Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 14

Kokie dalykai gali nepastebimai pasendinti moterį anksčiau laiko

Daugelis moterų stengiasi maksimaliai rūpintis savo išvaizda. Jie nenori senėti išoriškai, o kai kurie nenori senėti ir viduje. Deja, mūsų pasaulis taip sutvarkytas, kad jei nesate atsargūs, galite pasenti gana greitai. Jei norite išlikti jauni, turite žinoti daugybę smulkmenų ir taisyklių. Turite žinoti dalykus, kurie gali nepastebimai pagyventi moterį anksčiau laiko.

Ekologija. Kai kurie gali sakyti: "Po mano langais nėra didelių gamyklų, todėl viskas gerai. Bet ne, praktiškai bet kuris didelis miestas turės blogesnį poveikį jūsų jaunystei nei mažas miestas ar net kaimas. Augalai šalia miesto, mieste, automobilių išmetamosios dujos ir pan. Visa tai turi įtakos.

Ypač nuolatiniai tų pačių automobilių garsai. Tai taip pat stresas organizmui, jis visada įjungtas, visada atidus, nes kas penkias minutes kaukia sirenos, garso signalai ir pan. Taip, žmonės prie to pripranta, bet tai nereiškia, kad kūnas yra ramiai pasiruošęs tai priimti. Deja, jis nepastebimai sensta tiek fiziškai, tiek psichologiškai.

Maistas. Šiuo klausimu grįžtame į didmiestį. Juk ketinu kalbėti apie nekokybišką maistą. Paprastai daug jų būna dideliame mieste. Ką nors pigaus ir skanaus. Tokių dalykų galite rasti mažame miestelyje, bet dideliame mieste galite rasti kažką labai gero ir sveiko. Nesiginčiju.

Viskas priklauso nuo žmogaus, kuris renkasi maistą. Ar jis laikosi sudėties, galiojimo laiko ir pan. Jei žmogus maitinasi kuo skaniau ir pigiau, tai greičiausiai turės neigiamos įtakos jo sveikatai. Tai savo ruožtu paveiks jų fizinę išvaizdą ir jie pasens anksčiau laiko.

Nemėgstamas darbas. Toks darbas visada kelia stresą. O stresas, kaip prisimename, gali mus labai greitai pasenti. O jei moteris daug metų patiria stresą dėl nemėgstamo darbo, akivaizdu, kad ji atrodys vyresnė nei jos metai.

Ir ne tik tai, ji taip pat dažniau sirgs. Stresas neigiamai veikia mūsų imuninę sistemą. Taigi, jei nenorite pasenti anksčiau laiko, geriau uždirbti mažiau, bet dirbti mėgstamą darbą. Neverta dirbti darbo, kuriame kasdien patiriate stresą, net ir už didelius pinigus. Vargu ar verta.

Patinka, komentuokite, prenumeruokite. Dėkojame už dėmesį!

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite. Turite savo nuomone, komentuokite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.06.2019 laikas 06:18 Receptai – Patiekalai Žiedinių kopūstų apkepas
Skanaus žiedinių kopūstų apkepo receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

06.11.2019 laikas 16:01 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Grybų Ir Kumpio Padažu

Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame smulkia tarka. Nupilame susidariusį skystį (jeigu bulvės šviežios). Į bulvių tarkius įmušame kiaušinį, įtarkuojame svogūną, beriame miltus, druską, pipirus ir viską gerai išm...

Skaityti daugiau

20.05.2019 laikas 14:31 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis lauro lapais
Gerklės vėžio gydymas lauro lapais - vieną stiklinę gerai susmulkintų lauro lapų užpilama puse litro degtinės. Laikoma 14 dienų šiltoje ir tamsioje vietoje, pastoviai sukratant. Nukošti. Šią tinktūrą patariama gerti po 1 valgomąjį...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau