Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 20

Gubernatorius Ron DeSantis pradeda areštuoti rinkėjų sukčiavimą įvykdžiusius demokratus

Floridos gubernatorius Ronas DeSantisas ketvirtadienį paskelbė, kad 20 žmonių buvo suimti ir apkaltinti rinkėjų sukčiavimu.

"Dauguma šių žmonių neteisėtai balsavo Palm Biče, Brauardo ir Majamio Deido valstijose, nors yra ir kitų kitose valstijos dalyse", - pareiškė gubernatorius R. DeSantis.

"Šie žmonės balsavo neteisėtai... Jie yra diskvalifikuoti balsuoti, nes buvo nuteisti už žmogžudystę arba seksualinę prievartą!"

Apie tai praneša Thegatewaypundit.com: DeSantis šią žinią pranešė iš Brauardo apygardos teismo salės.

VIDEO:

Majamio dienraštis "The Miami Herald" pranešė:

Gubernatorius Ronas DeSantisas paskelbė apie 20 žmonių areštus visoje Floridoje dėl kaltinimų neteisėtai balsavus, nes jie buvo nuteisti už žmogžudystę ar seksualinę prievartą.

Pagal Floridos įstatymus už šiuos nusikaltimus nuteisti asmenys neturi teisės į pilietinių teisių atkūrimą ir negali balsuoti.

DeSantis, ketvirtadienio popietę paskelbdamas apie tai teismo salėje Brauardo apygardos teisme Fort Loderdeilyje, sakė, kad bus suimti ir kiti žmonės, kurie balsavo, bet dėl kitų priežasčių neturėjo teisės balsuoti Floridoje.

Floridos teisėsaugos departamento laikinai einantis komisaro pareigas Markas Glassas sakė, kad FDLE pareigūnai ketvirtadienį suėmė Tampos, Orlando ir Majamio rajonuose.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Kas meluoja, tas ir vagia.... Tik, klausymas, o Lietuvoje, kaip? Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2017 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Obuolių nuoviras gydo užkimimą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: obuoliai, vanduo.

Skaityti daugiau

08.09.2019 laikas 10:16 Receptai – Patiekalai Apverstas karamelinis obuolių pyragas
Kepamus obuolius ištraukite iš orkaitės, apibarstykite cinamonu ir ant viršaus supilkite tešlą. Pyragą dėkite atgal į orkaitę ir kepkite 25 – 30 minučių, kol gražiai apskrus.

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 14:23 Receptai – Patiekalai Morkos su pienu gydo užkimimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: morkų, pieno.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau