Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Kovo » 19

Obama finansavo biologinę laboratoriją Ukrainoje, kurioje buvo atliekami eksperimentai su mirtinais patogenais kaip maras, juodligė ir Ebola

(Trumpai pasaulyje) Atlikus tyrimą nustatyta, kad buvęs prezidentas Barackas Obama (Barack Obama) vadovavo kuriant ir finansuojant labai pavojingą biologinių tyrimų įstaigą Ukrainoje, kurioje buvo tvarkomi ir eksperimentuojama su kai kuriais mirtiniausiais pasaulyje patogenais.

Šiam tyrimui vadovavo Natalie Winters (Natalie Winters) iš žurnalo "National Pulse", kurią į triušio duobę nuvedė tai, kad ji aptiko dabar jau ištrintą interneto straipsnį, kuriame buvo giriamas B. Obama už pagalbą atidarant minėtą biologinę laboratoriją.

Ištrintas straipsnis, iš pradžių paskelbtas 2010 m. birželio 18 d., įrodė, kad B. Obama, būdamas senatoriumi iš Ilinojaus valstijos, padėjo derėtis dėl susitarimo pietvakarių Ukrainos Odesos mieste pastatyti 3 biologinės saugos lygio (BSL-3) biologinių tyrimų laboratoriją, šiandien žinomą kaip Ukrainos sveikatos apsaugos ministerijos Mečnikovo kovos su maru tyrimų institutas.

Obama finansavo biologinę laboratoriją Ukrainoje, kurioje buvo atliekami eksperimentai su mirtinais patogenais kaip maras, juodligė ir Ebola

Tai, kad įstaigai suteiktas BSL-3 ženklas, reiškia, kad joje atliekami darbai, susiję su vietinėmis arba egzotinėmis patogeninių veiksnių atmainomis, kurios, pasak Amerikos mokslininkų federacijos, "gali sukelti sunkią arba potencialiai mirtiną ligą dėl poveikio įkvėpus".

Pasak išbraukto straipsnio, B. Obama, padedamas buvusio Indianos senatoriaus Diko Lugaro (Dick Lugar), susitiko su Ukrainos pareigūnais ir koordinavo Amerikos ir Ukrainos mokslininkų pastangas.

Mečnikovo institutas buvo pirmoji iš keleto planuojamų biolaboratorijų Ukrainoje, kurios buvo pastatytos pagal išplėstus Nunno ir Lugaro bendradarbiavimo grėsmių mažinimo programos įgaliojimus. Pagal šią 1991 m. sukurtą programą buvusioms Sovietų Sąjungos valstybėms buvo teikiamas finansavimas ir pagalba, turėjusi padėti joms išardyti ir apsaugoti branduolinių, cheminių ir biologinių ginklų atsargas.

2012 m. per simpoziumą, skirtą Nunn-Lugar programos įgyvendinimo 20-mečiui paminėti, B. Obama pasakė kalbą, kurioje prisiminė, kad Lugaras jį, kaip senatorių, nuvežė į pirmąją užsienio kelionę į Azerbaidžaną, Rusiją, o vėliau į Ukrainą. Jis prisiminė, kad viešėdamas Ukrainoje apsilankė biologinėje laboratorijoje, kurioje darbuotojai tvarkė branduolines, chemines ir biologines medžiagas, įskaitant juodligę ir buboninį marą....

Žiūrėkite šį "Beno Armstrongo šou" epizodą, kuriame laidos vedėjas Benas Armstrongas išsamiai pasakoja apie tai, kaip B. Obama padėjo finansuoti biologinių ginklų tyrimų įrenginius Ukrainoje.

Kam įdomu visą straipsnį skaitykite angliškai - (Pasaulio naujienos kitaip... faktai, nuorodos)

Jus gali sudominti:

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.09.2018 laikas 18:11 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai dermatito gydymui

Dermatitas liaudies medicinoje, dermatitas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

24.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo ausų uždegimų
Ausų uždegimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo ausų uždegimų, Ausų uždegimas, ausys, ausų gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis...

Skaityti daugiau

18.07.2019 laikas 15:17 Receptai – Patiekalai Keptos voveraitės

Gaminame namuose. Keptos voveraitės

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau