje jau yra iš esmes atliekami nauji bandymai siekiant nustatyti tuberkuliozę - in vitro, t.y. mėgintuvėlyje.

2004 m. birželio mėnesį Europos šalys priėmė naują nepalyginamai tikslesnį testą nustatyti tuberkuliozę. Paremtas T-ląstelės kraujo serumo.

Taigi, pabaigai aš rekomenduoju pažiūrėti paskaitą Червонской Г. П, pavyzdžiui, šitą:


Komplikacijos po vakcinacijos. Gairės. Čia galite matyti, kokios gali būti sukeltos komplikacijos po vakcinacijos, t.y. skiepų.

Komplikacijos po vakcinacijos. Gairės.

T. y. Rusijos sveikatos apsaugos ministerijos oficialiai pripažįsta, kad, pavyzdžiui, po vaiko vakcinacijos, nuo bet kurios vakcinos, per mėnesį gali mirti vaikas. Žiūrėkite šį vaizdo įrašą, kartu stebėkite aukščiau pateiktą komplikacijos lentelę, gaires, suprasite labiau, kurias vakcinas naudoti, kurias ne.

Taigi, aš asmeniškai manau, kad žala vakcinos yra daug didesnė, nei jo įrodyta nauda. Ir tai yra tik mano nuomonė grindžiama informacija ir gyvenimo patirtimi. Prieš vakcinas nesu prieš, kol neliečia manęs ir kiekvieno asmeniškai. Rinkitės saugiai, gyvenkite saugiai!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://digitall-angell.livejournal.com/713885.html

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.06.2019 laikas 09:25 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Moliūgų blynai patiekiami su grietine, arba apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

17.01.2018 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Medaus ir kiaušinių kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymai, Medus, Migdolų arba persikų aliejus, Permalti avižiniai dribsniai.

Skaityti daugiau

16.11.2017 laikas 14:25 Receptai – Patiekalai Svogūnas laringitui gydyti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: svogūnas, cukrus, vanduo

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau