Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Kovo » 20

2020 m. rinkimų nuginčijimo, audito įstatymų projektai miršta arba miršta valstybės įstatymų leidžiamosios valdžios institucijose

Devyni iš dešimties šešiose valstijose pateiktų įstatymų projektų, kuriais siekiama atlikti 2020 m. rinkimų rezultatų auditą, įskaitant tris, kuriais būtų panaikinta Joe Bideno pergalė, buvo atmesti baigiantis įstatymų leidybos sesijoms.

Keturiose valstijose - Floridoje, Naujajame Hampšyre, Pietų Karolinoje ir Tenesyje - buvo pateikti septyni įstatymų projektai, kuriais siekiama 2020 m. visuotinių rinkimų audito. Tik Naujojo Hampšyro priemonė, kuria siūloma peržiūrėti vienos apygardos 2020 m. rinkimų rezultatus, tebėra svarstoma.

Naujojo Hampšyro, Arizonos ir Viskonsino įstatymų leidėjai pateikė 2022 m. teisės aktus, kuriuose reikalaujama anuliuoti 2020 m. rinkimų rezultatus ir atlikti auditą, kad būtų nustatytas nugalėtojas. Tik Viskonsino pastangos yra svarstomos.

Naujojo Hampšyro Atstovų Rūmų įstatymo projektas Nr. 1484, kurio autorius Timas Baksteris (Tim Baxter) (R-Seabrook), buvo išklausytas Atstovų Rūmų rinkimų teisės komitete, tačiau kovo 12 d. komisija paskelbė verdiktą "netikslinga priimti teisės aktą", iš esmės nužudydama jį sesijai.

Pagal HB 1484 Naujasis Hampšyras pasamdytų nepriklausomą trečiąją šalį, kuri atliktų išsamų 2020 m. rinkimuose atiduotų biuletenių auditą, o daugiamilijoninės išlaidos būtų padengtos iš privačių aukų.

Neįgyvendinta rezoliucija

Nors HB 1484 yra miręs, kitas įstatymo projektas, kuriuo siekiama tik Merimako apygardoje atlikti rinkimų rezultatų auditą, sulaukė vieno komiteto pritarimo ir išlieka gyvybingas.

Arizonos respublikono Marko Finčemo (Mark Finchem) (R-Oro Valley) Atstovų Rūmų bendroji rezoliucija 2033, kuria siekiama anuliuoti 2020 m. valstijos rinkimus, buvo palaidota pristatymo metu, kai Atstovų Rūmų pirmininkas Rustis Bauersas (Rusty Bowers) (R-Mesa) paskyrė ją tvirtinti visiems 12 Atstovų Rūmų komitetų. Jos neišklausė nė vienas iš jų.

Rezoliucijoje Kongresas raginamas "panaikinti Marikopos, Pimos ir Jumos apygardų rinkimų rezultatus kaip nepataisomai sukompromituotus ir susigrąžinti 2020 m. prezidento rinkimus dėl nepataisomai ydingų šių rinkimų rezultatų, neleidžiančių paskelbti aiškaus minėtų prezidento rinkimų nugalėtojo".

Jis sakė: "Jie nemato, kad galėtų priversti save atsižvelgti į jiems pateiktus įrodymus".

Finchemas sakė, kad Bowersas (Bowers) jam pasakė, jog iš esmės žlugdo rezoliuciją, nes "jis nematė įrodymų ir nematė juos pagrindžiančios teismų praktikos.Na, aš radau įrodymų, o dabar to nepakanka".
Praėjusiais metais Finčemas išgyveno du rinkimų atšaukimus iš dalies dėl to, kad atvirai palaikė nepavykusią rezoliuciją, kuria buvo siekiama blokuoti 11 valstijos rinkikų kolegijos balsų už J. Bideną (Biden) ir vietoj to priimti "pakaitinius 11 rinkikų balsų" už D. Trumpą (Trump).

"Tai atvejis, kai, jei nepatinka žinia, net jei ji teisinga, nužudote pasiuntinį", - sakė jis, ragindamas "parodyti arba užsičiaupti viešose diskusijose" su tais, kurie nepritaria 2020 m. rinkimų auditui.

"Turime puikią vietą, Hyatt Regency [Phoenix] centre. Jie turi pokylių salę, kurioje telpa 800 žmonių", - sakė Finčemas (Finchem). "Scenoje "už" ir "prieš" pateiks savo argumentus. Problema ta, kad nėra nė vieno minusų, kuris norėtų ateiti, nė vienas neturi stuburo tvirtumo pasirodyti, Pasirodys pliusai. Man tereikia pakelti telefono ragelį ir pasakyti jiems, kada atvykti. Štai kokie yra minusai - jie bijo, kad bus išsiaiškinti".

Jis sakė, kad jų, kaip įstatymų leidėjų, "iškilminga pareiga" yra "saugoti Konstituciją" ir piliečių balsų šventumą. Tačiau ne visi su tuo sutinka, sakė jis....

Kam įdomu visą straipsnį skaitykite angliškai - (Pasaulio naujienos kitaip... faktai, nuorodos)

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.07.2019 laikas 07:09 Receptai – Patiekalai Avižinė košė su obuoliais
Gaminame namuose. Avižinė košė su obuoliais. Nukaičiame puodą, į košę dedame kubeliais supjaustytą obuolio puselę, medų (jeigu nenaudojote cukraus), uždengiame dangčiu ir paliekame kelioms minutėms pastovėti. Skanaus!...

Skaityti daugiau

30.08.2019 laikas 21:18 Receptai – Patiekalai Mano vyro mėgstamiausias maistas. Sluoksniuoti paplotėliai ant vandens!

Tu juos įsimylėsi! Nors gamink kiekvieną dieną, neatsibos. Tiesiog šedevras! Aš darau trečia dieną iš eilės ir suvalgoma labai greitai. Tokie sluoksniuoti paplotėliai keptuvėje yra maistingi ir kvapnūs. Trapus ir subtilus skoni...

Skaityti daugiau

26.08.2018 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai skrandžio negalavimams gydyti
Skrandžio negalavimai liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai Skrandžio negalavimams gydyti, receptai nuo skrandžio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau