Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gruodžio » 22

Teisininkas įspėja: Eksperimentinė mRNA dabar gali būti gripo skiepuose

Tarptautinis teisininkas Toddas Callenderis (Todd Callender) įspėjo visuomenę, kad eksperimentinės pasiuntinių RNR (mRNA) dabar gali būti sezoninio gripo vakcinose.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Šį įspėjimą jis paskelbė neseniai pasirodęs laidoje "The Dr. Jane Ruby Show", pasakodamas programos vedėjai Dr. Jane Ruby, kad kariuomenei gresia pavojus. Nors Wuhan koronaviruso (COVID-19) vakcinos privalomumo kariuomenėje jau atsisakyta, skiepai nuo sezoninio gripo kariams ir toliau yra privalomi.

"Su mumis susisiekė vidury vandenyno esančiame laive tarnaujantis karys, kuris yra priverstas skiepytis nuo gripo, - dalijosi įspūdžiais Callenderis. "Ir mes sužinojome, kad [skiepai nuo gripo turi] tas pačias sudedamąsias dalis kaip ir COVID-19 skiepai".

Tuo tarpu Ruby apgailestavo, kaip Didžioji farmacija ginkluoja gripo vakcinas. Pasak jos, tradiciniai skiepai nuo gripo yra veiksmingi tik apie 15 proc.

"Iš bendrovių nebereikalaujama atlikti teisėtų saugumo, o juo labiau veiksmingumo tyrimų", - pastebėjo ji, prieš pradėdama rodyti filmuotą medžiagą, kurioje "Moderna" generalinis direktorius Stefanas Bancelis (Stephane Bancel) prisipažįsta eksperimentavęs su gripo skiepais.

"Ketiname atlikti daugybę derinių... siekdami labai veiksmingų sezoninio gripo skiepų", - sakė vakcinų didysis veikėjas. "Nes, kaip žinote, dabartinės vakcinos nėra labai veiksmingos. Aš noriu jas derinti su COVID-19 stiprinančiomis vakcinomis."

Callenderis patarė žmonėms prašyti skiepų nuo gripo buteliukų. Jis teigė, kad jo komanda konsultavosi su labai žymiu gydytoju, kuris sakė atpažinęs juose toksiškas sudedamąsias dalis. Jų kiekį turėtų ištirti specialistai.

"Kiek to yra buteliuke, [reikėtų patikrinti.] Jei daug, akivaizdu, kad tai yra mirtinai pavojinga. Mes žinome, kad jų ten yra, nes jie yra įdėkle", - sakė advokatas.

Callenderis: mRNA šūviai, 5G ir EMP yra trys mirtini genocido vektoriai

Ruby ir Callenderis toliau aptarė, kaip globalistai puola žmoniją keliais būdais. Callenderis sakė, kad, be mRNA vakcinų, yra 5G technologija ir galimas elektromagnetinis impulsas (EMP).

"Tai vadinama koncentracijos rizika. Kai [kariuomenė] puola, ji puola įvairiais būdais - oru, sausuma ir jūra. Jie mus naikina įvairiais būdais", - sakė jis.

Jis priminė, kaip 2019 m. lapkritį milijonai kinų prieš prasidedant pandemijai Vuchane atsisakė 5G.

"Tai ginklų sistema, kuri pati savaime veikia 60 gigahercų (GHz) dažniu, o tai yra 5G signalas. Jis atskiria deguonį nuo azoto. Huawei 5G yra 60 GHz įrenginys, kurį nustatėme daugelyje ligoninių gelbėjimo darbų, kad visi kvėpavimo aparatai veikė", - aiškino Callenderis.

"Mano pagrindinis supratimas yra toks, kad dažniai mažų mažiausiai sunaikina hidrofilines jungtis, kurios laiko visas mūsų kūno ląsteles ir vandenį, ir sukuria ozono plazmą. Taigi mes galvojame, kad sergame bakterine pneumonija, nors iš tikrųjų tai gali būti paprasčiausi elektroniniai spinduliai ir liguista dalis apie 5G."

Daugiau naujienų apie pavojingas "Big Pharma" vakcinas rasite PharmaceuticalFraud.com.

Visą laidos "The Dr. Jane Ruby Show" epizodą su Toddu Callenderiu žiūrėkite toliau.

Dr. Jane Ruby biografija: Ji yra baigusi Ročesterio universitetą, turi du daktaro laipsnius edukologijos ir psichologijos srityje, du magistro laipsnius slaugos ir tarptautinės sveikatos ekonomikos srityse ir yra daug publikuota pasaulinėje sveikatos ekonomikoje, taip pat šiuolaikinėse žiniasklaidos ir socialinių problemų knygose ir straipsniuose.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
Prasidejo naikinimas žmonijos ! Žmones naikina gamta ,gyvunija ,užterše ir ora ,žeme , vandenys .Dabar. Pradejo naikint Save . Žemeje didžiausias ,baisiausias virusas Žmogus !!! Patys pasirikome !
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.07.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Cepelinai su varške
Gaminame namuose. Cepelinai su varške. Skanių tradicinių cepelinų su varške receptas. Cepelinai tiekiami su spirgučiais ir grietine arba sviesto-grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 08:20 Receptai – Patiekalai Šokoladiniai keksiukai. Šokoladinių keksiukų receptas

Pasigaminkime namuose, naminius keksiukus. Šokoladinių keksiukų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

29.10.2019 laikas 22:56 Receptai – Patiekalai Saldumynų mėgėjams: šokoladinis pyragas su šokolado užpilu (video)
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Apvalioje torto kepimo formoje išmaišykite visus birius produktus, supilkite, aliejų, actą, vanilės ekstraktą, karštą vandenį ir mentele maišykite iki vientisos masės. Tešlą dėkite į orkaitę i...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau