Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugsėjo » 29

"Virgin Atlantic" paskelbė naują politiką, skatinančią pilotus vyrus dėvėti sijonus

Trečiadienį oro bendrovė "Virgin Atlantic" paskelbė naują uniformų dėvėjimo pagal lytį politiką, skatinančią vyriškos lyties darbuotojus dėvėti sijonus, nes ji pradeda naują kampaniją, kuria siekia tapti "labiausiai įtraukiančia oro bendrove pasaulyje".

Lėktuvų įgulai taip pat bus suteikiami įvardžių ženkleliai, įskaitant "Mx", "U" arba "X", be to, bus leidžiama darbuotojams "dėvėti uniformas, išreiškiančias jų tikrąją tapatybę".

Milijardieriui Ričardui Bransonui priklausančios oro linijų bendrovės "Virgin Atlantic" darbuotojams dabar suteikiami "lytį įtraukiantys" uniformų variantai. "Raudonasis variantas" anksčiau buvo privaloma skrydžių palydovių moterų uniforma, o "bordo" variantą anksčiau dėvėjo skrydžių palydovai vyrai. Dabar bet kurį variantą gali rinktis bet kurios lyties atstovai, todėl vyrai gali dėvėti sijonus, o moterys - kelnes. Papildomi variantai dabar prieinami "nebinariniams" įgulos nariams.

Kad būtų dar daugiau painiavos, "Virgin Atlantic" klientai taip pat raginami rezervuojant skrydžius pasirinkti naujus "lyčiai neutralius" įvardžius, įskaitant "Mx", "U" arba "X" žymenis.

Aviakompanijos darbuotojams taip pat bus įteikti įvardžių ženkliukai, kad jie galėtų parodyti keleiviams, kokiais įvardžiais jie pageidauja būti vadinami. Neprivalomus ženkliukus klientai taip pat galės gauti registracijos metu.

Bendrovė "Virgin Atlantic" nepateikė atnaujintos informacijos apie oro linijų politiką, taikomą tiems, kurie "neteisingai įvardija" darbuotoją ar kitą keleivį.

Dabar visi "Virgin Atlantic" darbuotojai taip pat privalo išklausyti "įtraukties" mokymus, praneša "Daily Mail".

Aviakompanija bendradarbiavo su RuPaul's Drag Race žvaigžde Michelle Visage, kad reklamuotų savo kampaniją "Būk savimi" ir "sklandų požiūrį" į uniformų reikalavimus bei "atspindėtų darbuotojų įvairovę".

Tyreece Nye, TikTok žvaigždė ir "Šlagerių karų" dalyvė, demonstruoja naująją "Virgin Atlantic" politiką antradienį paskelbtoje mados fotosesijoje.

Bendrovė "Virgin" savo siekį naikinti vyrišką ir moterišką lytį apibūdina kaip "nuolatinio siekio ginti savo žmonių ir klientų individualumą" dalį.

Visažistė, kuri save apibūdina kaip "translyčio nebinarinio vaiko" motiną, gynė naująją politiką.

 "Man, kaip nebinarinio vaiko motinai ir LGBTQ+ bendruomenės sąjungininkei, šios "Virgin Atlantic" pastangos didinti savo žmonių įtrauktį yra nepaprastai svarbios ir asmeniškos", - sakė ji. "Žmonės jaučiasi galingesni, kai dėvi tai, kas juos geriausiai reprezentuoja, o ši lyties tapatybės politika leidžia žmonėms priimti tai, kas jie yra, ir į darbą atsinešti visą save."

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.06.2019 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Varškės apkepas su razinomis

Tobulas varškės apkepas su razinomis. Manų kruopas užpilame pienu ir palaikome 30-45 min. Razinas užmerkiame vandenyje. Sviestą laikome kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Varškės apkepas kepamas 35-40 minučių&nb...

Skaityti daugiau

10.12.2019 laikas 10:42 Receptai – Patiekalai Įdaryti Kiaušiniai: Chorizo Ir Sūrio Įdaras
Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir kai užvirs verdame ant silpnos ugnies 10 minučių. Virtus kiaušinius paliekame atvėsti šaltame vandenyje. Nulupame chorizo dešros odelę, supjaustome ją smulkiau ir truputį pakepiname keptuvėje ...

Skaityti daugiau

19.08.2019 laikas 20:35 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai

Gaminame. Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai Batono riekutes užpilame pienu ir paliekame išmirkti. Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame smulkesne tarka. Taip pat sutarkuojame svogūną. Česnako skilteles išspaudžiame. Į ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau