Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Spalio » 25

Nustatyta, kad Aspirinas labai sumažina kovidų hospitalizaciją

(Paranormal) Nauji Džordžo Vašingtono universiteto (GWU) tyrimai parodė, kad be recepto parduodamas aspirinas gali padėti apsaugoti pacientų, kurių testas dėl Vuano koronaviruso (Covid-19) yra "teigiamas", plaučius.

Tyrėjų grupė ištyrė daugiau kaip 400 Kinijos virusu sergančių pacientų iš Jungtinių Valstijų ligoninių, kurie aspiriną vartoja kitais nesusijusiais tikslais. Nustatyta, kad, palyginti su pacientais, nevartojančiais šio vaisto, aspirino vartotojai:

- 44 proc. mažesnė rizika, kad prireiks mechaninės ventiliacijos;
- 43 proc. mažesnė rizika, kad reikės guldyti į intensyviosios terapijos skyrių
ir
- 47 proc. mažesnė rizika mirti ligoninėje.

"Sužinoję apie kraujo krešulių ir COVID-19 ryšį, žinojome, kad aspirinas, vartojamas insulto ir infarkto profilaktikai, gali būti svarbus COVID-19 pacientams", - paskelbė GWU daktaras Džonatanas Čovas (Jonathan Chow).

"Mūsų tyrimas parodė ryšį tarp mažų aspirino dozių ir sumažėjusio COVID-19 sunkumo bei mirties."

Jau kurį laiką žinoma, kad mažos aspirino dozės padeda skystinti kraują, o tai savo ruožtu gali apsaugoti nuo kraujo krešėjimo problemų, pavyzdžiui, insulto. Žmonėms, patyrusiems širdies priepuolį ar miokardo infekciją, reguliarus mažų dozių aspirino vartojimas gali padėti apsisaugoti nuo tolesnių komplikacijų.

Nors Fauci gripas daugiausia pažeidžia kvėpavimo sistemą, jis taip pat yra susijęs su kraujo krešėjimu, ypač smulkiose kraujagyslėse.

Šie krešuliai sukelia mažyčius plaučių kraujotakos sistemos užsikimšimus, galinčius sukelti ūminį kvėpavimo distreso sindromą (ARDS).

Mažų aspirino dozių vartojimas 29 proc. sumažina kovidinės infekcijos riziką

Izraelio Barzilo medicinos centro (Barzilai Medical Center) mokslininkai kovo mėnesį priėjo prie panašios išvados apie aspiriną, kai ištyrė jo poveikį su kinų gripu susijusiems kraujo krešuliams.

Jie nustatė, kad aspirinas turi tam tikros imunologinės naudos, kuri savaime veikia prieš kovidą. Mokslininkai nustatė, kad sveikam žmogui vartojant mažą aspirino dozę galima sumažinti riziką užsikrėsti Vuchano gripu maždaug 29 proc.

"Aspirinas yra nebrangus, lengvai prieinamas ir milijonai žmonių jau naudoja jį savo sveikatos sutrikimams gydyti", - pridūrė Chow. "Šios sąsajos atradimas yra didžiulis laimėjimas tiems, kurie nori sumažinti riziką nuo vienų iš pražūtingiausių COVID-19 padarinių."

Vis dėlto nepamirškite, kad aspirinas vis dar yra farmacinis vaistas, nors ir daug saugesnis už daugelį kitų FDA (Maisto ir vaistų administracijos) patvirtintų vaistų.

Vartojant neteisingai arba per didelėmis dozėmis, aspirinas gali sukelti kraujavimo sutrikimus ir skrandžio opas. Priklausomai nuo paciento, jis taip pat gali sukelti kitą nenumatytą šalutinį poveikį.

Tačiau mažomis dozėmis vartojamas aspirinas, reikia pripažinti, kelia minimalią riziką. Tai neabejotinai geresnis pasirinkimas nei "skiepytis" ar vykti į ligoninę "gydytis". Milijonai žmonių be reikalo kenčia dėl to, kad jiems buvo suleista Fauci gripo injekcija, užuot pasinaudojus šia ar kita saugia ir veiksminga atsargumo priemone.

"Būtent todėl farmacijos pramonė teigs, kad tyrimai negalioja", - rašė vienas "The Jerusalem Post" komentatorius apie tai, kad aspirinas gali tapti kitu ivermektinu.

"Koks gali būti įmanomas pelnas iš pigaus, nepatentuoto gydymo?"

"Pastebėjau, kad aspirinas užkirs kelią gripui", - rašė kitas, kuris tvirtina, kad jis ir jo šeima jau daugelį metų vartoja mažas aspirino dozes, kad išvengtų ir virusinių infekcijų, ir sezoninio gripo.

"Vos prasidėjus gripui, išgerkite du aspirinus. Jei jaučiate staigų nuovargį, labai gali būti, kad jūsų organizmas pradėjo kovoti su virusine infekcija. Tuomet išgeriu dvi tabletes, 325 mg aspirino. Ne tas mažas 81 mg tabletes, kurias žmonės vartoja kasdien, o normalaus dydžio tabletes".

Daugiau naujienų apie be recepto parduodamas priemones nuo kovaitės galite rasti Cures.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

JPost.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.08.2018 laikas 17:55 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti
Sumušimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti, receptai sumušimams gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

21.09.2018 laikas 08:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai siekiant pašalinti nemalonų burnos kvapą
Blogas burnos kvapas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai siekiant pašalinti nemalonų burnos kvapą, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip g...

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 13:59 Receptai – Patiekalai Anyžių sėklų nuoviras gydo užkimimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: anyžiaus sėklos, vanduo, medus, konjakas

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau