- 29.03.2020
- 3.3 Reitingas
- 1201 Peržiūr
- Komentarai
Kaip jūs pramušate kiaušinį ruošdami tą patį omletą? Aš anksčiau trenkdavau per jį peiliu arba sukuldavau į keptuvės kraštą.
Tada lukštas dažnai patekdavo į patiekalą. Draugė parodė man kitą būdą.
Pasirodo, geriau kiaušinius sudaužti į stalviršį. Ir ne į kampą, o į plokščią paviršių. Tada lukšto dalelės neįstumiamos į kiaušinio vidų.
Sumušant peiliu ir nuolaužos, ir dalis apvalkalo gali patekti į patį kiaušinį, kas nehigieniška. Be to, peilis perpjauna ploną membraną, kuri yra tiesiai po lukštu. Bet ji sulaiko smulkius apvalkalo gabalėlius nuo patekimo į maistą.
Dar neigiamas momentas. Jei tu sumuši kiaušinį tiesiai virš dubens ar iškart į jį, ar net virš keptuvės, į indą vienu metu patenka ir lukšto nuolaužos, ir apvalkalo dalelės.
Atliekant procedūrą ant virtuvinio stalo, galima iškart pagauti visus šiuos nereikalingus gabalėlius. Ir tada jie nesugadins nei tešlos, nei kiaušinienės, nei kito patiekalo.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau