Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 3

Bomba: Skiepyti žmonės miršta nuo autoimuninių atakų prieš savo organus

Du autoritetingi mokslininkai iš Vokietijos, medicinos mokslų daktaras Sucharitas Bhakdi (Sucharit Bhakdi) ir medicinos mokslų daktaras Arnė Burkhardtas (Arne Burkhardt), paskelbė bombastišką straipsnį "Apie COVID vakcinas: kodėl jos negali veikti ir nenuginčijami įrodymai, kad jos sukelia mirtis po skiepijimo". Išvados buvo pristatytos gruodžio 10 d. tarpdisciplininiame simpoziume, kuriame mokslininkai aptarė naujųjų vakcinų saugumą ir veiksmingumą. (apie tai rašėme: Autopsijos analizė: 93 proc. mirčių po skiepų sukelia skiepai... "limfocitai žudikai" atakuoja tokius organus kaip širdis ir plaučiai)

Tyrimo metu buvo atidžiau išnagrinėta penkiolika paskiepytų pacientų (amžius nuo 28 iki 95 metų), kurie mirė per septynias dienas iki šešių mėnesių po to, kai gavo eksperimentinę kovidų vakciną. Vakcinos neišgelbėjo jų gyvybių. Iš tikrųjų keturiolika mirusių paskiepytų pacientų patyrė didelį autoimuninį įvairių gyvybiškai svarbių organų pažeidimą. Pavartojus spygliuotojo baltymo mRNA, jų antikūnai ir T limfocitai atsisuko prieš juos, puldami gyvybiškai svarbius organus.

Dygliuotojo baltymo mRNA sukelia autoimuninius gyvybiškai svarbių organų pažeidimus

Kadangi koroneriai nėra tinkamai apmokyti susieti vakcinas su įvairiomis mirties priežastimis, iš pradžių buvo nustatyta, kad daugumos mirčių priežastis buvo "aritmogeninis širdies nepakankamumas". Dauguma pacientų (vienuolika) niekada nebuvo hospitalizuoti. Jie mirė namuose, gatvėje, darbe, automobilyje arba namų priežiūros įstaigoje. Keturi pacientai intensyviosios terapijos skyriuje buvo gydomi ilgiau nei dvi dienas. Todėl straipsnyje daroma išvada, kad medicininės intervencijos "vargu ar galėjo turėti reikšmingos įtakos pomirtiniams duomenims".

Po to, kai vakcinos mRNA koduoja spyglių baltymus ląstelėse, ši genetinė informacija išverčiama ribosomose, kad masiškai būtų gaminamas svetimas, toksinas baltymas. Pakeisdama natūralią ląstelės baltymų sintezę, vakcinos technologija perprogramuoja imuninę sistemą kovoti su svetimais baltymais, kuriuos prievarta sukūrė paties organizmo ląstelės. Į imuninės sistemos reakciją reaguojančios ląstelės sveikas organizmo ląsteles, audinius ir organus gali vertinti kaip grėsmę. Jei sveikos ląstelės staiga sukuria svetimus smailiuosius baltymus, imunitetui jautrios ląstelės sveikas ląsteles gali laikyti grėsme visam organizmui. Tai gali sukelti nekontroliuojamą autoimuninę reakciją - savęs naikinimo procesą.

Kovid vakcinos moko IgG antikūnus ir T limfocitus nukreipti į savo organizmo organus

Bet kurią ląstelę, į kurią įsiskverbia ir perprogramuoja smailiojo baltymo mRNA, galiausiai gali užpulti paties organizmo IgG antikūnai ir citotoksiniai T limfocitai. Juk T limfocitai skirti apsaugoti organizmą nuo vėžinių ląstelių ir patogenų užkrėstų ląstelių. Šis imuninis procesas gali vykti bet kuriame organe.

Keturiolikoje iš penkiolikos autopsijų imuninė sistema atakavo žmogaus širdį. 13 atvejų imuninė sistema pažeidė žmogaus plaučius. Kepenys, smegenys, seilių liaukos ir skydliaukė buvo užpultos po du kartus. Kiekvieno mirusiojo audiniuose buvo panašių uždegiminių patologinių požymių, ypač smulkiųjų kraujagyslių žūties. Svarbiausias įrodymas buvo didelė T limfocitų žudikų koncentracija kraujagyslėse ir jas supančiuose audiniuose.

"Jūsų širdies raumuo, kepenys ir plaučiai pradeda gaminti šiuos prakeiktus [smailiuosius] baltymus, [tada] limfocitai žudikai ten patenka... ir sunaikina jūsų širdį, plaučius, kepenis", - perspėjo daktaras Bhakdi (Bhakdi). Gydytojai rašė, kad "imunologinės savigraužos įrodymai neturi precedento". "Kadangi skiepai buvo vienintelis bendras visų atvejų vardiklis, nėra jokių abejonių, kad tai buvo šių mirusių asmenų savidestrukcijos sukėlėjas." Jie įspėja, kad patvirtinus papildomus stiprinamuosius skiepus, panašių nepageidaujamų reiškinių patirs ir daugiau žmonių.

Vakcinos taip pat prasiskverbia į limfmazgius, išmokydamos šias ląsteles vietoj baltųjų kraujo kūnelių gaminti spyglių baltymus. Dėl to T limfocitai gali pulti vieną iš svarbiausių organizmo imuninės apsaugos sistemų. Paskiepyti žmonės bus jautresni įvairioms virusinės ir bakterinės kilmės infekcijoms, nes vienas jų imuninės sistemos aspektas mokomas pažeisti kitus imuninės sistemos aspektus. Šie įrodymai paskatino vieną gydytoją, daktarą Peterį McCulloughą (Peter McCullough), paskelbti kovidines vakcinas "pavojingiausiu biologinių vaistų išleidimu į rinką žmonijos istorijoje". Ar kovidų vakcinos yra depopuliacijos plano dalis?

Žiūrėkite simpoziumą "Gydytojai už kovidų etiką".

Šaltiniai:

TheNewAmerican.com

Depopulation.news

Brighteon.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.09.2018 laikas 08:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Niežų gydymui

Niežai liaudies medicinoje, Niežai, liaudiškomis priemonėmis, patarimai nuo niežų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

03.06.2019 laikas 20:58 Receptai – Patiekalai Dabar kepu šį mėsos pyragą kiekvieną sekmadienį!

Mėsos pyrago receptas. Pats skaniausias m4so pyragas. Labai greitas paruošimas, kai neturime laiko.

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 17:31 Receptai – Patiekalai Eklerai Su Avietėmis

Sviestą ir vandenį pakaitinti. Sumažinti ugnį ir suberti miltus. Maišyti, kol susiformuos tešla. Atvėsinti ir nuolat maišant po vieną įmušti 3 kiaušinius. Konditeriniu švirkštu formuoti eklerus ir ištepti likusio kiaušinio plak...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau