Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Gegužės » 9

Vartokite šį gėrimą kiekvieną dieną, dėl šių 5 ligų pagijimo!

Nuostabus gėrimas gydo 5 sudėtingas ligas!

Nuo senų laikų, žmonės iš viso pasaulio, naudoja gamtos augalus, kaip vaistus nuo įvairių ligų. Tačiau, yra specialių ingredientų, kurie yra naudojami labai dažnai, nes, jie iš tikro yra labai naudingi ir gali padėti gydyti ligas.

Šiandiena aptarsime vieną iš ingredientų, nes dėka jo pagrindinės veiklios medžiagos - kurkumino, galima išgydyti daug ligų. Tai bus ciberžolė!

Vartokite šį gėrimą kiekvieną dieną, dėl šių 5 ligų pagijimo!

Ciberžolė turi labai stiprų priešuždegiminį ir anti-kanserogeninį poveikį, taip pat, jums gali padėti susidoroti su šiomis gydymo problemomis:

1. Laiko diabeto kontrolę.
Ciberžolė gali sumažinti atsparumą insulinui ir išvengti 2 tipo diabeto vystymąsi. Vis dėlto, turėtumėte pasikonsultuoti su gydytoju prieš jums nusprendžiant naudoti ciberžolę. Nes ji gali būti sumaišoma su tam tikrais vaistais, kuriuos jūs naudojate. O, tai gali sukelti maža cukraus kiekį kraujyje arba hipoglikemiją.

2. Priešuždegiminės ir antioksidacinės savybės.
Lėtinis uždegimas yra labai kenksmingas  kūno audiniams. Kurkuminas - veiklioji ciberžolės medžiaga, turinti labai stiprų priešuždegiminį poveikį. Ji kartais laikoma stipresnė nei, bet kokie komerciniai vaistai nuo uždegimo.

3. Mažina artritą.
Ciberžolė pašalina kenksmingus laisvuosius radikalus, kurie pažeidžia organizmo ląsteles. Jei reguliariai naudosite ją prieš reumatoidinį artritą, tai suteiks jums sąnarių skausmo palengvėjimą ir nuramins skaudančius sąnarius.

4. Apsaugo nuo širdies ligų.
Pasak atliktų daugelį tyrimų, kurkuminas apsaugo nuo apnašų kaupimosi, kurios uždengia arteriją ir sukelia rimtų sveikatos problemų; insultą ir miokardo infarktą.

5. Apsaugo nuo vėžio.
Vartojant šį stiprų ingredientą galima išvengti beveik visų tipų vėžinius susirgimus.

Vandens su ciberžolę receptas!

Ingredientai:

  • pusę citrinos;
  • pusę šaukšto ciberžolės miltelių;
  • 250 ml šilto vandens;
  • šiek tiek medaus.

Paruošimas:

Pirma, jums reikia išspausti pusę citrinos į puodelį. Tada, įpilti šiek tiek karšto vandens ir įdėti ciberžolės. Gerai išmaišykite ir pasaldinkite medumi, jei norite saldaus skonio.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2017 laikas 11:25 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (saulašarė, gyslotis, trispalvė našlaitė)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: saulašarė, gyslotis, trispalvė našlaitė

Skaityti daugiau

16.11.2019 laikas 21:46 Receptai – Patiekalai Sultingi obuolių varškės blynai pusryčiams. Nepakartojamas skonis!
Šie varškėčiai yra skanesni ir švelnesni nei tradiciniai. Nepakartojamas skonis! Patiekiame su grietine.

Skaityti daugiau

06.10.2019 laikas 18:42 Receptai – Patiekalai Ypatingai Skanus Omletas Prancūziškai

Ypatingas skanus negi profesionalūs virėjai kartais nesugeba pagaminti tinkamai šio patiekalo. Todėl reikia žinoti šio recepto smulkmenas ir paslaptis. Šiandien jūs sužinosite, kaip pagaminti švelnų ir skanų prancūzišką omletą ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau