Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugsėjo » 22

Prezidentas Putinas: ‘Branduolinis karas artėja - aš neblefuoju’

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas (Vladimir Putin) septynių minučių kreipimesi į tautą perspėjo, kad branduolinis karas tikrai artėja.

"Septynių minučių kreipimesi per nacionalinę televiziją V. Putinas taip pat perspėjo Vakarus, kad neblefuoja dėl to, jog panaudos viską, ką turi, kad apsaugotų Rusiją - tai akivaizdi nuoroda į jo branduolinį arsenalą. Anksčiau jis jau yra sakęs Vakarams, kad šie nespaustų Rusijos prie sienos, ir priekaištavo NATO šalims dėl ginklų tiekimo Ukrainai", - praneša AP.

Toliau pateikiame keletą svarbiausių jo kalbos akcentų:

"Šių Vakarų tikslas - susilpninti, suskaldyti ir galiausiai sunaikinti mūsų šalį. Jie jau tiesiogiai sako, kad 1991 m. jiems pavyko suskaldyti Sovietų Sąjungą, o dabar atėjo laikas ir pačiai Rusijai, kad ji suskiltų į daugybę mirtinai priešiškų regionų ir sričių", - sakė V. Putinas.

"Ir tokius planus jie planuoja jau seniai. Jie skatino tarptautinių teroristų gaujas Kaukaze, skatino NATO puolamąją infrastruktūrą netoli mūsų sienų. Savo ginklu jie pavertė totalinę rusofobiją, be kita ko, dešimtmečius kryptingai ugdė neapykantą Rusijai, pirmiausia Ukrainoje, kuriai ruošė antirusiškos atramos likimą, o pačius ukrainiečius pavertė patrankų mėsa ir stūmė į karą su mūsų šalimi, išprovokuodami jį, šį karą , dar 2014 m., panaudodami ginkluotąsias pajėgas prieš civilius gyventojus, organizuodami genocidą, blokadą, terorą prieš žmones, kurie atsisakė pripažinti valdžią, atsiradusią Ukrainoje po perversmo", - pridūrė jis.

"Šiandien mūsų ginkluotosios pajėgos, kaip jau sakiau, veikia ant sąlyčio linijos, kuri viršija tūkstantį kilometrų, jos susiduria ne tik su neonacių formuotėmis, bet iš esmės su visa kolektyvine Vakarų karine mašina."

"Esant tokiai padėčiai, manau, kad būtina priimti tokį sprendimą - jis visiškai adekvatus grėsmėms, su kuriomis susiduriame, - būtent: siekdamas apsaugoti mūsų Tėvynę, jos suverenitetą ir teritorinį vientisumą, užtikrinti mūsų tautos ir žmonių išlaisvintose teritorijose saugumą, manau, kad būtina palaikyti Gynybos ministerijos ir Generalinio štabo pasiūlymą dėl dalinės mobilizacijos vykdymo Rusijos Federacijoje."

"Taip pat buvo pradėtas branduolinis šantažas. Kalbame ne tik apie Vakarų skatinamą Zaporožės atominės elektrinės apšaudymą, grasinantį branduoline katastrofa, bet ir apie kai kurių aukštų NATO vadovaujančių valstybių atstovų pareiškimus apie galimybę ir leistinumą panaudoti prieš Rusiją masinio naikinimo ginklus - branduolinį ginklą."

"Tiems, kurie leidžia sau tokius pareiškimus apie Rusiją, norėčiau priminti, kad mūsų šalis taip pat turi įvairių naikinimo priemonių, o kai kurie komponentai modernesni nei NATO šalių. Ir jeigu iškils grėsmė mūsų šalies teritoriniam vientisumui, mes tikrai panaudosime visas turimas priemones, kad apgintume Rusiją ir savo žmones. Tai nėra blefas."

Žiūrėkite:

Thegatewaypundit.com praneša: Trečiadienį buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donald Trump)perspėjo, kad Rusijos ir Ukrainos konfliktas gali baigtis Trečiojo pasaulinio karo pradžia.

Įraše socialiniame tinkle "Truth Social" D. Trumpas aptarė Rusijos prezidento Vladimiro Putino grasinimus panaudoti branduolinį ginklą ir tvirtino, kad šis konfliktas niekada nebūtų įvykęs, jei jis vis dar būtų prezidentas.

D. Trumpas reagavo į šią kalbą sakydamas: "Rusijos prezidentas V. Putinas dabar grasina panaudoti branduolinį ginklą, sakydamas: "Tai ne blefas".

"Konfliktas Ukrainoje niekada neturėjo įvykti ir nebūtų įvykęs, jei aš būčiau prezidentas", - tęsė D. Trumpas. "Tačiau, kaip jau kurį laiką labai aiškiai sakiau, dabar tai gali baigtis Trečiuoju pasauliniu karu".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.11.2019 laikas 16:40 Receptai – Patiekalai Vištienos kepsneliai pievagrybių ir Marsala vyno padaže
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai ir išmuškite iki plonų kepsnelių, pagardinkite druska bei pipirais. Kepsnelius išvoliokite miltuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite iš abie...

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 07:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti

Pragulos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti, receptai nuo pragulų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

03.07.2019 laikas 18:39 Receptai – Patiekalai Tinginys su graikiniais riešutais

Gaminame. Tinginys su graikiniais riešutais. Į puodą beriame cukrų, kakavą, pilame pieną ir maišant užkaitiname. Nukeliame nuo ugnies ir dedame sviestą, išmaišome. Jeigu sviestas neišsilydė, dar truputėlį pakaitiname, bet neužv...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau