Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Civilizacijos Paslaptys » 2022 » Birželio » 24

Po Tibeto sostine esantis požeminis milžinų miestas su "dievų" sarkofagais

Ar galėjo egzistuoti nežinoma civilizacija, kuri gyveno giliai po žeme, o jos gyventojai buvo milžiniško ūgio? Daugelis pasakys, kad tai tik fikcija, bet galbūt tai nėra taip paprasta.

1956 m. Didžiojoje Britanijoje buvo išleista keista knyga "Trečioji akis", kurios autorius buvo antradienis Lobsangas Rampa. Po šiuo slapyvardžiu slėpėsi britas Cyril Henry Hoskin (1910-1981), kuris rimtai tikėjo, kad yra Tibeto lamos reinkarnacija.

Prisistatydamas kaip Tibeto lama, Hoskinas išleido daug knygų (jos buvo išleistos ir Rusijoje), tačiau mus domina būtent "Trečioji akis", nes joje aprašomas Tibete esą egzistuojantis požeminis senovės milžinų - "dievų" - miestas.

Knyga parašyta kaip "autobiografija" apie lamą ir jo gyvenimą Čakporio vienuolyne Tibete. Tarp daugybės knygoje aprašomų keistenybių, tokių kaip Rampos operacija, kurios metu jis išgręžė skylę savo galvoje, kad išlaisvintų savo paslaptingas psichines galias ir atvertų Trečiąją akį, ir keistas atradimas mumifikuoto savo ankstesnio įsikūnijimo kūno, yra ir jo pasakojimas apie tai, kaip jis atrado didžiulį požeminį pasaulį, esantį tiesiai po Tibeto sostine Lasa. 

Knygoje aprašoma, kaip Rampa ir vietinis kunigas nusileido po Dalai Lamos rūmais (Potalos rūmais), kad ištirtų urvų sistemą, kurios sienas puošė nežinomų amžių keistieji simboliai ir piešiniai. 

Tamsiu tuneliu, vedančiu žemyn, Rampa pateko į didžiulį urvą su požeminiu ežeru. Urvo lubos buvo tokios aukštos, kad jis negalėjo pasakyti jų aukščio, nes jo lempos šviesa nesiekė lubų.

Ant sienų buvo nupiešti keistų geometrinių formų piešiniai, vaizduojami milžiniško ūgio į žmones panašūs padarai ir keistos mašinos, kokių jis niekada negalėjo įsivaizduoti, taip pat užrašai jam nežinoma kalba. 

Tada Rampa ir kunigas nuėjo šoniniu koridoriumi ir, atsisukę, atsidūrė "juodame kambaryje", kuriame stovėjo trys sarkofagai iš lygaus juodo akmens, panašaus į obsidianą. Ant jų buvo daug keistų simbolių ir kažkas panašaus į žvaigždžių žemėlapį. 

Jų viduje buvo milžinų kūnai, kuriuos jį lydėjęs kunigas apibūdino kaip senovės dievų, tolimoje praeityje atkeliavusių į mūsų pasaulį, kūnus. 

"Žvelgiau susižavėjęs ir apimtas baimės. Prieš mus gulėjo trys nuogos auksinės figūros. Du vyrai ir viena moteris. Kiekviena linija, kiekvienas ženklas tiksliai atkurtas auksu. Bet matmenys! Moteris buvo beveik dešimties pėdų (trijų metrų) ilgio, o didesnis iš dviejų vyrų - ne mažiau kaip penkiolikos pėdų (4,5 metro). 

Jų galvos buvo didelės ir viršuje siaurėjančios. Jų žandikauliai buvo siauri, su maža, plona burna. Jų nosys buvo ilgos ir plonos, o akys - gilios. Jie neatrodė ne mirę, o tarsi miegantys."

Toliau Rampa ir kunigas keliavo sudėtingu drėgnų urvų, tunelių ir praėjimų labirintu, tačiau viskas darėsi dar keisčiau. Rampa teigė, kad slegiančioje požemių tamsoje jie matė visur šmirinėjančius "fantastiškus sutvėrimus", kokių jis niekada anksčiau nebuvo matęs, taip pat ryškiai apšviestą patalpą, paslėptą už slankiojančio sieninio skydo, kurioje buvo daugybė keistų neveikiančių mašinų, kurių paskirties jis negalėjo suprasti. 

Kai ši "ekskursija" buvo baigta, Rampa pareiškė, kad jis įgijo naują gebėjimą matyti laiką ir kad matė senovės laikų vizijas, kai šie paslaptingi milžinai, kuriuos jis matė sarkofaguose, valdė mūsų planetą. 

Tai ne vienintelė tokia istorija apie paslaptingus milžinus, kurie gyveno požeminiuose miestuose, nes yra ir tuščiavidurės žemės teorija, kuri iš esmės pasakoja panašius dalykus.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.07.2019 laikas 18:12 Receptai – Patiekalai Kiaulienos kotletai su grikiais
Gaminame. Kiaulienos kotletai su grikiais. Kotletai patiekiami su bulvių koše arba virtomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:25 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Moliūgų blynai patiekiami su grietine, arba apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

20.12.2017 laikas 16:10 Receptai – Patiekalai Trynių kaukė pleiskanojančiai, vystančiai odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trynys, Tamsaus medaus, Aliejaus, Citrinos sulčių, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau