Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Spalio » 24

Uraganas "Roslyn" Meksikos Ramiojo vandenyno pakrantėje sukėlė stiprius vėjus ir potvynius

Sekmadienį galingas trečios kategorijos uraganas "Roslyn" judėjo per vakarų ir centrinę Meksiką, savo kelyje sukeldamas gyvybei pavojingą audros bangavimą ir griaunančius vėjus, pranešė JAV Nacionalinis uraganų centras (NHC).

"Roslyn", kurio kategorija nuo šeštadienio buvo sumažinta iki 4 kategorijos, 5.20 val. vietos laiku (1120 GMT) pasiekė sausumą netoli Santa Kruso šiaurinėje Nayarito valstijoje, pranešė NHC, Ramiojo vandenyno pakrantės valstijos, kurioje yra turistų pamėgti Sayulitos ir Punta Mitos paplūdimiai.

Vėlyvą rytą didžiausias nuolatinis vėjas sumažėjo iki 90 mylių per valandą (150 km) su stipresniais gūsiais. Tikimasi, kad uraganas greitai susilpnės judėdamas į šalies gilumą, teigė NHC.

Vaizdo įraše matyti užlietos gatvės ir palmės, svyruojančios nuo stipraus vėjo, kai "Roslyn" nusileido Nayarit saloje.

Perspėjimas dėl uragano galiojo pakrantėje nuo Playa Perula iki Esquinapa. Jaliske, Nayarite, pietryčių Sinaloje ir pietų Durango tikėtasi iki 8-10 cm lietaus.

Pareigūnų teigimu, mažiausiai 11 Nayarito ir Durango valstijų savivaldybių paskelbtas raudonasis perspėjimas, reiškiantis didžiausią audros pavojų. Kai kuriose Nayarito ir Jalisco dalyse dingo elektra, o pareigūnai teigė, kad dirba, kad ją atkurtų.

Meksikos valdžios institucijos atidarė nepaprastosios padėties prieglaudas Nayarito pakrantės vietovėse ir gretimoje Jalisco valstijoje ir perspėjo žmones nepasitikėti ramybės akimirkomis audros metu, bet likti pastogėje, kol valdžios institucijos pasakys, kad pavojus praėjo.

Tikroji Žeme - Pateikiami naujausi oru vaizdo įrašai iš viso pasaulio. Žiūrėkite, stebėkite orus, klimatą, stichines nelaimes, prenumeruokite Paranormal LT Youtube kanala:

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.09.2018 laikas 10:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui

Organizmo stiprinimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui, receptai organizmui stiprinti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 09:50 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Nevaisingumo gydymui

Nevaisingumas liaudies medicinoje, Nevaisingumas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nevaisingumui gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

11.09.2018 laikas 10:16 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai migrenos gydymui

Migrena liaudies medicinoje, migrena, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo migrenos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau