Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2019 » Gruodžio » 17

2020-ųjų Metų Horoskopas Pagal Tamarą Globą

2020 metais sostą užims apdairi, viską išskaičiuojanti, nenuspėjama ir ryžtinga Baltoji plieninė žiurkė. Šis gyvūnas bus palankus tik tiems, kurie uoliai darbuojasi ir stengiasi padaryti savo gyvenimą kuo geresnį.

Žiurkės charakteris neprognozuojamas. Iš pirmo žvilgsnio galima pamanyti, kad ji yra linksma ir santūri, tačiau šis įspūdis bus apgaulingas. Po išorine ramybe slepiasi susijaudinimas, agresyvumas ir žavesys. Jai būdingas choleriškas charakteris. Žiurkė yra nepatikli, sauganti paslaptis, taupi, apskaičiuojanti, rūpestinga ir mėgstanti bendrauti.

Ką prognozuoja 2020 metams kiekvienas Zodiako ženklui žymioji astrologė Tamara Globa, sužinosite iš jos horoskopo.

AVINAS

(03 21–04 20)

Šio ženklo atstovams žvaigždės žada palankų periodą, tačiau dėl to teks dirbti, dirbti ir dirbti. Reikia būti pasiruošusiems tam, kad laisvo laiko praktiškai neliks.

Sėkmė lankys tik tuos, kurie išmoks analizuoti savo poelgius, apmąstyti kiekvieną kitą žingsnį, pripažinti savo trūkumus ir kovoti su senais kompleksais.

2020 metais Avinui patartina veikti neskubiai, nuosekliai. Tam reikėtų sudaryti planą ir tiksliai jį vykdyti. Negalima griebtis kelių darbų vienu metu, kitaip bus didelė tikimybė, kad prasidės nesėkmių virtinė.

Svarbų vaidmenį vystant karjerą Avinui suvaidins artimieji ir giminės. Jie palaikys sunkiu momentu, pasiūlys paramą, kai jam bus reikalinga pagalba.

Kaip seksis šio ženklo atstovams meilės srityje? Vienišas Avinas pagaliau sutiks savo meilę. O šeimą turinčiam ne viskas klostysis sklandžiai. Gresia susvetimėjimas. Rekomenduojamas sėsti prie derybų stalo, išspręsti konfliktus ir išlyginti aštrius kampus.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Jautis gali būti ramus. Sudėtingas jo gyvenimo periodas eina į pabaigą. Artimiausiu metu jokių sunkumų neturėtų būti. Pagal horoskopą 2020-aisiais šio ženklo atstovai galės kvėpuoti pilna krūtine ir atsipalaiduoti.

2020-ieji metai Jaučiui bus palankus periodas mokytis naujų dalykų, papildyti savo žinių bagažą, praplėsti akiratį, atskleisti savo talentus.

Taip pat Jaučio laukia fatališka pažintis. Žmogus, kurį jis sutiks, apvers aukštyn kojomis visą jo gyvenimą. Visai gali būti, kad meilės objektu taps toks asmuo, kurį Jautis seniai pažįsta.

Susituokusio Jaučio šeimoje vyraus santarvė, meilė, pagarba ir supratimas. Metalinės Žiurkės metai Jaučiui bus toks etapas, kai patartina stengtis realizuoti visas savo svajones ir planus. Finansiniais klausimais derėtų konsultuotis su labiau patyrusiais žmonėmis.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Pagal horoskopą 2020-aisiais Dvyniams neteks sėdėti sudėjus rankų. Jie turės daug dirbti, triūsti, plušėti. Tik taip jie galės pagauti sėkmės paukštį už uodegos.

2020-aisiais metais Dvynių laukia permainos beveik visose gyvenimo srityse. Žiurkė bus palanki darbštuoliams Dvyniams visais atžvilgiais.

Šio ženklo atstovams patartina per daug nesvarstyti ir sutikti su visais gerais pasiūlymais, kuriuos jie gaus.

Meilės srityje taip pat viskas klostysis gerai. Vieniši Dvyniai sutiks savo meilę. Jiems nebereikės leisti vakarų vienumoje. O susituokusių Dvynių šeimose vyraus santarvė.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

2020-aisiais metais Vėžiui būtinai reikės mokytis ko nors naujo. Mat metų globėja Žiurkė bus palanki tik tiems, kurie susirūpins savo išsilavinimu ir plės savo akiratį. Niekas nesako, kad bus lengva. To Vėžiui nėra ko tikėtis. Priešakyje jo laukia daug sunkumų ir kliūčių.

Tačiau reikia žiūrėti į viską pozityviai, nes kai kurie įveikti sunkumai atneš naujų pojūčių bei išgyvenimų ir neįkainojamą patirtį. Nereikia to bijoti. Vėžys turi žinoti, kad jam reikia bet kokia kaina judėti pirmyn ir tik pirmyn.

Astrologė įspėja Vėžį, kad jam jau gana sėdėti vienoje vietoje ir džiaugtis gyvenimo trupiniais. Įgytas naujas ar papildomas išsilavinimas padės jam pakilti į kitą lygį.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Šio ženklo atstovams metų globėja Žiurkė pateiks daug siurprizų. Vienose sferose jie bus malonūs, o kitose – priešingai, teks apsišarvuoti kantrybe ir būti atidiems.

Pagal horoskopą, Liūto gyvenime numatomos didelės permainos. Tik neverta jų bijoti. Lyginant su ankstesniais metais, šis periodas bus šiek tiek ramesnis. Taip, permainos pasirodys esančios esminėmis, bet ne tokiomis globaliomis kaip anksčiau.

Žymioji astrologė rekomenduoja Liūtui neatsipalaiduoti ir judėti į priekį. Ir reikės nepamiršti, kad gyvenimas gali pateikti nemalonių siurprizų, bet viskas vienaip ar kitaip per tam tikrą laiką išsisprendžia.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Astrologė Tamara Globa tikina, kad šio ženklo atstovų 2020 metais laukia stabilumas visais atžvilgiais. Mergelės pasiekimai bus vien tik jos asmeniniai nuopelnai. Ji bus laiminga tik todėl, kad praeitais metais šauniai pasidarbavo.

Vienintelis dalykas, kurį pataria žymioji astrologė, – tai analizuoti visus savo veiksmus, apgalvoti kiekvieną kitą žingsnį ir nepriiminėti skubotų sprendimų. Ramus atsargumas jai bus labai naudingas.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Svarstyklės 2020-ieji bus labai sudėtingi ir kupini įvairiausių įvykių. Bus globalių permainų. Pagal horoskopą, galimas persikėlimas į kitą miestą ar net emigracija. Visa tai įvyks dėl antrosios pusės.

Svarstyklėms teks spręsti dilemą: pasilikti senoje vietoje dėl artimųjų ir draugų ar mesti viską ir išvažiuoti su mylimu žmogumi. Astrologė rekomenduoja pasikliauti tik savimi ir neklausyti jokių svetimų žmonių patarimų.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Pagal Tamaros Globos horoskopą, ir Skorpiono 2020 metais laukia didelės permainos. Šio ženklo atstovai turėtų visiškai pasikliauti savo likimu. Įdomiausia tai, kad pokyčiai įvyks keliose srityse – ir materialios gerovės prasme ir meilės sferoje.

Garsioji astrologė rekomenduoja net nebandyti ko nors taisyti ar priešintis, o plaukti pasroviui. Metų globėja Žiurkė bus palanki tik tiems, kurie uoliai vykdo savo pareigas. 2020-aisiais įvyks pažintis su tokiu žmogumi, kuris apvers visą gyvenimą aukštyn kojomis. Jis nuves Skorpioną į nepriklausomybę.

Jeigu šio ženklo atstovas užima vadovaujantį postą, tai Tamara Globa pataria kurti santykius su darbuotojais ne pagal principą „bosas–pavaldiniai“, o draugystės pagrindu.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Pagal Tamaros Globos horoskopą, 2020-ieji Šauliui gali virsti viena didele avantiūra. Iš tiesų tai nebūdinga šio ženklo atstovams, bet tais metais jiems kažkas užeis ir juos ims traukti tik labai pavojingi, rizikingi ir intriguojantys dalykai.

Metų globėja Žiurkė pateiks jiems daug malonių siurprizų. Ji jaučia simpatiją šio ženklo atstovams. Žiurkė padės Šauliui, stengsis nukreipti jį į teisingą kelią ir dovanoti jam nepamirštamų pojūčių.

2020-aisiais vienišas Šaulys turės šansų sutikti savo meilę. Tai bus aistringi santykiai, kupini jausmų ir teigiamų emocijų. Tiesa, žymioji astrologė tvirtina, kad visą gyvenimą kartu jie tikrai negyvens, tačiau šį meilės romaną įsimins visam laikui.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

2020-ieji metai šio ženklo atstovams – ir moterims, ir vyrams – pateiks daug siurprizų. Deja, ne visi jie bus malonūs ir paprasti. Visiems teks padėti nemažai pastangų, kad išsilaikytų paviršiuje ir nepradėtų skęsti.

Galbūt Ožiaragiui teks pamiršti malonumus ir net atsižadėti šeimos. Apskritai, anot Tamaros Globos, pavadinti Ožiaragį sėkmingu 2020 metais, liežuvis neapsiverstų.

Metų globėja Žiurkė paruošė Ožiaragiui daug sunkumų bei problemų – ir šeimoje, ir darbe. Viskas pasikeis tik atnoro pusmečio pabaigoje. Ir tai tik tuo atveju, jeigu šio Zodiako ženklo atstovai visus metus šauniai darbuosis.

2020 metais Ožiaragis galės arba įgyvendinti savo didžiausią svajonę, arba prarasti viską, ką turėjo iki šiol. Viskas priklausys tik nuo jo. Metų pabaigoje jam gali prireikti psichoterapeuto pagalbos.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Pagal Tamaros Globos horoskopą, 2020-aisiais Vandenis galės daryti, ką tik norės. Jis taip smarkiai pavargo nuo 2019 metų problemų, kad paprasčiausiai jau nebekreips dėmesio į sunkumus, kuriuos jam sukels Žiurkė.

Jokios žalos Vandeniui toks atsainumas nepadarys, užtat jo dėmesys susikoncentruos į svarbiausias problemas. Ir bus labai gerai, kad jis nešvaistys savo jėgų smulkmenoms.

Tamara Globa prognozuoja šio ženklo atstovams lemtingą susitikimą metų pabaigoje. Žmogus, su kuriuos susipažins Vandenis, papuoš jo gyvenimą.

Žymioji astrologė rekomenduoja šio ženklo atstovams, kuriems nepatinka jų darbas, susirasti sielai malonų užsiėmimą. Nerimauti neverta. Žiurkė padės ieškantiems, kaip realizuoti save. Neverta klausytis kitų nuomonių ir patarimų, sprendimą reikia priimti savarankiškai.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Žuvims 2020-aisiais Tamara Globa pranašauja daug įdomių įvykių. Mėtų globėja Žiurkė ruošia joms nepamirštamų nuotykių ir išgyvenimų. Tai bus toks periodas Žuvims, kai jos galės leisti sau viską, ko užsimanys.

Didelė tikimybė, kad šio ženklo atstovai realizuos save kūrybinėje srityje. Žiurkė suteiks Žuvims unikalią galimybę – pagyventi 2020-aisiais taip, kaip jos svajojo. Tačiau su viena sąlyga – joms reikės elgtis teisingai, laikytis žaidimo taisyklių ir nevaidinti, neapsimetinėti kuo nors kitu.

Rašo: Astromanija.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.01.2018 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Medaus ir kiaušinių kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymai, Medus, Migdolų arba persikų aliejus, Permalti avižiniai dribsniai.

Skaityti daugiau

29.09.2020 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Varškės pyragas be kiaušinių
Viena mano draugė paklausė, o kodėl tu šį varškės pyragą gamini be kiaušinių, juk vist tiek veganišku jis dėl to netaps, nes yra naudojama varškė. Galiu tik pasakyti, kad jis tiesiog čia nereikalingas, net be jo gaunasi viskas pui...

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 18:22 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepta lašišos filė
Lašišos filė nuplauname, nusausiname, dedame į pailgą indą, apibarstome pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir užpilame su šlakeliu vandens atskiestu sojos padažu ir paliekame pastovėti 10-15 minučių.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau