Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Žmonės » 2022 » Rugsėjo » 1

1917 m. Rudolfas Šteineris pranašavo, kad "Vakcinos sunaikins žmonių sielas"

Austrų filosofas Rudolfas Šteineris (Rudolf Steiner) pranašavo, kad pasaulinis elitas vakcinas naudos žmonių sieloms sunaikinti, kad jie būtų palikti baimės, bejėgiškumo, nevilties ir nerimo būsenoje.

Šiame straipsnyje gali būti teiginiu, kurie atspindi autoriaus nuomone

R. Šteineris buvo austrų filosofas, pedagogas ir spiritualistas, per savo gyvenimą išleidęs daugybę knygų apie dvasingumo mokslą. Žmogaus kūną jis laikė dvasiniu indu, kurį gali užimti kitos demoniškos būtybės.

Wakingtimes.com praneša: Jis rašė: "Suvokti šias jėgas reiškė turėti galią atmesti jų neigiamą įtaką. Išlikti jų nesuvokiančiam reiškė būti jų vėjo blaškomu lapu, o dvasinis tobulėjimas buvo raktas į sąmoningą jų suvokimą.

"Tamsos dvasios dabar yra tarp mūsų. Turime būti budrūs, kad susidūrę su jomis suprastume, kas vyksta, ir įgytume realų supratimą, kur jų galima rasti. Pavojingiausias dalykas, kurį galite padaryti artimiausioje ateityje, bus nesąmoningai pasiduoti neabejotinai esančioms įtakoms." ~ Rudolfas Šteineris

Jei žmonės išreiškia natūralų žmogaus polinkį į dvasinį tobulėjimą, jie išsilaisvina nuo baimės ir nerimo ir veiksmingai išsiugdo savotišką imunitetą neigiamų būtybių įtakai. Priešingu atveju mūsų vibracijos pritraukia priešiškas dvasias ir mes nesąmoningai pasiduodame jų įtakai.

"Dvasinėse sferose yra būtybių, kurioms iš žmonių sklindantis nerimas ir baimė yra laukiamas maistas. Kai žmonės nejaučia nerimo ir baimės, šios būtybės badauja... Jei iš žmonių sklinda baimė ir nerimas, ir juos apima panika, šios būtybės randa laukiamo maisto ir tampa vis galingesnės. Šios būtybės yra priešiškai nusiteikusios žmonijos atžvilgiu.

Visa, kas maitinasi neigiamais jausmais, nerimu, baime ir prietarais, neviltimi ar abejonėmis, iš tikrųjų yra priešiškos jėgos antgamtiniuose pasauliuose, pradedančios žiaurius išpuolius prieš žmones, kol jie maitinasi. Todėl visų pirma reikia, kad į dvasinį pasaulį įžengęs žmogus įveiktų baimę, bejėgiškumo jausmą, neviltį ir nerimą. Tačiau būtent tokie jausmai priklauso šiuolaikinei kultūrai ir materializmui; kadangi jis atitolina žmones nuo dvasinio pasaulio, jis ypač tinka sukelti žmonėms beviltiškumą ir nežinomybės baimę, šitaip prieš juos iškviesdamas minėtas priešiškas jėgas." ~ Rudolfas Šteineris

Esant tokiai didelei visuotinei baimei, nerimui ir panikai dėl dabartinės pandemijos, daugelis atskleidžia savo dvasines ligas ir sutinka su bet kokiu rekomenduojamu elgesiu ar įsikišimu, kuris galėtų sušvelninti šias emocijas. Kartu su tuo siekiama paskiepyti 7 milijardus sveikų žmonių.

Beveik prieš 100 metų 14 esė cikle, išleistame pavadinimu "Tamsos dvasių nuopuolis", Šteineris įspėjo ateities kartas apie galimą masinės kontrolės priemonę, gana panašią į Orwello ir Huxley pateiktas vizijas. Šteineris numatė ateitį, kai vakcinos galės pavogti mūsų dvasinę prigimtį.

Pirmiausia šiek tiek informacijos:

"Šiose keturiolikoje paskaitų, skaitytų 1917 m. pabaigoje, po ketverius metus trukusio karo Europoje, Šteineris kalba apie sudėtingas dvasines jėgas, sukėlusias Pirmąjį pasaulinį karą, žmonijos bandymus sukurti teoriškai tobulą socialinę santvarką ir daugybę susiskaldymų bei sutrikimų, kurie Žemėje tęsis iki mūsų laikų. Žmonija apskritai miegojo, nes Žemėje intensyviai veikė puolusios dvasios, išmestos iš dvasinių pasaulių. Tai daugiausia pasireiškė žmonių mąstyme ir juos supančio pasaulio suvokime. " [Šaltinis]

Tokio destruktyvaus snaudulio užmigimas būtų paženklintas materializmo ir valdžios centralizacijos epocha, kurios metu "tamsos dvasių" įtaka įkvėptų žmones kurti naujas technologijas ir naujas priespaudos priemones. Šteinerio komentaras:

"Aš jums sakiau, kad tamsos dvasios įkvėps savo žmonių šeimininkus, kuriuose jos apsigyvens, surasti vakciną, kuri išstums iš žmonių sielų bet kokį polinkį į dvasingumą, kai jie dar bus labai jauni, ir tai įvyks aplinkiniu keliu per gyvą kūną. Šiandien kūnai skiepijami nuo vieno ar kito dalyko; ateityje vaikai bus skiepijami medžiaga, kurią tikrai bus įmanoma pagaminti, ir tai padarys juos neatsparius, kad jie neišsiugdytų kvailų polinkių, susijusių su dvasiniu gyvenimu - "kvailų" čia, žinoma, materialistų akimis. . . .

". ... pagaliau bus rastas būdas paskiepyti kūnus taip, kad šie neleistų vystytis polinkiui į dvasines idėjas ir visą gyvenimą žmonės tikėtų tik fiziniu pasauliu, kurį suvokia juslėmis. Iš impulsų, kuriuos medikai įgijo dėl prielaidos - o, atleiskite, dėl vartojimo [tuberkuliozės], kuriuo jie patys sirgo, - dabar žmonės skiepijami nuo vartojimo, ir lygiai taip pat jie bus skiepijami nuo bet kokio polinkio į dvasingumą. Tai tik noriu pateikti jums ypač ryškų pavyzdį daugelio dalykų, kurie įvyks artimoje ir tolimesnėje ateityje šioje srityje - siekiama įnešti sumaišties į impulsus, kurie po [Michaelio] šviesos dvasių pergalės [1879 m.] nori plūstelėti į žemę." ~ Rudolfas Šteineris

Šteineris čia kalbėjo tik apie vakcinas. Jo komentare neatsižvelgta į daugybės nesuskaičiuojamų įtakų, kurias šiandien patiriame pasaulyje ir kurios visos savaime veikia prieš dvasinį ryšį, sudėtinį poveikį žmogaus dvasingumui.

Vėlgi, jei bent kartą pasijutote tarsi dvasiniame kare, nesate vieni.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.07.2019 laikas 18:13 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepta višta
Gaminame. Orkaitėje kepta višta. Prieš kepant vištą dedame į kepimo maišą arba rankovę ir rankovę užrišame. Kepame apie 1,5-2 valandos (priklausimai nuo dydžio), vidutinio karštumo orkaitėje. Likus pusei valandos iki kepimo pabaig...

Skaityti daugiau

21.09.2019 laikas 14:39 Receptai – Patiekalai Pieniškos dešrelės bulvių tešloje

Tai nuostabi vakarienė, svečiams atradimas, jei jie netikėtai užsuks pas jus. Galimas dalykas, jums šis patiekalas bus antras iš mėgstamiausių patiekalų, po kiaušinienės. Žinoma, čia tik idėja, galite į bulves įdėti įvairius pr...

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 09:10 Receptai – Patiekalai Arbatos receptas nuo karščiavimo
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: aviečių lapai, aviečių uogos, raudonėlis, šalpusnio lapai, vanduo.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau