Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 2

"Naujoji pasaulinė tvarka mus veda Armagedono link" perspėja senatorius

"Naujoji pasaulio tvarka" veda žmoniją Armagedono link, perspėjo į pensiją išėjęs Virdžinijos valstijos senatorius ir į atsargą išėjęs jūrų pulkininkas Richardas Blackas (Richard Black).

Pasak pulkininko Ričardo Blacko, Ukrainos paraiška tapti NATO nare ir šimtų tūkstančių Rusijos karių mobilizacija yra reikšminga eskalacija.

"Globalistai nenumaldomai žygiuoja mūsų link šio branduolinio Armagedono", - rašė jis antradienį Kongrese paskelbtame atvirame laiške.

Apie tai praneša Zerohedge.com: Blackas nurodė: "Pulkininkas Blackas, remdamasis tuo, kad, pvz:

Juodasis Blackas atkreipė dėmesį, kad karo nebūtų buvę, jei 2014 m. nebūtume nuvertę demokratiškai išrinktos Ukrainos vyriausybės ir smurtu nušalinę prezidento V. Janukovyčiaus (Yanukovych). Vėliau mes skatinome karą užtvindydami Ukrainą didžiulėmis ginklų siuntomis.

Buvęs senatorius teigė, kad "JAV galėjo pasiekti taiką paprasčiausiai spausdamos Ukrainą įgyvendinti 2014 m. pasirašytus Minsko taikos susitarimus, kuriais buvo nustatyta aiški sistema, kaip taikiai išspręsti neišspręstus klausimus. Ukraina pažadėjo įgyvendinti Minsko susitarimus, bet vietoj to pasirinko kariauti Donbase ateinančius septynerius metus". 

Jis sakė, kad NATO galėjo siekti taikos, bet vietoj to pasirinko karą. NATO turėjo daug galimybių siekti taikos, bet sąmoningai pasirinko karą. JAV suprato, kad, Rusijai stovint nugara į sieną, ji neturės kito pasirinkimo, kaip tik pulti. 2007 m. JAV ambasadorius Rusijoje Viljamas Bernsas (William Burns) aštriai perspėjo, kad judėjimas siekiant įtraukti Ukrainą į NATO gali sukelti karą tarp Ukrainos ir Rusijos. Nepaisant to, B. Obamos (Obama) administracija nuvertė Ukrainos prezidentą ir įvežė ginklų, žinodama, kad tai sukels karą.

Blekas sakė, kad milijardierių elitas, kuris suinteresuotas šiuo regionu, siekia "gauti pelno iš karo, net jei tai reiškia lošimą šimtų milijonų žmonių gyvybėmis visame pasaulyje". 

"Ar turėtume sunaikinti pasaulio gyventojus, kad įsikištume į karą pasienyje, kur JAV neturi gyvybiškai svarbių nacionalinių interesų?" - klausė buvęs senatorius. 

Blackas paragino nedelsiant nutraukti šį karą, padarant Ukrainą neutralia, neprisijungusia valstybe, "kaip tai padarėme Šaltojo karo su Austrija 1955 m.". 

Tačiau atrodo, kad buvusio senatoriaus raginimas išvengti tolesnio konflikto liko neišgirstas po to, kai V. Zelenskis (Zelensky) pareiškė ketinantis prašyti skubios narystės NATO, kai prezidentas V. Putinas (Putin) paskelbė aneksavęs 15 % Ukrainos teritorijos. 

Remiantis 5 straipsniu, bet koks Ukrainos priėmimas į NATO automatiškai sukeltų Rusijos ir Vakarų pasaulinį karą (Trečiąjį pasaulinį karą / WWIII). 

Penktadienį sakydamas kalbą V. Putinas pareiškė, kad JAV sukūrė "precedentą" panaudodamos branduolinius ginklus prieš Japoniją Antrojo pasaulinio karo metais. 

Praėjusią savaitę karinio jūrų laivyno admirolas Čarlzas A. Ričardas (Charles A. Richard) - šiuo metu einantis JAV strateginės vadovybės vado pareigas - perspėjo, kad gali laukti "galimas tiesioginis ginkluotas konfliktas su branduolinį ginklą galinčia turėti lygiaverte šalimi".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.06.2019 laikas 10:34 Receptai – Patiekalai Bulvių kroketai su varške ir sūriu
Aliejuje kepti bulvių kukuliukai. Skanaus!

Skaityti daugiau

20.09.2018 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai cholesterolio gydymui
Cholesterolis liaudies medicinoje, cholesterolis, cholesterolio gydymas, receptai, cholesterolio receptas, vaistažolės, vaistažolės cholesteroliui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradici...

Skaityti daugiau

11.07.2019 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Sūrio rutuliukai su česnaku
Gaminame namuose. Sūrio rutuliukai su česnaku. Iš gautos masės formuojame nedidelius rutuliukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Aliejaus turi būti tiek, kad sūrio rutuliukai jame pl...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau