Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 7

Šėtoniškas pedofilų žiedas uždarė aukas orkaitėje, privertė juos žudyti gyvūnus ir nufilmavo, kaip juos grupiškai prievartauja

Škotijos aukštasis teismas išgirdo, kad satanistinė pedofilų grupuotė, kurioje dalyvavo septyni vyrai ir keturios moterys, kankino vaikus, įkišdama juos į krosnį, versdama žudyti gyvūnus ir grupiškai prievartaudama.

Grupė kaltinama tuo, kad per 10 metų Glazgo mieste prievartavo tris mažamečius vaikus, nes bandė "iškviesti dvasias ir demonus".

Apie tai praneša "Mail Online": Teigiama, kad dvi mergaitės (viena iš jų buvo uždaryta mikrobangų krosnelėje, šaldytuve, orkaitėje ir šaldiklyje, bandant ją nužudyti) ir vienas berniukas buvo verčiami žudyti gyvūnus ir seksualiai išnaudojami grupės.

Grupės nariams pateikti kaltinimai dėl 43 nusikaltimų, iš kurių vieni sunkiausių - pasikėsinimas nužudyti ir mažamečių vaikų prievartavimas.

44 metų Lain Owens, 38 metų Elaine Lannery, 41 metų Lesley Williams, 40 metų Paul Brannan, 38 metų Marianne Gallagher, 49 metų Scott Forbes, 46 metų Barry Watson, 49 metų Mark Carr, 49 metų Richard Gachagan, 45 metų Leona Laing, 50 metų Leona Laing ir 46 metų John Clark neigia nusikaltimus.

Teismo dokumentuose teigiama, kad dar keturi žmonės, kurie, kaip įtariama, dalyvavo šiame susivienijime - Maureen Goudie, Stevenas McHendrie, Robertas Brownas, Jamesas McLeanas ir Douglasas Gachaganas - nuo to laiko mirė.

Penktadienį Glazgo Aukščiausiajam teismui buvo pranešta, kad nusikaltimai buvo įvykdyti nuo 2010 m. sausio mėn. iki 2020 m. kovo mėn. keliais miesto adresais.

Teigiama, kad grupė vienai iš mergaičių per kojas pervažiavo neįgaliojo vežimėliu, taip pat uždėjo plastikinį maišelį ant galvos.

Teigiama, kad ji buvo verčiama valgyti kačių maistą, taip pat vartoti narkotikus ir alkoholį, kita mergaitė taip pat buvo verčiama valgyti naminių gyvūnų maistą.

Teigiama, kad antrąją mergaitę persekiojo velnio kaukę dėvintis suaugusysis ir pakabino ją už megztinio ant sienos vinies.

Tai baigėsi tuo, kad ji buvo įstumta į mikrobangų krosnelę, orkaitę, šaldytuvą-šaldiklį ir įvairias spinteles ir įkalinta jose, išgirdo teismas.

Teigiama, kad vienai iš mergaičių buvo grasinama, jog ji bus išsiųsta į Turkiją su nepažįstamu vyriškiu, o berniukas buvo įkištas į vonią, kuri, pasak jų, buvo pripildyta kraujo.

Teigiama, kad berniukas ir vyresnioji mergaitė buvo verčiami dalyvauti "seansuose (ir) naudotis "Ouija" lenta..., kad iškviestų dvasias ir demonus".

Vaikai taip pat buvo įtraukti į "raganavimą", dėl kurio jie tikėjo, kad patys "metamorfozavosi į gyvūnus".

Be to, teigiama, kad 11 vaikų nešiojo apsiaustus ir velnio ragus, taip pat privertė berniuką mirtinai subadyti papūgą.

Grupė taip pat kaltinama nužudžiusi kelis šunis, įskaitant tai, kad vaikai puolė gyvūnus.

Teigiama, kad visi trys vaikai buvo išprievartauti ir seksualiai prievartauti grupės narių, o kai kurie iš jų, fiksuodami nusikaltimus, džiūgavo ir plojo.

Prokurorai tvirtina, kad kai kurie grupės nariai mokėjo už trijų vaikų "seksualines paslaugas".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.08.2018 laikas 10:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai virškinimo gydymui
Virškinimas liaudies medicinoje, Virškinimas, liaudiškomis priemonėmis, receptas nuo virškinimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

13.10.2019 laikas 11:16 Receptai – Patiekalai Šokoladinis Pyragas Su Karamele + Receptas (Video)

Pirma paruoškite pyrago pagrindą. Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite cukrų, aliejų ir išmaišykite el. maišytuvu. Maišant supilkite vanilės ekstraktą ir pasukas. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius, kep...

Skaityti daugiau

21.08.2018 laikas 10:30 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai nuo žagsėjimo
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Žagsėjimas liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai nuo žagsėjimo, receptai nuo žagsėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medici...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau