Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2021 » Spalio » 24

Pasipriešinimas COVID tironijai plinta, tačiau didžioji žiniasklaida nenori, kad tai žinotumėte

(Paranormal) Gerąsias naujienas, kurios vyksta kasdien, didžioji žiniasklaida slepia. Jos yra, tačiau blogos naujienos gali būti pribloškiančios.

(John-Henry Westen straipsnis perspausdintas iš LifeSiteNews.com)

Ypač atsižvelgiant į COVID vakcinų mandato beprotybę, kartais gali atrodyti, kad blogis yra visiškai pribloškiantis ir kad nėra prasmės su juo kovoti, nėra prasmės tvirtai stovėti, nėra prasmės priešintis. Tai netiesa, ir pastarosios kelios savaitės mums tai parodė. Tačiau dauguma iš mūsų būtų nepastebėję puikių naujienų, nes šiais laikais didžioji žiniasklaida nekenčia tikrų gerų naujienų.

Geras naujienas ji laiko blogomis, o blogas - geromis. Matėme didelį pasipriešinimą COVID sveikatos diktatūrai ir abortų diktatūrai. Turite tai išgirsti. Jus reikia padrąsinti ir įkvėpti.

Daugiausia afroamerikiečių gyvenamas Mariannos (Marianna) miestas Arkanzase ką tik priėmė nutarimą tapti "miestu už gyvybę". Miesto taryba rezoliucijoje paskelbė: "Mariannos miesto politika yra skatinti ir saugoti visų žmonių orumą ir žmogiškumą visais gyvenimo etapais nuo pradėjimo iki natūralios mirties. Mariannos miestas skelbiasi esąs miestas, pasisakantis už gyvybę."

Žinoma, tai nereiškia, kad miestas gali uždaryti visas abortų gamyklas ar uždrausti abortus. Tačiau tai yra žinia apie Mariannos vertybes, nes pastangos kurti "miestus prieglaudas" negimusiems kūdikiams auga. 

Teksasas beveik tapo prieglobsčio valstija ir per pastarąją savaitę suteikė mums daug priežasčių švęsti. Galbūt mums skaudėjo širdį, kai po Bideno administracijos prašymo žemesnės instancijos teismas užblokavo širdies plakimo įstatymą, draudžiantį daugumą abortų. Tačiau vos po kelių dienų 5-asis JAV apygardos apeliacinis teismas sugrąžino gyvybę gelbstintį įstatymą. Už respublikonų, anksčiau, šiais metais priimtų valstijos įstatymų pažeidimą iš miesto būtų atimta iki 175 mln. dolerių. 

Priešinasi ne tik valstijų administracijos ir pareigūnai, bet ir žmonės.  

Los Andžele 871 Los Andželo ugniagesys gelbėtojas, sudarantis maždaug 25 % viso departamento personalo, pateikė pranešimą apie ketinimą paduoti miestą į teismą dėl įpareigojimo skiepytis COVID-19 vakcina. Kas ketvirtas LAFD ugniagesys gelbėtojas pasirašė šį pareiškimą, kuriame teigiama, kad miestas nepaisė jų procesinių teisių, siekdamas "įbauginti, išgąsdinti, priversti ir priverstinai" juos vartoti eksperimentinį vaistą COVID-19.

Pasipriešinime yra galios. Praėjusią savaitę jis prasidėjo nuo to, kad sekmadienį pasipylė, o paskui virto srautu tviterio žinučių apie tai, kad "Southwest Airline" pilotai, protestuodami prieš savo kompanijos įpareigojimą skiepytis COVID-19 vakcina, pasiėmė nedarbingumą, o vėliau pasipylė pranešimai apie tai, kad kitų oro linijų pilotai ir kitų transporto pramonės šakų darbuotojai ruošiasi pasekti jų pavyzdžiu.

Po to, kai "Southwest" pilotai padavė ieškinį, kuriuo prašė uždrausti jų įmonei skiepytis, ši oro linijų bendrovė savaitgalį atšaukė beveik 2 000 skrydžių, motyvuodama "blogomis oro sąlygomis".  

O čia - tikra šventė. Pažiūrėkite, ką šis pilotas turi pasakyti apie visą Covid-19 mandatą:

O kalbant apie pasipriešinimą... pirmąjį spalio sekmadienį tūkstančiuose vietų visoje Šiaurės Amerikoje gyvybės gynėjai pasisakė už gyvybę. Gyvybės grandinės sekmadienį dešimtys tūkstančių žmonių atsistojo ir meldėsi už gyvybę. Vien tik Kanadoje į miestų ir miestelių gatves išėjo 269 Gyvybės grandinės, protestuodamos prieš tai, kad kasmet abortais nužudoma daugiau kaip 100 000 kūdikių.  

Šis pasipriešinimas vyksta ne tik Šiaurės Amerikoje, tai pasaulinė kova. Nyderlanduose Dilay Willemstein, turėjusi atstovauti savo šaliai gruodžio mėnesį Puerto Rike vyksiančiame konkurse "Mis Pasaulis", priėmė asmeninį sprendimą jame nedalyvauti, nes, pasak jos, ji "nepasirengusi" gauti eksperimentinę vakciną COVID.

Ji pareiškė: "Šiuo metu dar nesu pasiruošusi pasiskiepyti vakcina ir neturiu kito pasirinkimo. Jei nepasiskiepysiu, tai reiškia, kad man neleidžiama dalyvauti, ir tai tikrai padėjo man pasirinkti, nes iš tiesų nesu tam pasiruošusi, o man tai reiškia, kad negaliu dalyvauti "Mis Pasaulis" rinkimuose, nors ir esu finalininkė. Man tai tikrai yra didžiausia priežastis, dėl kurios nebedalyvausiu. Jei tai padaryčiau, prieštaraučiau savo principams, o to niekada nedariau ir nedarysiu dabar". 

Vašingtono "Wizards" krepšinio žvaigždė Bradley Bealas (Bradley Beal) sakė, kad jis nėra suinteresuotas gauti COVID šūvį.

Už gyvybę pasisakantis respublikonų senatorius Rendas Polas (Rand Paul), kuris yra medikas, apšaukė Baideno sveikatos apsaugos ministrą Ksavjerą Bekerą (Xavier Beccera) dėl natūralaus imuniteto ir tiesiai jam pasakė: "Tai jūs ignoruojate mokslą." Jūs turite tai pamatyti. 

Ir visi šie atkirčiai nenueina ir nenueis veltui. Spalio 12 d. JAV apygardos teisėjas Deividas N. Hurdas (David N. Hurd) priėmė preliminarų draudimą 17 medicinos sveikatos priežiūros specialistų, kurie turi religinių prieštaravimų dėl COVID-19 vakcinų. Preliminarus draudimas neleidžia Niujorko valstijai vykdyti įpareigojimo skiepyti.  

Šio pasipriešinimo vaisiai matomi ir Bažnyčioje. JAV kariuomenės arkivyskupas Timotiejus Broglio (Timothy Broglio) paskelbė pareiškimą, kuriame pasisakė prieš amerikiečių karių vertimą skiepytis COVID-19 vakcina, sakydamas, kad "niekas neturėtų būti verčiamas gauti COVID-19 vakciną, jei tai pažeistų jo ar jos sąžinės šventumą". Atrodo, kad tai pasikeitė, palyginti su kovo mėn. arkivyskupo Broglio pareiškimu, kuriame jis skiepijimąsi apibūdino kaip "meilės aktą mūsų seserims ir broliams".  

Kiti katalikų vyskupai pasisakė dar griežčiau. Vakarų Afrikos Togo katalikų vyskupų konferencija piktai reagavo į bažnyčių uždarymą, kaltindama Togo vyriausybę piliečių religinių teisių pamynimu. Jie taip pat griežtai pasmerkė gyventojams primetamą įpareigojimą skiepytis, nes be skiepo neįmanoma naudotis pagrindinėmis viešosiomis paslaugomis.

Po rugsėjo pabaigoje įvykusio neeilinio vyskupų susitikimo jie primygtinai reikalavo, kad skiepijimas liktų "savanoriškas" veiksmas. Vyskupų konferencija primygtinai reikalavo, kad skiepijimasis būtų "asmeninio, laisvo ir atsakingo" sprendimo rezultatas, cituodama Katalikų Bažnyčios katekizmo 1782 straipsnį, kuriame teigiama, kad: "Žmogus turi teisę veikti pagal sąžinę ir laisvai, kad asmeniškai priimtų moralinius sprendimus".

Afrikos vyskupai pridūrė, kad turime atlikti savo vaidmenį kovoje su pandemija, bet taip pat prašyti Dievo pagalbos, nes jo vaidmuo kovoje su pandemija yra "neįkainojamas ir nepakeičiamas". Jie taip pat dar kartą apgailestavo dėl bažnyčių uždarymo, teigdami, kad vyriausybė atsižvelgia tik į biomedicininį požiūrį į pandemiją, tačiau ignoruoja psichologinę, antropologinę, socialinę ir dvasinę tikrovę.   

Šią savaitę kitas tikinčiųjų vyskupas Athanasius Schneideris (Athanasius Schneider) vadovaus rekolekcijoms už gyvybę ir šventai valandai, skirtai atsiprašyti už abortuotų kūdikių naudojimą medicininiuose tyrimuose ir kuriant vaistus bei vartojimo produktus. Nemokamą rekolekcijų tiesioginę transliaciją galima stebėti užsiregistravus Dievo Motinos gerojo patarėjo rekolekcijų namuose (Our Lady of Good Counsel Retreat House).

Galiausiai arkivyskupas Viganò kalba ir kalba, šiuo metu sakydamas daugiau kalbų nei kada nors anksčiau. Spalio 9 d. kreipdamasis į Italijos žmones, susirinkusius Romoje ir visoje Italijoje protestuoti prieš COVID žaliąjį pasą ir mandatus, jis sakė

"Jėzus Kristus yra istorijos Karalius ir Viešpats, Jo rankose yra kiekvieno iš mūsų, valstybių ir Šventosios Bažnyčios likimai ir valia. Jis neleis mums pasiduoti žmonijos priešo puolimui. Grįžkime, visi grįžkime pas Jį su pasitikėjimu sūnaus palaidūno, kuris nuolankiai prašo tėvo atleisti jam ir priimti jį atgal į savo namus. Grįžkime būti krikščionimis, didžiuotis savo tikėjimu ir civilizacija, kurią Religija sukūrė per 2000 metų istorijos. Grįžkime prie pilietinio ir politinio įsipareigojimo ginti tas nediskutuotinas vertybes, kurias šiandien matome neigiamas ir trypiamas. Bet svarbiausia - prašau, maldauju - grįžkime gyventi Dievo malonėje, dažnai lankyti sakramentus, praktikuoti dorybes, būti krikščionimis, atitinkančiais Krikšto pažadus, autentiškais Kristaus liudytojais."

"Norėdami išeiti iš labirinto, turime drąsiai ir tvirtai pasipriešinti, kaip mūsų tėvai sugebėjo pasipriešinti praėjusio šimtmečio diktatūroms. Pilietinis nepaklusnumas, protesto akcijų koordinavimas, ryšiai su kitų valstybių judėjimais, susivienijimas į antiglobalistinį aljansą, užtikrinantį pagalbą ir paramą prieš sistemai pavaldžią valdžią."

Ir dar kartą kalbėdamas kitai grupei tik vakar, jis atvirai pripažino, kur esame, ir vis dėlto perteikė viltį. Jis sakė: 

Tačiau, matote, net ir esant akivaizdžiam mūsų silpnumui, nepaisant to, kad mums nepavyksta būti matomiems per televiziją ar socialinę žiniasklaidą; nepaisant to, kad esame neorganizuoti ir mažai linkę demonstruoti ir protestuoti - nes tai visada buvo profesionalių revoliucionierių ir kairiųjų anarchistų prerogatyva - vis dėlto mes turime tai, ko jie neturi. Mes turime tikėjimą, tikrumą dėl mūsų Viešpaties pažado: "Pragaro vartai mūsų nenugalės". Taip pat mus gaivina vidinė jėga, kuri mums nepriklauso ir primena tą giedrą drąsą, su kuria persekiojami krikščionys susidūrė su persekiojimais ir kankinyste, - jėga, kuri gąsdina tuos, kurie neturi širdies, gąsdina tuos, kurie tarnauja mirties ir melo ideologijai, kurie žino, kad yra amžinai nugalėtųjų pusėje.

Jie pamiršta, šie apgailėtini Naujosios tvarkos tarnai, kad jų tvarka yra distopija, iš tiesų pragaro distopija, kuri mums visiems kelia pasibjaurėjimą būtent todėl, kad joje neatsižvelgiama į tai, jog esame sukurti ne iš elektromagnetinių grandinių, o iš kūno ir kraujo, aistrų, jausmų, dosnumo ir didvyriškumo veiksmų. Nes esame žmonės, sukurti pagal Dievo paveikslą ir panašumą. Tačiau demonai nepajėgūs to suvokti: dėl šios priežasties jiems nepasiseks.

(Susiję: Arkivyskupas Vigano: "Vakcinų ir abortų aukos aukojamos ant Molocho altoriaus")

Džono-Henrio Vesteno laidą (John-Henry Westen Show) vaizdo įrašu galite žiūrėti laidos "YouTube" kanale.

Daugiau informacijos rasite adresu: LifeSiteNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.06.2019 laikas 21:37 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 20:11 Receptai – Patiekalai Abrikosų pyragas. Labai skanus ir paprastas receptas
Man šis pyragas vasarą išsigelbėjimas, minimalus laikas paruošimui. Receptas yra labai, išsisaugokite pas save! Aš gaminau su braškėmis, avietėmis, obuoliais, slyvomis, abrikosais, šokoladu ir aguonomis. Apskritai, fantazijai nė...

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 18:59 Receptai – Patiekalai Bulvių kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Didelė bulvė, Pienas

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau