Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 13

Australija sako, kad kovidų injekcijos bus amžinos... kas 6-12 mėnesių, kol mirsite

(Paranormal) Australijos vaistininkų gildijos (PGA) prezidentas Trentas Twomey (Trent Twomey) sako, kad VU koronaviruso (Covid-19) "stiprinamieji" skiepai greičiausiai taps kasmetiniu ar net pusmetiniu ritualu "artimiausioje ateityje" - o tai reiškia amžinai.

Jau dabar reikalaujama, kad australai atliktų abi pirmąsias mRNA (messenger RNR) injekcijas, taip pat trečiąją sustiprinamąją injekciją, kad būtų "visiškai paskiepyti". Tikėtina, kad netrukus bus atliekamos ketvirtoji ir penktoji injekcijos, o vėliau - begalybė injekcijų.

"Kyla klausimas, kokią stiprinamąją vakcinos dozę ir kokiu intervalu turime gauti, ar kas šešis, devynis, ar dvylika mėnesių", - vietos žiniasklaidai apie kitą plandemijos etapą nesivaržydamas pareiškė Twomey.

"Šie sprendimai turi būti pagrįsti įrodymais ir faktais, o šiuo metu ši sritis dar tik vystosi."

Tikėtina, kad Australijoje prireiks iki 2023 m., kol "bus pasiekta tam tikra nusistovėjusi vakcinacijos programa", - perspėja Twomey, - panaši į daugeliui jau pažįstamą kasmetinį skiepijimo nuo gripo ritualą.

"Laikui bėgant kovidą vertinsime kaip ir daugelį kitų virusų, kurie gyvuoja jau dešimtmečius, o skiepai nuo kovido-19 bus tik dar vienas Australijos vakcinacijos programos elementas", - tvirtina jis.

Geriau kovok, Amerika, nes galiausiai tas pats ateis ir čia

Nuo lapkričio 8 d. visi suaugusieji australai turi teisę gauti stiprinamąją injekciją, jei nuo paskutinės injekcijos praėjo šeši mėnesiai. Iki 2022 m. maždaug 1,7 mln. įvairaus amžiaus australų turės teisę gauti šią vakciną.

Tokiu būdu Australija taps antrąja šalimi pasaulyje po Izraelio, kurioje visų amžiaus grupių žmonėms siūlomos sustiprinamosios injekcijos.

Praėjusią savaitę ministras pirmininkas Skotas Morisonas (Scott Morrison) pasakė šventinę kalbą apie tai, kad Australija pasiekė 80 procentų "visiško skiepijimo" lygį, ir pavadino tai "dar vienu nuostabiu etapu" plandemijos srityje.

Tačiau valstijų lygmeniu šį skaičių pasiekė tik Naujasis Pietų Velsas, Viktorija ir Australijos sostinės teritorija.

Terapinių prekių asociacija (TGA), kuri Australijoje reguliuoja vaistus ir terapiją, neseniai patvirtino "Pfizer-BioNTech" injekciją kaip leistiną stiprinamąją dozę. Tai reiškia, kad visi, nepriklausomai nuo to, kokias injekcijas jie vartojo iš pradžių, toliau galės vartoti tik "Pfizer" injekcijas.

Nors tarptautinėms kelionėms stiprinamieji skiepai nereikalingi, atskiros Australijos valstijos ir teritorijos galės nuspręsti, ar juos privaloma atlikti norint keliauti.

"Likus mėnesiui iki šešių mėnesių pabaigos... gausite pranešimą ir skiepijimo pažymėjimą - tai, dėl ko gausite žalią varnelę", - paskelbė Viktorijos valstijos premjeras Danas Andrewsas (Dan Andrews), garsus šakočio Covidianas iš apačios.

"Jums bus pasiūlyta nueiti ir rezervuoti laiką, kada nueiti ir pasiskiepyti. Gali būti, kad tam bus valstybinės klinikos arba visa tai bus atliekama per šeimos gydytojus ir vaistines. Tai dar nėra nustatyta. Tačiau mes mielai atliksime savo vaidmenį. Taigi, tai bus susiję su jūsų skiepijimo būklės palaikymu."

Pietų Australijos premjeras Stivenas Maršalas (Steven Marshall) pakartojo Endriuso pareiškimus ir nurodė, kad nuo gruodžio mėn. visi tinkami gyventojai galės gauti kovidų stiprinamuosius skiepus vyriausybiniuose vakcinacijos centruose.

"Galimybė gauti gyvybę gelbstinčios kovid-19 vakcinos stiprinamąją dozę yra dar vienas Pietų Australijos gyventojams prieinamas apsaugos lygis", - sakė jis.

"Nedidelis procentas labai susirgs ir patirs nepataisomų sužalojimų", - spėliojo vienas "Natural News" komentatorius. "Keletas mirs."

"Tačiau tai yra šalutinė žala, o ne jų ketinimai. Vakcinose yra pažangių biotechnologijų, skirtų mus kontroliuoti, manipuliuoti mūsų elgesiu. Galbūt net modifikuoti mus subtiliais, bet svarbiais būdais. Įtariu, kad į visa tai gali įsipainioti 5G".

Naujausias naujienas apie Kinijos virusų injekcijų stūmimą galite rasti svetainėje Vaccines.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

SGTreport.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.12.2017 laikas 10:48 Receptai – Patiekalai Arbata nuo tonzilito (medetka, jonažolė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Tonzilitas. Ingredientai: medetka, jonažolė

Skaityti daugiau

10.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuospaudoms gydyti

Nuospaudos liaudies medicinoje, Nuospaudos, Vaistažolių mišiniai nuospaudoms gydyti, receptai nuospaudoms gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uog...

Skaityti daugiau

18.09.2019 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Avižiniai pyragėliai su braškėmis

Braškes supjaustykite smulkiais kubeliais, berkite ant jų tarkuotą citrinos žievelę, cukrų, kukurūzų krakmolą ir išmaišykite. Šį braškių ruošinį dėkite į kepimo skardą ant jau paruošto pagrindo. Braškes apibarstykite likusiu pa...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau