Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Lapkričio » 28

Prieš ir po: Adamas Schiffas atsisako įsipareigoti liudyti Kongrese (po D.Trumpo)

Demokratas Adamas Šifas (Adam Schiff) daug metų stūmė suklastotą, Hillary Clinton (Hillary Clinton) finansuotą Steele'o dosjė, žinodamas, kad tai visiškas melas, finansuojamas demokratų.

Demokratai ir "gilioji valstybė" bandė įvykdyti prezidento D. Trumpo perversmą, naudodamiesi šiuo netikru dokumentu kaip šaltiniu.

A. Šifas visą laiką žinojo, kad nėra jokių D. Trumpo ir Rusijos sąmokslo įrodymų. Tai buvo absurdiškas melas ir jie visi žinojo, kad jis melagingas.

Šifas melavo ir sakė, kad nežino Trumpo ir Ukrainos skambučio informatoriaus tapatybės.

Šifas melavo ir apkaltino Prezidentą D. Trumpą sukčiavimu siekiant laimėti 2016 m. rinkimus - Dabar jis tiria respublikonus, kurie 2020 m. rinkimus pavadino melagingais.

Dabar respublikonų Atstovų Rūmų lyderiai siekia iškviesti Adamą Šifą į teismą, kad jis duotų parodymus Kongrese dėl daugybės savo siaubingų veiksmų ir ilgamečio melo Amerikos visuomenei.

Anksčiau šiandien Adamas Šifas buvo paklaustas, ar liudys JAV Atstovų Rūmuose, ir jis atsisakė atmesti galimybę atsisakyti teisėto Kongreso šaukimo į teismą.

Tai įvyko po to, kai jis daugelį metų grasino prezidentui D. Trumpui duoti parodymus, remdamasis gandais, melu ir insinuacijomis.

Midnight Rider užfiksavo prieš ir po segmentus.

Apie tai pranešė dienraštis "The Daily Mail":

Vyriausiasis demokratų atstovas Adamas Šifas (Adam Schiff) sekmadienį atsisakė atmesti galimybę, kad jis nevykdys Kongreso šaukimo į teismą, jei naujoji Atstovų Rūmų respublikonų dauguma kitais metais pakvies jį liudyti.

A. Šifas sakė, kad turės "apsvarstyti" bet kokio tokio įsakymo pagrįstumą - nors anksčiau greitai kritikavo kitus, kurie priešinosi jo komiteto sausio 6 d. šaukimams į teismą.

Kalifornijos demokratas buvo svarbiausias respublikonų politinis skalpas po to, kai atliko svarbų vaidmenį Donaldo Trumpo apkaltos procese ir tiriant eksprezidento veiklą kaip JAV Kapitolijaus riaušes tiriančio specialiojo komiteto narys.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.09.2019 laikas 22:00 Receptai – Patiekalai Pyragaičiai su kumpiu ir sūriu prie arbatos!

Aš myliu skanius ir paprastus receptus! Išsamų maisto gaminimo receptą rasite trumpame vaizdo įraše

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 06:21 Receptai – Patiekalai Varškės ir uogų vyniotinis, kas nori sulieknėti, ar tiesiog prižiūrintiems savo figūrą!
Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ir t.t. – įdaro...

Skaityti daugiau

01.08.2019 laikas 08:07 Receptai – Patiekalai Mielinės tešlos receptas keptiems pyragėliams
Jei jūs seniai susiruošėte pagaminti pyragėlius – šis straipsnis specialiai tau! Pyragėliai pagal šį receptą pavyksta visada ir visiems! Net jei jūs tik vakar pradėjote gaminti!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau