Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 11

Japonijos sveikatos apsaugos ministerija įspėja dėl "Pfizer" ir "Moderna" kovidinių vakcinų

(Paranormal) Japonijos sveikatos apsaugos ministerija gavo keletą pranešimų apie jaunus žmones, kuriems po "Pfizer" arba "Modern mRNA" vakcinų vartojimo išsivystė sunkus širdies uždegimas. Visuomenės sveikatos pareigūnai neseniai surengė susitikimą su ekspertų grupe, kad aptartų miokardito ir perikardito dažnumą tarp jaunų vyrų ir paauglių. Visame pasaulyje anksčiau sveiki sportininkai, treneriai ir teisėjai griuvo aikštelėje dėl širdies problemų. Japonijoje pastebimos panašios jaunų ir vidutinio amžiaus vyrų širdies ir kraujagyslių problemos.

Japonijos sveikatos apsaugos ministerija įspėja dėl miokardito, kurį sukelia mRNA vakcinos

Japonijos sveikatos apsaugos ministerija nustatė, kad "Moderna ir Pfizer kovid vakcinos gali sukelti su širdimi susijusį šalutinį poveikį jaunesniems vyrams". Agentūra tiria padažnėjusius širdies uždegimo atvejus, dėl kurių prireikė hospitalizacijos. Jauni paaugliai ir suaugusieji, kuriems negresia sunkus kovidų infekcijos pavojus, stoja į eilę prie neveiksmingų vakcinų ir nuo jų nukenčia. Daugėja širdies raumens ir išorinės širdies gleivinės uždegimo atvejų.

Remiantis oficialiais Japonijos sveikatos apsaugos ministerijos 2021 m. lapkričio 14 d. užfiksuotais duomenimis, kiekvienam milijonui paauglių vyrų, paskiepytų "Moderna" vakcina, tenka 80 miokardito atvejų! Agentūra nepateikė duomenų apie moterų miokardito dažnį. Dvidešimtmečių vyrų atveju kiekvienam milijonui dozių tenka 48 miokardito atvejai. Kovid mRNA vakcinos yra pavojingiausios vakcinos rinkoje. Panašiomis problemomis pasižymėjo ir "Pfizer" skiepai, kurie paaugliams vyrams sukėlė 15 miokardito atvejų milijonui dozių, o 20-mečiams vyrams - 13 miokardito atvejų milijonui dozių.

Užuot išėmusi vakciną iš rinkos, Japonijos sveikatos apsaugos ministerija sutiko pridėti įspėjimą prie vakcinų pridedamuose dokumentuose. Ligoninės turės pranešti apie visus atvejus, kai per 28 dienas po skiepijimo žmonėms pasireiškia ligos simptomai. Kiek jaunų žmonių turi nukentėti, kol šie biologiniai ginklai bus sunaikinti ir sudeginti?

Miokardito rizika nustatyta ir Izraelyje

Šie duomenys sutampa su Izraelyje oficialiai užregistruotais miokardito atvejais. Tyrime, pavadintame "Miokarditas po Covid-19 vakcinacijos didelėje sveikatos priežiūros organizacijoje", nustatyta, kad "Pfizer" vakcina sukelia 21,3 miokardito atvejo 1 milijonui žmonių bendroje populiacijoje. Tyrimo metu buvo ištirta 2,5 mln. žmonių, paskiepytų "Clalit Health Services", didžiausioje Izraelio sveikatos priežiūros organizacijoje. Izraeliečiams, gavusiems bent vieną Pfizer vakcinos dozę, yra padidėjusi rizika susirgti miokarditu, ypač jei jie yra jauni. Buvo užregistruota maždaug 100 miokardito atvejų 1 milijonui žmonių 16-29 metų amžiaus grupėje. Nepaisydamas akivaizdžių įrodymų apie vakcinos nesėkmę ir širdies pažeidimus, Izraelis skatina dar vieną skiepų ciklą ir įkalbinėja vaikus naikinti savo sveikatą.

Dygliuotasis baltymas mRNA traukia deguonį iš raudonųjų kraujo kūnelių

Dygliuotojo baltymo mRNA galima pastebėti, kaip paprastų mikroskopinių tyrimų metu deguonis traukiamas tiesiai iš raudonųjų kraujo kūnelių. Dr. Ričardas Flemingas (Richard Fleming) paėmė žmogaus raudonųjų kraujo kūnelių mėginius ir padėjo juos po mikroskopu dviem skirtingais būdais. Vienoje aplinkoje buvo fiziologinis tirpalas, o kitoje - "Pfizer" baltymo "Spike" mRNA.

"Deja, nustatėme, kad įpylus "Pfizer" vakcinos, raudonieji kraujo kūneliai praranda raudoną spalvą. Tai reiškia, kad arba iš ląstelių ištraukiamas deguonis, arba ląstelėse suardomas pats hemoglobinas", - sakė Flemingas. Kai kraujas susiliečia su vakcina, raudonieji kraujo kūneliai praranda spalvą ir tampa blyškūs. Išsiurbę deguonį, raudonieji kraujo kūneliai pradeda sukibti ir krešėti tiesiai po mikroskopu. "Pfizer" vakcinos tirpale galima matyti ląstelių judėjimą. Kai tai dariau pirmą kartą, mano reakcija buvo tokia: "Tai labai nemalonu".

Dr. Flemingas interviu "Health Ranger" paaiškina šio biologinio ginklo injekcijos mechanizmus:

Šaltiniai:

Youtube.com

Paranormal.lt

NEJM.org

Brighteon.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.06.2019 laikas 11:44 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su bananų įdaru

Šie sluoksniuotos tešlos pyragėliai su baananų įdaru greitai ir labai paprastai pagaminami, puiki idėja užsimanius kažko skanaus. Taigi, paprastai ir greitai pagaminamų sluoksniuotos tešlos pyragėlių receptas. Snanaus!

...

Skaityti daugiau

11.09.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Paprasčiausias ir sėkmingiausias naminės duonos receptas

Su kvapnia, traškia plutele, tikras skanumėlis. Skanios naminės duonos receptas gaminkite duoną patys namuose!

Skaityti daugiau

10.12.2019 laikas 10:42 Receptai – Patiekalai Įdaryti Kiaušiniai: Chorizo Ir Sūrio Įdaras
Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir kai užvirs verdame ant silpnos ugnies 10 minučių. Virtus kiaušinius paliekame atvėsti šaltame vandenyje. Nulupame chorizo dešros odelę, supjaustome ją smulkiau ir truputį pakepiname keptuvėje ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau