Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Kovo » 24

10 šiuolaikinių sąmonės kontrolės būdų

Kuo daugiau atliekama tyrimų sąmonės kontrolės srityje, tuo dažniau prieinam išvados, kad jau pakankamai seniai egzistuoja programa, kurios tikslas – paversti žmones nemąstančiais automatais. Visą savo istoriją žmonės siekė valdyti mases, mentalinė kontrolė buvo tų žmonių rankose, kurie tyrė elgseną, kad paskui galėtų įpiršti gyventojams elito norus. Mūsų dienomis sąmonės kontrolė įgauna mokslinį mastą, o tai gali privesti iki pastovaus reiškinio, jeigu mes nebūsim informuoti apie valdžios rankose esančius instrumentus.

Šiuolaikiniai sąmonės kontrolės būdai yra technologinio ir psichologinio pobūdžio. Tyrimai rodo, kad tiesiog atskleidus informaciją apie poveikio metodus, jų efektyvumas gali būti sumažintas arba į juos nustojamas kreipti dėmesys. Pavyzdys – reklama arba propaganda. Gerokai sudėtingiau su fiziniu įsikišimu, kurį plėtoja ir tobulina įvairių šalių kariniai pramoniniai kompleksai.

1. Švietimas yra pats klastingiausias ir tuo pat metu pats tiesiausias, atviriausias metodas. Visais laikais diktatoriai svajojo išauklėti lengvai pasiduodančius įtaigai asmenis, kurie yra būtinas komponentas komunistinei ar fašistinei santvarkai. Savo knygoje „Sąmoningas Amerikos kvailinimas“ (The Deliberate dumbing down of America) Šarlotė Izerbit atskleidžia auklėjimo metodus ir globalistų vaidmenį formuojant ateities kartas, kurias bus labai patogu valdyti išsilavinusiam elitui.

2. Reklama ir propaganda. Edvardas Berneisas laikomas konsiumerizmo kultūros kūrėju. Dėka šios krypties išsivystymo, pirkėjai daugiau nesistengė vadovautis protingais poreikiais ir ėmė orientuotis į įpirštų norų patenkinimą. Savo knygoje „Propaganda“ (1928) Berneisas pažymėjo, kad propaganda – tai nematomo valdžios ginklas. Tai galima stebėti šiuolaikinėje policinėje valstybėje, augančioje skundikų kultūroje, kuri apiforminta kaip patriotiškas kars su terorizmu. Žiniasklaidos susivienijimas padarė įmanomą jų susiliejimą su valdžia, kas supaprastino valstybinės propagandos platinimą. Laikraščiai, filmai, TV ir kabelinės naujienos šiandien be problemų transliuoja reikiamą informaciją publikai, kuri atrodo kaip tiesa, nes sklinda iš daugelio šaltinių tuo pat metu. Kai tik žiniasklaidai duodama nuostata skelbti vieną ar kitą „naujieną“, ji pradedama tiražuoti visuotinai.

3. Pranašaujamasis programavimas. Daug kas vis dar neigia pranašaujamojo programavimo egzistavimą. Tačiau Alano Vot surinktų dokumentų analizė leidžia daryti atitinkamas išvadas. Pranašaujamasis programavimas atsirado Holivude, kurio didysis ekranas daro užuominą, iš kur, vis dėlto, valdoma visuomenė. Prisiminkime knygas ir filmus, kurių siužetai atrodė išgalvoti ar mokslinę fantastiką, o paskui pažvelkite įdėmiai į šiuolaikinį gyvenimo būdą. Detalesnei pavyzdžių analizei kreipkitės į resursą „Viligant Citizen“, kuris leis pažvelgti į šou verslą visai kitu žvilgsniu.

4. Sportas, religija, politika. Kažkas gali pagalvoti, kad čia padaryta klaida, pamatęs šalia politikos ir religijos sportą kaip sąmonės kontrolės metodą. Idėja pakankamai paprasta: naudojant žmonių poreikį susivienyti vardan išgyvenimo, išmokyti juos burtis į komandas dominavimui ir pergalei. Sportas, eksploatuodamas esminius gentinius poreikius rungtis ir varžytis, leidžia atitraukti mases nuo kasdieninių problemų. Šiuolaikinėje Amerikoje pakankamai dažnai galima stebėti apsipiktinimą, susijusį su žvaigždės išėjimu iš komandos, kai tuo tarpu išties svarbios problemos laikomos nereikšmingomis.

5. Maistas, vanduo. Maisto priedai, toksinai ir kitos kenksmingos medžiagos produktuose gali pakeisti smegenų chemiją, o tai sukels apatiją, lėtumą: fluoro junginiai geriamajame vandenyje gali neigiamai paveikti IQ koeficientą; aspartamas ir natrio glutaminatas sužadina smegenų ląsteles iki tol, kol jos nežūsta. Lengvai prieinamas greitas maistas, kurio sudėtyje pilna toksinų ir kitų priedų, paskatino žmonių su menka motyvacija kokiai nors veiklai skaičiaus didėjimą. Beveik visas šiuolaikinis pasaulis, ne be valdančio elito palaikymo, sukurtas tam, kad būtų pasyviai priimtas eilinių piliečių.

6. Narkotikai. Narkotikais tapti gali bet kokia medžiaga. Tų, kurie kontroliuoja sąmonę, tikslas – būti tikrais, kad jūs esate nuo ko nors priklausomi. Pagrindinis sąmonės kontrolės programos ginklas – psichiatrija, kurios tikslas yra suskirstyti visus žmones pagal jų sutrikimus, o ne pagal atitikimą jų potencialui. Panašus metodas buvo aprašytas O. Hakslio knygoje „O, nuostabusis naujasis pasaulis“. Šiandien jau stebimas kitas kraštutinumas, kadangi medicinos monstrai, panašu, „suskaičiavo“ visus, kas turi bent kokių nukrypimų – ypač tuos, kurie įkyri vyriausybei.

7. Kariniai eksperimentai. Karškiai turi didelę patirtį atliekant tyrimus mentalinės kontrolės srityje. Kareivio sąmonė yra pati paklusniausia, kadangi priklauso karinei struktūrai, pripratusi prie kontrolės sistemos, hierarchijos ir būtinybės besąlygiškai paklusti. Be to, nesena istorija su DARPA (perspektyvių tyrimo programų valdyba) atskleidė planus įvesti šalmus, skirtu kareivių sąmonės kontrolei, kurie leis tiesiogiai valdyti elgesį.

8. Elektromagnetinis spinduliavimas. Elekromagnetinis laukas, kurį sukuria šiuolaikiniai prietaisai, supa mus visur aplinkui. Buvo įrodyta, kad jis daro poveikį smegenų funkcijoms. Mokslininkai su „Dievo šalmo“ pagalba pakeisdavo magnetinį lauką aplink smegenis. Bandomiesiems tai sukeldavo įvairiausius vaizdinius.

9. TV, kompiuteriai. Negali nekelti nerimo tai, kad TV programų turinį kažkas kuria, siekdamas konkrečių tikslų; laidos lengvai užliūliuoja, paversdamos televiziją psichosocialiniu ginklu. Mirgantys vaizdai gali pakeisti smegenų alfa bangas, kas gali privesti iki hipnozės būsenos. Ir tai nežada nieko gero,kadangi informaciją galima perduoti besikeičiančiais paveiksliukais, kurių keitimosi dažnis yra gerokai didesnis už tą, kurį sugeba suvokti regos organai. Nors kompiuterio ekranas turi mažesnį dažnį, tačiau video žaidimai ir socialiniai tinklai perkrauna informacija, be to, didelis bendravimo intensyvumas gali tapti dėmesio deficito sindromo ir hiperaktyvumo priežastimi. Kompiuteriniai vaidmenų žaidimai sukelia smegenų kraujotakos pablogėjimą ir pažeidžia emocinę kontrolę.

10. Nanobotai. Žurnalo „Wired“ straipsnyje 2009 metų pradžioje buvo pabrėžiama, kad manipuliacijos sąmone per optinius pluoštus yra šiek tiek purvinas metodas, tačiau, vis dėlto, kažkas galės tapti laimingu vienu mygtuko apspaudimu. Nanobotai leidžia automatizuoti procesą, keičiant vieną smegenų ląstelę kita. Be to, jie turi savybę patys save atkurti ir daugintis. Nanorobotų gamybos pradžios laukiama data – 2020 pradžia.

Suderinti mokslininkų ir politikų veiksmai leidžia jiems kontroliuoti gyventojų sąmonę ir elgesį. Tačiau turėdami žinių apie poveikio metodus, mes galėsime išsaugoti savo laisvę.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.08.2019 laikas 20:25 Receptai – Patiekalai Traškūs vaflių ritinėliai be vaflinės
Jei jums kilo noras prisiminti vaikystės skonį, pasigamini skanius, traškius susuktus vaflius, bet neturite po ranka vaflinės, šią problemą labai lengva išspręsti. O, ir vaflių kepimas keptuvėje užims mažai laiko....

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:28 Receptai – Patiekalai Įdaryti pievagrybiai su vištiena
Gaminame. Įdaryti pievagrybiai su vištiena. Pievagrybių galvutes pridedame įdaro, dedame į kepimui skirtą indą ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje 30-35 minutes. Prieš baigiant kepti apibarstome kapotomis petražolėmis bei tarku...

Skaityti daugiau

30.06.2019 laikas 09:33 Receptai – Patiekalai Keptuvėje kepti kiaulienos šonkauliukai
Labai paprastas kiaulienos šonkauliukų receptas. Kiaulienos šonkauliukai labai skanūs patiekti su virtomis bulvėmis ir mėgstamomis daržovių salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
15.04.2024 laikas 19:39 Kaip iš tikrųjų įveikiate stresą: nerimo testas

Šis psichologinis asmenybės testas parodys, kaip iš tikrųjų jaučiatės stresinėse situacijose, ar sugebate susidoroti ramiai, ar esate linkę į emocijas.

Skaityti daugiau

15.04.2024 laikas 06:59 2024 m. balandžio 15 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?
2024 m. balandžio 15 d. žada būti galimybių ir pokyčių kupina diena. Žvaigždės sako, kad kiekvienas Zodiako ženklas gali tikėtis tam tikrų pokyčių savo gyvenime. Pažvelkime, ko kiekvienas ženklas gali tikėtis šią dieną....

Skaityti daugiau

14.04.2024 laikas 19:24 Ar sugebate "eiti galva į galvą": šis testas atskleis visą tiesą [testas]
Ne kiekvienas žmogus dėl savo tikslų pasiekimo gali pradėti kovą ir varžytis, dažniausiai žmonės mieliau nesileidžia į tiesioginius konfliktus. Nors yra ir tokių, kurie renkasi karo, o ne diplomatijos kelią. Atlikite psichologinį testą ir sužinokite,...

Skaityti daugiau