Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gruodžio » 12

"5G" dažnių poveikis sukelia depresiją, rodo oficialus tyrimas

Atlikus oficialų tyrimą nustatyta, kad 5G ryšiui naudojamų dažnių poveikis žmonėms sukelia kognityvinių problemų, įskaitant depresiją ir kitus neurologinius sutrikimus.

Tyrimas "5G ryšio radijo dažnių lauko poveikis pelių erdvinei atminčiai ir emocionalumui" buvo paskelbtas 2022 m. lapkričio 22 d. žurnale "International Journal of Environmental Health Research".

Tyrėjai taip pat nustatė, kad šių kenksmingų dažnių poveikis galėjo sukelti piroptozę - uždegiminę ląstelių žūtį, dėl kurios pakito smilkininės liaukos morfologija.

Expose-news.com praneša: Kinijos mokslininkai pristatė dar vieną tyrimą Narayanan et al. 2018, kuriame žiurkės 28 dienas buvo veikiamos 900 MHz spinduliuote - 1 val. per dieną, SAR: 1,15 W/kg. Narayanan ir kt. nustatė, kad smilkininėje skiltyje sumažėjo neuronų, o tai sutapo su šiuo naujausiu tyrimu.

"Toks 5G poveikis sukėlė pelių smegenų pažeidimus. Esmė ta, kad saugumas nėra užtikrintas. Vyriausybės turi sustabdyti 5G diegimą, nes rizika ateities kartoms yra tiesiog per didelė. Neturime ir toliau skubėti diegti naujų technologijų be tinkamų saugos bandymų", - teigė Dr. Devra Davis, MPH "Environmental Health Trust" prezidentė.

Skaitytojams, kuriems šio naujo tyrimo rezultatai nekelia nerimo, pasakysiu, kad moksliniais tyrimais jau prieš daugelį metų buvo nustatyta, kad 5G spinduliuotės poveikis žmonėms yra kenksmingas.  Tiesą sakant, nuo 2017 m. gydytojai ir mokslininkai prašė moratoriumo Žemėje ir kosmose dėl biologinio ir aplinkos pavojaus sveikatai, o dauguma mokslininkų nepritaria diegimui.

Pastaba: pirmiau pateiktas vaizdo įrašas paimtas iš paskaitos, kurią 2019 m. birželio 3 d. Taline (Estija) skaitė Orebro universitetinės ligoninės (Švedija) onkologijos ir vėžio epidemiologijos profesorius daktaras Lennartas Hardelis (Lennart Hardell).  Visą 71 minutės trukmės paskaitą galite peržiūrėti ČIA.

2020 m. sausį daktaras Hardelis parašė laišką Šveicarijos Konfederacijos prezidentui, kuriame teigė, kad radijo dažnių elektromagnetinių laukų ("RF-EMF") ir 5G pavojų sveikatai ekspertinius vertinimus turi atlikti interesų konfliktų neturintys ekspertai.  Šiam laiškui pritarė keli tarptautiniai ekspertai.

Dr. Hardelis paskelbė keletą straipsnių apie šiuos interesų konfliktus, pavyzdžiui, "Pasaulio sveikatos organizacija, radijo dažnių spinduliuotė ir sveikata - kietas riešutas (apžvalga)", paskelbtą žurnale "International Journal of Oncology", ir "Slaptieji ryšiai su pramone ir interesų konfliktai vėžio tyrimuose", paskelbtą žurnale "American Journal of Industrial Medicine".

Nuo 2018 m. taip pat gauta pranešimų apie žmones ir gyvūnus, kuriems pasireiškė simptomai ir ligos po to, kai buvo įjungta 5G.  

Be to, 2019 m. telekomunikacijų bendrovių vadovai Kongresui liudijo, kad neturi nepriklausomų mokslinių įrodymų, jog 5G yra saugi.  Neseniai kai kurie mokslininkai taip pat įspėjo, kad aktyvinimas gali prisidėti prie Covid-19 infekcijų, taip pat šimtų tūkstančių, jei ne milijonų paukščių žūties.

Ir, kaip įdomu, viskas lyg dabar atsistoja į savo vietas, kam reikalingas 5G ryšis. Kanada pradeda eutanazuoti klinikinės depresijos kamuojamus žmones, kad sutaupytų pinigų. Tai dar vienas planas, link žmonių naikinimui, depresija, vaistai, vienatvė....?

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite. Įdomu, kiek žmonių, skaito tokias naujienas, ar tiesiog žiūri ten, kur esmę niekas nesako. Patarimas, nenaudokite 5G telefonų, arba atjunkite, nors kas čia žino, gal visvieną eina atjungus šis dažnis. O, gal šis telefonas nebeturi jokios įtakos, kai visur yra padengtas 5G. Patarimas, naudokite senus...O, jūs dar tikite mokslu?

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.09.2018 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai mėšlungio gydymui

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mėšlungis liaudies medicinoje, Mėšlungis, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo mėšlungio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė me...

Skaityti daugiau

02.11.2019 laikas 16:40 Receptai – Patiekalai Vištienos kepsneliai pievagrybių ir Marsala vyno padaže
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai ir išmuškite iki plonų kepsnelių, pagardinkite druska bei pipirais. Kepsnelius išvoliokite miltuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite iš abie...

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nusilpus regėjimui

Nusilpus regėjimui liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nusilpus regėjimui, receptai nusilpus regėjimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau