Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugsėjo » 30

Pandemija buvo elito repeticija prieš ‘Didįjį persitvarkymą’

COVID-19 pandemija buvo Pasaulio ekonomikos forumo repeticija, skirta pasirengti "didžiajam persitvarkymui".

Gyventojams įvaryti baimę - svarbiausia, kad jie laikytųsi reikalavimų.  Pasaulinis elitas, pandemijos metu pasiekęs masinį paklusnumą, pasitikrino, kaip lengvai jam pavyks įgyvendinti savo Didžiojo persitvarkymo darbotvarkę.

"Gyventojai išreiškė didžiulį norą aukotis", - sakė WEF įkūrėjas Klausas Švabas (Klaus Schwab). "Pokyčiai, kuriuos matėme reaguodami į COVID-19, įrodo, kad mūsų ekonominių ir socialinių pagrindų perkrovimas yra įmanomas."

Americanthinker.com praneša: Savo naujoje knygoje "Didysis perkrovimas" (The Great Reset: Marcas Morano atskleidžia, kaip "15 dienų plitimui sulėtinti" iš tikrųjų buvo "15 dienų, per kurias turėjote pradėti pratintis prie naujo tironijos lygio".  Jis parodo, kad darbotvarkė buvo parengta dešimtmečiais anksčiau nei pandemija ir įgavo pagreitį per karą su terorizmu po rugsėjo 11-osios.  Ilgo pasiruošimo Didžiajam pertvarkymui požymiai dabar yra gana akivaizdūs.  Morano juos išvardija ir sujungia taškus.

Tikslas buvo visuotinis valdymas, anglies dioksido mokesčiai, nerinktų biurokratų įgaliojimų suteikimas ir griežtas visų žmonių veiklos sričių reguliavimas. Evangelija pagal WEF žada žmonėms, kad "jums nieko nepriklausys, ir jūs būsite laimingi". Švabo apibūdintoje Ketvirtojoje pramonės revoliucijoje mūsų fizinė, skaitmeninė ir biologinė tapatybė susilies į vieną.  O siekdami teisingumo ir įtraukties, paaukosime nuosavybę, privatumą ir laisvę, liksime priklausomi nuo vyriausybių ir todėl jų kontroliuojami.  Tuo tarpu pasaulinis elitas atgaus nuosavybės teisę į viską ir valdžią.  Šimtai milijardierių verslininkų, įtakingų finansininkų ir pasaulio lyderių pritaria šiam projektui.

Morano mano, kad po rugsėjo 11-osios, išplėtus vyriausybės galias PATRIOT aktu, vadinamasis pasaulinis karas su terorizmu (angl. Global War on Terror, GWOT) virto karu prieš Vakarų demokratijų gyventojus.  Ironiška, bet šis karas su islamistais sukūrė autoritarines policines valstybes, kurios apribojo bet kokią džihadistinių islamo aspektų kritiką, uždraudė mokyti agentus islamo doktrinos, priėmė į valdžią Musulmonų brolijos agentus ir tvirtino, kad "islamas yra taikos religija".

Kartu į vyriausybes ir korporacijas buvo diegiamos kairiosios ir anarchistinės idėjos per būrius indoktrinuoto jaunimo iš universitetų humanitarinių mokslų fakultetų.  ESG (aplinka, socialinis teisingumas, valdymas) ir DEI (įvairovė, lygybė, įtrauktis) tapo šibboletais du jour.  Vietoj tvirto, konkurencingo ir meritokratinio kapitalizmo įsivyravo "suinteresuotųjų šalių" kapitalizmas.  Juo siekiama išnaikinti smulkųjį ir vidutinį verslą, konsoliduoti rinką kelių korporacijų rankose, kurios simbiozėje su vyriausybėmis kontroliuos žmones.  Vadybininkai, vadinamieji ekspertai ir biurokratai taps galingi.  Tačiau juos visus kontroliuos milijardieriai finansininkai ir jų investicinės įmonės.

Morano įvardija institucijas ir asmenis, kurie stovi už Didžiojo persitvarkymo: WEF, JT, Europos centrinis bankas, Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacija, Tarptautinis valiutos fondas, Užsienio santykių taryba, Bilderbergo grupė, Trišalė komisija, Džordžas Sorosas, Bilas Geitsas, Karalius Čarlzas, Didžiosios technologijos, profesinių sąjungų lyderiai, nevyriausybinės organizacijos ir kiti.

Pandemijos metu paaiškėjo, kad vyriausybės ir korporacijų galios susiliejimas kelia didelę grėsmę asmens laisvei.  Siekdamas "įveikti duomenų privatumo ribas", Švabas savo 2018 m. knygoje "Ketvirtosios pramonės revoliucijos ateities formavimas" (Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution) buvo pasiūlęs "viešojo ir privačiojo sektorių dalijimosi duomenimis susitarimus".  Jis taip pat išdidžiai propaguoja žmogaus ir mašinos susijungimą, kai implantuojamais kompiuteriais galima įvertinti, kaip žmonės jaučiasi ir reaguoja.  Nenuostabu, kad WEF "Pasaulinės rizikos ataskaitoje 2019" teigiama: "Visiško matomumo ir atsekamumo pasaulyje autoritarizmas yra lengvesnis, o demokratija gali pasirodyti sudėtingesnė".

Galbūt ne taip jau ir atsitiktinai 2019 m. WEF buvo vienas iš renginio "Event 201", imituojančio fiktyvią pandemiją, kurios metu buvo vykdomi uždarymai, maskavimasis ir žodžio laisvės slopinimas, organizatorių.  Jame buvo vizualizuota 65 mln. mirčių, dėl kurių vyriausybėms, tarptautinėms organizacijoms ir pasaulinėms įmonėms reikėjo reaguoti pasauliniu mastu.  Po COVID-19 pandemijos, tarsi atspindėdama šią situaciją, buvo paskelbta begalė nepaprastųjų situacijų, milžiniškos vyriausybės išlaidos, skolos, bėganti infliacija, tiekimo grandinės problemos, nusikalstamumo didėjimas, maisto trūkumas, sparčiai kylančios energijos kainos, despotiška cenzūra, kelionių suvaržymai, judėjimo laisvės apribojimai ir privatumo mažinimas.

Panašias scenarijų analizes ir simuliacijas 2010 m. taip pat atliko Rokfelerio fondas (tai užfiksuota knygoje "Technologijų ir tarptautinio vystymosi ateities scenarijai", kurios dalis pavadinta liūdnai pagarsėjusiu pavadinimu "Lock Step"), o 2018 m. WEF ir Johnso Hopkinso sveikatos saugumo centras (Johns Hopkins Center for Health Security) atliko scenarijų "Clade X", kuriame vizualizuojami milijonai mirčių, ekonomikos žlugimas ir visuomenės sukrėtimai.  Visų trijų įžvalgių bandymų scenarijų dalis buvo blokavimas ir maskuojamieji įgaliojimai.

Tikrasis COVID-19 blokavimas buvo ne kas kita, kaip demokratijos sustabdymas.  Visuomenės sveikatos biurokratai ir ekspertai užgožė parlamentines diskusijas ir panaikino konstitucines teises judėti, burtis į asociacijas, užsidirbti pragyvenimui, įgyti išsilavinimą ir garbinti.  Atsakydamas tiems, kurie norėjo sužinoti tiesą apie pandemiją, JAV prezidento vyriausiasis patarėjas medicinos klausimais daktaras Anthony Fauci (Anthony Fauci) net pasiskelbė esąs viso mokslo atstovas, sakydamas: "Išpuoliai prieš mane yra išpuolis prieš mokslą."  "Mokslas", t. y. vyriausybių ir pasaulinių organizacijų propaguojama versija, buvo naudojamas autoritarinėms priemonėms propaguoti.

Buvo laisvai skleidžiamas melas.  Ligoninės didino COVID pacientų ir mirčių skaičių, skatinamos Kongreso priimto Pagalbos koronavirusu, pagalbos ir ekonominio saugumo (CARES) akto, kuriuo leidžiama skirti daugiau lėšų ligoninėms, kuriose yra koronavirusu sergančių pacientų.  Dr. Tomas T. Sileris (Thomas T. Siler) pažymėjo, kad "[Ligos kontrolės centro duomenimis, tik 6 % mirusiųjų nuo Kovid-19 neturėjo jokių kitų ankstesnių sveikatos sutrikimų, o 94 % jau turėjo vidutiniškai keturis sveikatos sutrikimus".

Jei buvo suabejojama dominuojančiu naratyvu, tai kvestionuojantis subjektas buvo užgniaužiamas kaip "dezinformacija" pasitelkiant "atšaukimo kultūrą".  Prie šios veiklos prisidėjo didžioji žiniasklaida ir socialinės žiniasklaidos priemones kontroliuojančios didžiųjų technologijų grupės, tapusios PSO, CDC ir kitų sveikatos biurokratijų vykdytojomis.  Pavyzdžiui, "YouTube" per vienerius metus pašalino 800 000 vaizdo įrašų, kuriuose, kaip įtariama, buvo dezinformacijos apie koronavirusą, "Twitter", kai buvo įgyvendintos COVID gairės, panaikino 11,5 mln. paskyrų, o "Instagram" per tris mėnesius pašalino 1 mln. vienetų COVID "dezinformacijos".

Milijardierių turtas pasiekė rekordines aukštumas - tai vienas didžiausių turto perkėlimų istorijoje, kuris tik dar labiau paspartės, kai bus sukurta skaitmeninė valiuta ir įdiegta Kinijos stiliaus socialinių balų sistema.  Tuo tarpu smulkusis verslas yra naikinamas.  Dėl pandemijos sukeltos ekonominės griūties, nedarbo ir infliacijos kuriamas priklausomybės nuo pašalpų režimas, kuriuo siekiama sunaikinti konkurencingumą ir siekį tobulėti vardan teisingumo.

Morano taip pat mano, kad COVID apribojimai ir įgaliojimai yra dovana klimato aktyvistams, kurie džiūgaudami pastebi, kad tai gali tapti pavyzdžiu būsimiems klimato apribojimams, kuriems, jų manymu, visuomenė nuolankiai paklus.  Kad ir kaip absurdiškai tai atrodytų, aktorė Džeinė Fonda (Jane Fonda) teigė, kad tirpstant Arkties ledui išsiskiria ligų sukėlėjai, kuriems žmonės nėra atsparūs, gydytojas Britų Kolumbijoje diagnozavo pacientui "klimato kaitą", o Lancet Planetary Health pasisakė už tai, kad mirties liudijimuose "klimato kaita" būtų įrašyta kaip svarbi priežastis.

Jei manote, kad tai atsitiktiniai perdėjimai, pagalvokite, ką parašė Mariana Mazzucato, PSO ir JT patarėja, finansuojama Džordžo Soroso, Fordo fondo, Rokfelerio fondo ir kitų, knygoje "Išvengti klimato blokados", ultimatume dėl neveiklumo sprendžiant "ekstremalią klimato situaciją".  Žurnalas "Time" 2021 m. balandžio mėn. numeryje teigė, kad pandemija suteikė Europos Sąjungai puikią progą pertvarkyti savo ekonominę darbotvarkę, kurios "pagrindas - klimatas".  Žurnale COVID blokavimas buvo įvertintas kaip klimato blokavimo pavyzdys.  O 2022 m. Atstovų Rūmų demokratai ragino J. Bideną pereiti nuo COVID nepaprastosios padėties prie "klimato nepaprastosios padėties".

Morano savo knygą baigia idėjomis, kaip per pasipriešinimą pasiekti Didįjį atmetimą.  Jis siūlo keletą reformų, kuriomis siekiama apriboti vykdomosios valdžios nepaprastąsias galias.  Jis taip pat ragina budrią visuomenę pasipriešinti neracionaliems įgaliojimams, o respublikonus - asmens laisvės ir ribotos valdžios šalininkus - ragina pakilti ir palaikyti šiuos principus.  Kai baimė naudojama kaip ginklas, žmonės turi pasirinkti nebijoti.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.09.2019 laikas 19:41 Receptai – Patiekalai Pyragėlių su kopūstais receptas be kiaušinių
Pasigaminkite namuose skanius pyragėlius su kopūstais. Receptas be kiaušinių!

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 10:25 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai išutimų gydymui
Išutimai liaudies medicinoje, išutimai, išutimo gydymas, išutimo receptai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

11.09.2018 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai menstruacijų negalavimų gydymui

Menstruacijos (mėnesinės) liaudies medicinoje, Menstruacijos (mėnesinės), receptai nuo menstruacijos, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau