Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 18

Fauci signalizuoja, kad netrukus baigs savo karjerą viešojoje erdvėje - sako, kad išeis į pensiją pasibaigus Joe Bideno kadencijai

Pirmadienį paskelbtame pranešime išsamiai aprašyti Bideno vyriausiojo patarėjo medicinos klausimais ir Nacionalinio alergijos ir infekcinių ligų instituto (NIAID) direktoriaus daktaro Anthony Fauci ateities planai išeiti į pensiją.

Naujame "Politico" pranešime buvo pateiktas interviu su A. Faučiu, kuris papasakojo, ką jis mato artimiausiais mėnesiais ir metais.

Faučis atskleidė, kad ketina atsistatydinti pasibaigus Džo Baideno kadencijai.

Fauci pabrėžė, kad šalis "gyvens" su COVID dar daugelį metų. Jis sakė "Politico", kad komentarai, kuriuose teigiama, jog jis pasitrauks iš pareigų tik tada, kai COVID nustos egzistuoti, būtų klaidingi.

"Dabar mes veikiame pagal tam tikrą modelį. Jei kas nors pasakys: "Tu pasitrauksi, kai nebeturėsime COVID", tada man bus 105 metai. Manau, kad mes su tuo gyvensime", - "Politico" sakė Fauci.

Faučis jau anksčiau yra užsiminęs, kad pasitrauks iš pareigų NIAID. Balandžio mėn. jis sakė CNN politikos korespondentei Kasie Hunt, kad nors nenori pasitraukti, kol JAV nepajėgs atsigauti nuo COVID, ta diena gali artėti.

"Manau, kad tai netrukus įvyks", - sakė jis Huntui.

Vis dėlto šie komentarai paliko daug laisvų galų ir subjektyvių minčių apie jo išėjimo laiką.

Pirmadienio "Politico" pranešime Fauci pripažino, kad yra pasirengęs būti respublikonų pykčio centre, jei po vidurio kadencijos jie laimės Atstovų Rūmus ir Senatą. Tačiau leidiniui jis sakė, kad tai neturi tiesioginės įtakos jo išėjimo į pensiją planams.

"Jie vis tiek bandys mane persekioti. Tikriausiai mažiau, jei manęs nebus darbe", - sakė Fauci. "Aš į tai neatsižvelgiu priimdamas karjeros sprendimą."

Respublikonai jau pažadėjo atlikti daugybę tyrimų dėl Bideno administracijos korupcijos, jei jie perimtų Kongreso kontrolę. Daugelis šių žadėtų tyrimų bus skirti COVID-19 ir apims priemones, kurias Fauci pirmasis gyrė, pavyzdžiui, mokyklų uždarymą pandemijos pradžioje.

Fauci NIAID direktoriumi tapo 1984 m., valdant buvusiam prezidentui Ronaldui Reiganui. Jis vadovavo daugeliui nacionalinių sveikatos krizių, įskaitant ŽIV/AIDS ir COVID-19

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.09.2018 laikas 08:08 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai lengvinantys atsikosėjimą
Atsikosėjimą lengvina liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai lengvinantys atsikosėjimą, atsikosėjimą lengvina, atsikosėjimas, atsikosėjimo gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

21.08.2018 laikas 10:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai virškinimo gydymui
Virškinimas liaudies medicinoje, Virškinimas, liaudiškomis priemonėmis, receptas nuo virškinimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 09:53 Receptai – Patiekalai Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais

Skanių sausainių su šokolado gabaliukais receptas. Gaminame. Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau